Дата и час: Сря Юли 09, 2025 9:13 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
croma 2.0 16v 
Автор Съобщение

UNREAD_POST croma 2.0 16v
pozdrav iz srbije za svakoj bratko koji voli fiat.Imam fiat croma 2.0 16v i interesuje me gde mogu nabaviti servisnu knjigu (service book)za ovaj model croma .

sale
kovin serbia

ps: pozdrav za Cvetana i druge koji svracaju kod mene kad idu da dokaraju auto iz nemacke i austrije

Вто Ное 22, 2005 3:50 am
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Добре дощъл колега !!!! :drunk:

Ето тук има малко ръководства за Крома-та.

п.п. Надявам се да се увеличите чужденците във форума ни .... :wink: и догодина да стане международен 'ИТАЛФЕСТ'-а !!!

Вто Ное 22, 2005 9:07 am
Профил ICQ WWW
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST re
здравейте,
много благодаря за документацията,
днес попаднах на форума и съм изключително доволен и радостен, че има толкова маниаци на фиат,
аз притежавам Крома 2.0ie 90г.,на около 150 000 км и бях реши да я освободя, но този форум и отношението на хората(както и обидната цена за крома - 1500 - 3000лв,при положение че немска каруца гол(ф) стига до към 5000лв,а сравнение откъм комфорт бързина не може да се прави)ме отказват от това решение,ще си я направя и ще продължа да се забавлявам.
още веднъж благодаря.
пиис

Вто Дек 13, 2005 4:30 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST Re: re
musikum написа:
здравейте,
много благодаря за документацията,
днес попаднах на форума и съм изключително доволен и радостен, че има толкова маниаци на фиат,
аз притежавам Крома 2.0ie 90г.,на около 150 000 км и бях реши да я освободя, но този форум и отношението на хората(както и обидната цена за крома - 1500 - 3000лв,при положение че немска каруца гол(ф) стига до към 5000лв,а сравнение откъм комфорт бързина не може да се прави)ме отказват от това решение,ще си я направя и ще продължа да се забавлявам.
още веднъж благодаря.
пиис

Много си прав. Преди две години имах Голф 1, двувратка, дизел. Двигателят и беше перфектен, но едва се държеше на гумите от корозия. Това го казвам буквално (три пъти заварявах преден ляв носач за купето и накрая нямаше за какво да го хвана и го оставих така !!!) Та обявих я за продажба (евентуално за части или двигател ако му трябва на някой) и реших да си купя Крома. След по-малко от месец и две сделки бяха реалност - Раздрънкания праизторически Голф (1981 г.) изгнил от всякъде, без акумолатор и с висящ преден носач продадох за 1000 лв. !!! и си купих Крома 1993 г. 2.0 ie 16V, 137 к.с. на 120 000 км. без видими забележки (освен изгнили гърнета) за 2500 лв. !!! Гърнетата смених още първия ден и за двете години, в които я карам смених макферсоните (по мое желание), шарнирите (по необходимост), маншоните и сложих газова уредба, но двигателя не се е налагало да го пипам ИЗОБЩО !!! Всичките ми ремонти до сега (включващи газовата уредба, компресора на климатроника и обслужването) са малко под 1000 лева. (само с оригинални масла ) !!!
Колата ми служи вярни и не ме е подвела никога. С нея разбрах какво е да си караш спокойно без да е нужно да пренасяш един мини сервиз в багажника си. Сега бих я сменил евентуално за МАРЕЯ или ако имам достатъчно пари за новата КРОМА или СААБ 9-5, но това не се очертава в близко бъдеще. Все пак за дразня почитателите на немските возила и да хвърлям в недуомение незапознатите пуснах една обява за продажба в мобиле.бг за скромната сума от около ..........7200 лв. :wink: Ако срещнете тази обява не се чудете - това съм аз и не бих се разделил с чудесната си кола за по-малка сума !!! Според мен е крайно време да покажем на обикновенните хора, че купуването на Италианска кола е една добра инвестиция ! Явно ентусиазмът ми е заразителен защото за тези две години голяма част от приятелите и познатите ми се снабдиха с КРОМА, ТИПО, АЛФА или друга Италианска кола и досега не знам някой от тях да е разочарован !!!

Пет Сеп 08, 2006 7:46 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ]