Дата и час: Сря Юли 09, 2025 3:49 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Газова за brava1.4 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Газова за brava1.4
здравеит имам brava 1.4sx 1996година с климатик и ме интересужа каква газова уредба да сложа и дали си заслийава?

Пет Дек 02, 2005 7:36 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Аз съм с BRC и съм доволен - 7,5 извънградско и 10,5 градско. Е губиш от динамика, ама пък в града къде да се състезаваш от един светофар до друг :wink: А за колата виж долу подписа.

Пет Дек 02, 2005 8:36 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Аз също съм с BRC, на Бравото е сложена в Италия, а на Бравата - тук при един майстор във Велинград.
Разхода е 8/100 извън града, 10/100 градско, динамиката е перфектна, но всичко това се случи след ходене пшри същия майстор който ми сложи инжекциона на Бравата и направи това http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=3110.
Тъй като и на старото Пунто имах също уредба BRC и за 3 години каране на газ не съм стъпвал при майстор, имам натрупано доста положително мнение за тази марка.

За вида на уредбата - за 1.4 12V се слага обикновена газова, цената е max.500 лв, а дали си заслужава - можеш да си направиш сметка сам в зависимост от километрите които минаваш. Разгледай темите - има доста мнения по въпроса - и за разхода, и за удължаване на живота на двигателя, и др. неща.

Съб Дек 03, 2005 2:19 pm
UNREAD_POST Re: Газова за brava1.4
plamen_gr написа:
здравеит имам brava 1.4sx 1996година с климатик и ме интересужа каква газова уредба да сложа и дали си заслийава?

Ето тук има "сметни си сам" :wink:
http://autogas.dir.bg/Savings.htm

Пон Дек 05, 2005 10:45 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Аз имам същата Brava и веднага след покупката и монтирах газова уредба Lovato. Колата според мен не е загубила от динамиката си, но разхода ми за гориво намаля. Според мен грехота е на моноинжекцион да не се монтира газ.

Пон Дек 05, 2005 3:15 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
georgiarg написа:
Аз имам същата Brava и веднага след покупката и монтирах газова уредба Lovato. Колата според мен не е загубила от динамиката си, но разхода ми за гориво намаля. Според мен грехота е на моноинжекцион да не се монтира газ.

:punk:
верно е!!!
слагай смело!!!

Чет Дек 15, 2005 6:23 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ]