Дата и час: Чет Юни 19, 2025 4:31 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 118 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Среща 17.02.2008г. 13ч. О'Шипка Люлин-ПРОВЕДЕНА+СНИМКИ 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Аз ако идвам ще съм с кракомобил :-(
Днес един шофьор без книжка и документи се опита да направи обратен завой през моя красив пунтовец . И да не обяснявам как ме украси от дясно. Направо съм бясна. Той удара неизглежда тежък, само дето дясната втара неможе да се отвори, а лява неможе да се отвори от вън. :-(
И сега цяла седмица ще се мъча с адския (градския) транспорт :-(

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Съб Фев 16, 2008 12:36 am
Профил
UNREAD_POST 
Аууууу, това вече е лоша новина, колежке, моите искрени съболезнования за случилото се. Каско поне имаш, нали? :-(

Съб Фев 16, 2008 12:44 am
UNREAD_POST 
Колежке, хайде заедно да се возим в градския транспорт до о'шипка Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 ...аз съм горе-долу близо до теб

Съб Фев 16, 2008 12:50 am
UNREAD_POST 
Ееее това вече е много грубо. :shock: Ужас, баси и простотията. Искрени съболезнования и от мен :-(

п.п. Ако все пак решиш да ходиш на срещата, мога да те взема, съответно и за колежката Тузарка се отнася.

Съб Фев 16, 2008 12:55 am
UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
Ееее това вече е много грубо. :shock: Ужас, баси и простотията. Искрени съболезнования и от мен :-(

п.п. Ако все пак решиш да ходиш на срещата, мога да те взема, съответно и за колежката Тузарка се отнася.

Аз така или иначе ще идвам на срещата..вече съм намерила коя маршрутка да ме хвърли Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Но ти май си ми далеч

Съб Фев 16, 2008 1:01 am
UNREAD_POST 
Мразя такива индивиди, които карат, несъобразявайки се с общоприетите правила......Горкото Пунто :-(

Съб Фев 16, 2008 1:04 am
UNREAD_POST 
Много неприятна работа... :-(
Но колкото и да е неприятна, важното е, че ти си добре.

Тенекии се оправят. :cool:

Съб Фев 16, 2008 1:09 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
LEVSKI написа:

Аз така или иначе ще идвам на срещата..вече съм намерила коя маршрутка да ме хвърли Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Но ти май си ми далеч

Ами между мен и колежката разстоянието е не повече от 500 метра. Ти спомена че сте били близо. Предполагам че маршрутката която ще използваш е 30 или 35.

Съб Фев 16, 2008 1:24 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Да много е неприятно, днес минах на оглед при застрахователя и вече я вкарах в бокса. Чакам майсторчето да каже дата на излизане :) от бокса.
Мисля да дойда на срещата.
Исках да водя една приятелка, която съвсем скоро си купи фиат браво, ако тя ми откаже ще се възползвам от предложението на колегата ЛЕВСКИ :)

Съб Фев 16, 2008 1:09 pm
Профил
UNREAD_POST 
Thea написа:
Исках да водя една приятелка, която съвсем скоро си купи фиат браво, ако тя ми откаже ще се възползвам от предложението на колегата ЛЕВСКИ :)

Предполагам че си си решила проблема с превоза. :)
Колеги нали не се забравили за срещичката? :cool: И пригответе червения килим за баба Тузи :P

Нед Фев 17, 2008 10:06 am
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
АУУУУУУУУУУ, дано не съм и аз от тия шофьори.А места при мен ще има дори за шофьор ако не съм си взел книжката. :36_2_52: :36_2_52:

Нед Фев 17, 2008 10:48 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Приятно изкарване колеги!!! Аз пак отивам на урок, ама следващата седмица ще измисля нещо :cool:

Нед Фев 17, 2008 1:50 pm
Профил
UNREAD_POST 
Получи се отново страхотна среща, която дори и кучешкия студ не можа да развали. За съжаление лично аз не можах да направя снимки на автомобилите, но да се надяваме другите да са го направили. Ето какво има в моята "Смяна":

Нед Фев 17, 2008 5:49 pm
UNREAD_POST 
Yellow_Flash_Colorz_PDT_01

Нед Фев 17, 2008 5:52 pm
UNREAD_POST 
Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Нед Фев 17, 2008 5:53 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 118 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща