|
|
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 11:38 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
От къде мога да си купя тромба (клаксон)?
Автор |
Съобщение |
Sandeto
Кара кола
Регистриран на: Пет Ное 26, 2004 6:41 pm Мнения: 335 Местоположение: София, жк.Сухата река /жк. Захарна фабрика/
|
 От къде мога да си купя тромба (клаксон)?
... ама не стандартен, а да е много-много як...  Веднъж си спомням преди години един ТИР като свирна ... после 5 секунди хлопах с очи и не можех да разбера къде съм...  Нещо такова ми трябва... Или мислите, че тези тромби са с някакъв сгъстен въздух? :?
Айде ако някой знае да каже...
_________________ Tipo 1.4 DGT, '89, karb
|
Пон Ное 20, 2006 7:19 pm |
|
 |
Esper
|
 Re: От къде мога да си купя тромба (клаксон)?
Sandeto написа: ... ама не стандартен, а да е много-много як...  Веднъж си спомням преди години един ТИР като свирна ... после 5 секунди хлопах с очи и не можех да разбера къде съм...  Нещо такова ми трябва... Или мислите, че тези тромби са с някакъв сгъстен въздух? :? Айде ако някой знае да каже...
Естествено че са със сгъстен въздух, то самия термин "тромба" предполага задействане с въздух под налагане
Тировете си имат пневматична система и тромбите го ползват наготово. Налягането е голямо и затова ефекта е толкоз зрелищен
А за нашите "хлебарки" също има тромби, само че налягането се прави от едно компресорче.
На Илиянци съм виждал да продават такива, но и във всека магазин за авто-дръункулки предполагам ще намериш.
|
Пон Ное 20, 2006 7:33 pm |
|
 |
Vladim
|
Потърси на Илиенци, или Практикер, Mr. Bricolage и в повечето магазини за автоаксесоари. В Практикер цената им бе 40 и няколко лева.
|
Пон Ное 20, 2006 7:37 pm |
|
 |
Sandeto
Кара кола
Регистриран на: Пет Ное 26, 2004 6:41 pm Мнения: 335 Местоположение: София, жк.Сухата река /жк. Захарна фабрика/
|
Vladim написа: Потърси на Илиенци, или Практикер, Mr. Bricolage и в повечето магазини за автоаксесоари. В Практикер цената им бе 40 и няколко лева.

_________________ Tipo 1.4 DGT, '89, karb
|
Пон Ное 20, 2006 7:43 pm |
|
 |
bubachko
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 09, 2005 10:00 pm Мнения: 173 Местоположение: Варна - където падне; София, Лозенец/Хладилника
|
Ето ти една офертичка, като гледам и на прилична цена
http://www.impas56.com/index.php?m=320&lev=26&lang=1
Само незнам колко децибела може да искара тая джаджа, ма поне не е илиенска стока, а от позната фирма
Аз лично мисля скоро да се обурудвам с такова, от доста време го мисля... Винаги съм си мечтал да накажа някои, който е пред мен на някоя улица или булевард в откровенно нарушение и се прави на глух или на чук за напомнянето с анемичния ми клаксон... Скоро един хубавец най-нагличко така запуши пред мен кръстовището на военния клуб в София с безумното си желание сутринта в час пик да завие от Раковска наляво към бившия мавзолей...
П.С.: Ако някой има идея някаква за ТТданните да сподели :mrgreen:
_________________ Мойто TIPO - Най-хубавото!
149.С2.046 - Злата Чибурашка
|
Вто Ное 21, 2006 9:46 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|