Дата и час: Вто Май 20, 2025 1:37 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Oтново с FIAT 
Автор Съобщение
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST Oтново с FIAT
Здравейте Колеги,

Изчетох бая неща из форума последния месец преди да се сдобия с красавицата на снимките от линка, за която и вие както и форума на Алфа Ромео имат голяма заслуга :D
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=163257

Избрах Бравата заради дизайна и това, че исках кола, която да е сигурна и стабилна, с добър дизелов двигател и всички полезни екстри. Все пак ще споделя , че това не ми е първата, а четвъртата италианска кола. Първата беше семейната ни Фиат Регата Уикенд 1,9 TDi 80 или 82 коня. Вървеше страшно много и се оказа много здрава. За разлика от много други коли, които можеха да се купят на старо преди 8 години за същите пари имаше супер яко вървене, спирачки и серво. Колата продадохме на наш познат, който все още я кара постоянно и е супер доволен. После минах през Ланча Дедра 1.8i, също много добра и здрава кола и също следващия и собственик и предоволен до момента. След нея карах Фиат Панда 750 кубика с 34 конски сили с 4 скорости, но колата ме изуми с много неща. Въпреки 34 коня, си карах спокойно с 100-110 по пътищата. Баирите винаги влизах с над 90 в тях и никога не падах надолу като скорост. Успявах и да набирам още скорост дори. С колкото влизах, най-малкото с толкова излизах и в дълги и стръмни баири и то не винаги с пълна газ. Колата макар и много малка, беше доста стабилна и не возеше кофти. Само двигателя беше голям бръмчалник. Правил съм и по 350 километра за ден и още толкова на следващия ден с още 2-ма човека вътре и никой не се е оплаквал, че се чувства като разбит. След пандата последните близо 2 години карах Ситроен ZX 1,9 TDI 90 коня. Колата е просто страхотна, но след някои проблеми и заради страшните горещини това лято както и след безумните катастрофи, които стават по пътищата всеки ден реших, че кола без климатик и еърбек няма да карам.

Фиат-а е 99 година ЕLX изпълнение с всички възможни за модела екстри и фабрични джанти Фиат. Почти 100% сигурно е че колата е на 120 хиляди километра реални, защото схемата за закупуване няма общо с автокъщи. Първо исках да си купя Браво, но сега съм доволен, че попаднах на тази кола и че си има 4 врати. Също и задните стопове на бравата страшно много ми харесаха още откакто ги видях на първото автомобилно изложение, на което съм ходил през далечната 95 година. Тогава видях и Фиат Купе, което най-много ми хареса от цялото изложение.

За впечатленията си ще пиша утре, за да не стане досадно дълъг поуста.

Сря Авг 15, 2007 11:29 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Колега, след така или иначе трудното ти влизане в най-хубавия форум мога да кажа само едно, особено след избора на колата ти - ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

Чет Авг 16, 2007 2:16 am
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
Поздравления и от мен.
Съвсем скоро и аз смятам да се сдобия с такъв Автомобил.
Дайте съвет за начин на закупуване.
Автокъща ,от човек или да си я взема аз от Италия.!

Чет Авг 16, 2007 8:24 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ]