Дата и час: Сря Юни 18, 2025 12:51 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Броня за типо 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST Броня за типо
Колеги искам да ви попитам има ли за типо такъв "нож" както на голфовете или не?

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Пон Фев 12, 2007 9:41 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Според мен няма пък и да има не ми харесва честно казано,да не си някъв снегорин с тва отпред,а пък тия голфаджий толкова ми са противни......?

FIAT UNO 1.1
www.auto-pz.com

Пон Фев 12, 2007 10:05 pm
Профил
UNREAD_POST 
Не съм виждал Типо с "такова" да ти кажа! А и да му измислиш нещо подобно отдолу само ще го закачаш.

Чет Фев 15, 2007 6:45 pm
UNREAD_POST 
Ето една снимка. Аз не бих сложил такова защото става много ниско и ще се закача непрекъснато. Особено в наща мила столица... :evil:

Чет Фев 15, 2007 7:25 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST а
Executor написа:
Ето една снимка. Аз не бих сложил такова защото става много ниско и ще се закача непрекъснато. Особено в наща мила столица... :evil:

а ето така мисля да си правя решетката отпред и веждичките за фаровете дали мога да си намеря такива?,а дали това е оригинално за типо или е правено имам предвид ножа?На бронята до номера това мигачи ли са или аз се бъркам?

Чет Фев 15, 2007 7:33 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
1.Бронята като цяло много бие на голфаджийска.
2.Вежди за фаровете можеш да си купиш :idea:

Чет Фев 15, 2007 7:43 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
sachma написа:
1.Бронята като цяло много бие на голфаджийска.
2.Вежди за фаровете можеш да си купиш :idea:

абе и на мен на такава ми прилича но мигачите на бронята са добра едия мисля

Чет Фев 15, 2007 8:32 pm
Профил
UNREAD_POST 
Бате моя съвет е да я направиш само на ниско окачване,тия брони,веждички,боклуци...колкото по изчистена е една кола,толкова по яко стои,цигании колкото искаш....Моят съвет е много ниски пружини,китосват се фугите на броните (фугите на средата на бронята) да се изравни бронята и се пръска в цвета на колата,едни странични прагчета,без мрежи и такива селянии и новата маска с новите фарове,мрежата на новата решетка я заменяш с черна и ще стане много красиво според мен,намираш седичивалволе стопове или пръскаш твоите червени....гледай да не я претрупваш,защото тунинга само загрозява,изпипвай детайлите :) Успех!

Чет Фев 15, 2007 8:40 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST с
Abarth. написа:
Бате моя съвет е да я направиш само на ниско окачване,тия брони,веждички,боклуци...колкото по изчистена е една кола,толкова по яко стои,цигании колкото искаш....Моят съвет е много ниски пружини,китосват се фугите на броните (фугите на средата на бронята) да се изравни бронята и се пръска в цвета на колата,едни странични прагчета,без мрежи и такива селянии и новата маска с новите фарове,мрежата на новата решетка я заменяш с черна и ще стане много красиво според мен,намираш седичивалволе стопове или пръскаш твоите червени....гледай да не я претрупваш,защото тунинга само загрозява,изпипвай детайлите :) Успех!

Така е колега и аз съм на същото мнение колкото може по-изчистено това което съм решил е спортно окачване.прагове,спойлерче отзад от тези малките, а за мигачите и решетката-така колата става по-различна от всички останали (нали за тва ги правим тези подобрения)мерси все пак за съвета.Всичко обаче ще става постепенно.

Чет Фев 15, 2007 9:06 pm
Профил
UNREAD_POST 
Ето така го виждам типото ти :) Така имах впредвид да направиш броните,както и окачването,заглаждане на дръжките на вратите,на нормалната решетка се маха средното ребро и емблемата ФИАТ(слагаш черна спортна мрежа,защото старата пластмасова мрежа няма да стане),само прагове неможах да сложа :cry:

Пет Фев 16, 2007 2:01 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST за
Мерси за снимката колега супер е така ,за вратите честно казано и аз се замислих но само за задните не мисля че е чак толкова практично и за отпред нали ги знаеш зимата как са фиатките с електрониката ,страх ме е да не стане така че да не мога да си влезна в колата :D

Пет Фев 16, 2007 1:10 pm
Профил
UNREAD_POST Re: за
soulkeeper написа:
Мерси за снимката колега супер е така ,за вратите честно казано и аз се замислих но само за задните не мисля че е чак толкова практично и за отпред нали ги знаеш зимата как са фиатките с електрониката ,страх ме е да не стане така че да не мога да си влезна в колата :D

Да,става и само със задните дръжки,но си я представи без окачване,вирната как ше е грозна с тези работи :?

Пет Фев 16, 2007 4:03 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Abarth. написа:
soulkeeper написа:

Да,става и само със задните дръжки,но си я представи без окачване,вирната как ше е грозна с тези работи :?

Определено прав си аз за това казах, че всичко ще става постепенно.Едно въпросче, бях чел някъде че ако си сложа само спортни прожини а амортисьорите са нормални ще се изпуснат много бързо така ли е или не, по принцип има логика и аз така мисля че ще стане но все пак да питам :shock:

Пет Фев 16, 2007 9:55 pm
Профил
soulkeeper написа:
Abarth. написа:
soulkeeper написа:

Определено прав си аз за това казах, че всичко ще става постепенно.Едно въпросче, бях чел някъде че ако си сложа само спортни прожини а амортисьорите са нормални ще се изпуснат много бързо така ли е или не, по принцип има логика и аз така мисля че ще стане но все пак да питам :shock:

Много хора са само със спортни пружини без да сменят амортесьори и нямат никакъв проблем,давай смело ;)

Съб Фев 17, 2007 1:38 am

UNREAD_POST 
ако направиш така бронята при първото закачане ще я разцепиш на две
:D

Чет Фев 22, 2007 12:12 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща