Дата и час: Вто Юни 17, 2025 11:40 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Да направя ли така джантите? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
за мен идва малко от рода "живея на село и сичко шарено и цветно си накичим на колата".
лично мнение-оригинално как си е е най-добре.2 цвята идва малко циганийка.... естествено разграничавам понятието фабрично правено с 2 цвята и "спрейче да пръсна малко тук-там"
но се пак както си ти харесва така ги направи

Чет Фев 22, 2007 7:48 pm
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
На снимката в подписа ти изглеждат най-добе това тъмносиво нещо не се вписва в картинката :)

Чет Фев 22, 2007 8:49 pm
Профил
UNREAD_POST 
siniq-bega4 написа:
за мен идва малко от рода "живея на село и сичко шарено и цветно си накичим на колата".
лично мнение-оригинално как си е е най-добре.2 цвята идва малко циганийка.... естествено разграничавам понятието фабрично правено с 2 цвята и "спрейче да пръсна малко тук-там"
но се пак както си ти харесва така ги направи

Ако ще ги правя няма да ги правя със спрей,а както си трябва,точно като оригиналните...

Пет Фев 23, 2007 1:30 am
UNREAD_POST 
Executor написа:
Abarth. написа:
Интегралето на снимката съм го оцелил червено,иначе има всякакви цветове с тези джанти...както и да е не ми схвана мисълта :wink:

Да прав си. Иначе джантите са ти перфектни!! И аз си мисля за нещо такова на моето Типо! :) :p
Доста добра находка! Те делтите са малко вече, камо ли пък да се намерят оригиналните джанти!
За колко ги взе ?

Абе взех ги преди 1 година но исках 15" с двата цвята,но така се случи,че ги видях тези,представих си как ще седят на типото и ги взех...250лв :) Виждал съм 3 типовци и една марейка с такива джанти,както и една вечер се прибирам късно и на сточна гара гледам една лада самара нещо ми стои необичайно,ама изгнила една червена с теглич и багажник,изравнявам се с нея и гледам като мойте джанти :shock: Направо ме заболя сърцето...мислех да го гоня да ги купувам :mrgreen:

Пет Фев 23, 2007 1:36 am
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
А как става самото пръскане , с някакъв специялен спрей ли? Някъде занимават ли се с тва пръскане и къде, колко пари, че искам и мойте да ги напрая черни

Съб Мар 10, 2007 1:09 am
Профил
UNREAD_POST 
westdogg написа:
А как става самото пръскане , с някакъв специялен спрей ли? Някъде занимават ли се с тва пръскане и къде, колко пари, че искам и мойте да ги напрая черни

Със спрей става гадно и се люпи,по добре отиди бояджия да ти ги направи с пистолет ;)

Съб Мар 10, 2007 1:12 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST я
най-нобре става като се минат джантите с пясакоструика и след това прахово боядисване

Съб Мар 10, 2007 12:01 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
колега днес видях Мерцедес от тея старите 190е и джантите му бяха оцветени точно в тея два цвята .Колата беше малко по светла от твоята но му седяха добре :D Ако успея да го щракна ще постна снимки 8)

Съб Мар 10, 2007 9:25 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2