Автор |
Съобщение |
Pa4kata
Кара Симсонка
Регистриран на: Вто Мар 07, 2006 8:54 pm Мнения: 56 Местоположение: София 01 Средец
|
 Мареа Vs Брава
Вълнуват ме следните въпроси:
1. Защо фиат е най-евтината кола визирайки екстри и година най вече? И
2. Коя от двете ще ми препоръчате.
Гледах Пежо 406 или 307 май дизайна им е по добър ако не и качеството на изработка.
Някоя добра дума за албеа - май са им слаби двигателчетата.
_________________ По добре по-късно с 20 минути на тоя свят от колкото 40 години по-рано на оня.
Дедра Турбо Интеграле
|
Вто Авг 22, 2006 2:23 am |
|
 |
Nino
|
За 406 съм съгласен, но за 307 бягай много далече.На Албея двигателчетата не са слаби.1.2/16V e 80кс, а 1.6 е познатият от Брава/Браво/Марея.Мисля,че са много добри автомобилчета, в Турция ги карат много. За съжаление нямат дизел.
http://fiat.fiatbulgaria.com/models/albea/char.php
|
Вто Авг 22, 2006 9:14 am |
|
 |
chuni
|
 Re: Мареа Vs Брава
Pa4kata написа: 2. Коя от двете ще ми препоръчате. .
Двете са еднакви разликата е само отзад, така че въпрос на вкус.
|
Вто Авг 22, 2006 9:50 am |
|
 |
Iwan
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Яну 14, 2006 1:06 am Мнения: 181 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
FIAT е най - евтина но къде ако говорим за нова кола то ФИАТ СТИЛО е единствено по - евтина от ПЕЖО 307 но е по - скъпа от ОПЕЛ и ФОРД а и от КОРОЛА /говорим за модели с анлогични показатели/ .  А в България са по - евтини колите на старо защото все още битува мнението , че от немските коли по- добро няма. 
|
Вто Авг 22, 2006 10:18 am |
|
 |
Sven
|
Пежата са страхотни по-дизайн,но брава/браво въобще не отстъпват по дизайн.Ъпсурд. Аз препоръчвам италяското в случая.
|
Вто Авг 22, 2006 7:50 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Sven написа: Пежата са страхотни по-дизайн,но брава/браво въобще не отстъпват по дизайн.Ъпсурд. Аз препоръчвам италяското в случая.
Пежата са страхотни по дизайн, защото дизайна им е
италиански - сеньор Джорджето Джуджаро!
|
Вто Авг 22, 2006 8:40 pm |
|
 |
perlsite
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:19 am Мнения: 712 Местоположение: София
|
Колегите не препоръчват Пежо 307 просто защото е изработено ужасно... поне това съм чел на доста места, включително и във форума на Пежо, а и имам познат с 307... и..... на него не му се говори..
Що се отнася за Пежо 406 -> красив автомобил.. това беше един от вариантите от които се интересуват когато избирах автомобил. Аз лично избрах Мареа
Мареа се води по-горен клас автомобил, започнат да се произвежда 2 години по-късно, като някои досадни проблеми с Браво/Брава са отстранени. Като цяло Мареа е по-голям (габарити) автомобил от Брава. Мареа е горе-долу това, което е Вектра при Опел. :roll:
_________________ FIAT Marea
|
Вто Авг 22, 2006 11:11 pm |
|
 |
Iwan
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Яну 14, 2006 1:06 am Мнения: 181 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
307 и Брава са един и същи клас коли но са различни поколения. 307 се сравнява със Стилото  а за изработката не знам но все пак през 2002 г стана кола на годината
|
Вто Авг 22, 2006 11:26 pm |
|
 |
Nino
|
Iwan написа: 307 и Брава са един и същи клас коли но са различни поколения. 307 се сравнява със Стилото  а за изработката не знам но все пак през 2002 г стана кола на годината
Не знам дали са от един клас автомобил, вероятно не, защото ПЕЖОТО Е по-нов и модерен автомобил, но че е един СТРАШНО ПРОБЛЕМЕН АВТОМОБИЛ, на това бих се съгласил.И няма смисъл да се правим на умни тук, който го интересува да влезе по сайтовете и да чете.... НО, че няма интрига за Брава и Пежо 307, няма...не можем да сравняваме Лили Иванова с някоя модерна фолк певица... защото Р307 си е най-долнопробен фолк за много пари.Виж ако вземем да ги сравняваме със Стило/ той е интелигентен и не натрапчив автомобил/ е друга музика. :mrgreen:
пп...Давам сравнението с чалгите защото знам, че Рa4kata e музикант! :mrgreen:
Последна промяна Nino на Сря Авг 23, 2006 12:08 pm, променена общо 1 път
|
Вто Авг 22, 2006 11:52 pm |
|
 |
everton
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Май 18, 2005 9:22 pm Мнения: 371 Местоположение: Пловдив
|
взимай марея. и 406 е пълна трагедия.
_________________ UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

|
Сря Авг 23, 2006 12:26 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Темата е изчистена от излишният офф! Моля четете правилата на форума! При второ оспорване на модераторско решение ще последва предупреждение! Поздрави kiro_of_the_day
|
Сря Авг 23, 2006 10:16 am |
|
 |
chuni
|
Не знам за какво оспорване на модераторско решение говориш просто си обсъждахме нещата по темата къде ги видя тези нарушения на правилата?
Едно от основните правила е да не вкарва излишен офотопик! Вижте какво е заглавието и въпросите на колегата! Знам, че е почти е невъзможно да няма такъв, но в тази тема дойде в повече освен това започнаха да прехвърчат искри и съм го зачистил! Освен това не съм длъжен да давам обяснения за решенията си (пак според правилата)!
Слагам Гранде Пунто! Поздрави kiro_of_the_day
|
Сря Авг 23, 2006 10:22 am |
|
 |
Pa4kata
Кара Симсонка
Регистриран на: Вто Мар 07, 2006 8:54 pm Мнения: 56 Местоположение: София 01 Средец
|
 мерси братя и сестри
Информацията е идеална лошо че не видях зачистеното но пък и мен са ме чистили доста пъти :roll:
Колата на която ще се спра е Мареа 406 "мноо кинчи брат"(маи не са ги спряли от производство още?) Една разходка до горубляне помогна доста. Най ми беше любимо че всеки които искаше да ми продаде кола първо за км. говори, та съм ги смъмрил вчера всички. Още едно въпросче изникна кой двигател да взема? JTD същото като HDI ли e? И Fiat правят ли добър дизел?
И ако зависвше от мен всички щяхме да можем да се псуваме аз лично мисля че това е обогатяващо т.е. после като напсуваш най-добрият си приятел той ще се чуди от къде ги знаеш тия работи :twisted:
_________________ По добре по-късно с 20 минути на тоя свят от колкото 40 години по-рано на оня.
Дедра Турбо Интеграле
|
Сря Авг 23, 2006 3:20 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
FIAT са измислили съвременните дизелови двигатели
ако ще взимаш дизел - JTD - това е мотора
Сря Авг 23, 2006 3:30 pm |