|
|
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 8:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Магазини за авточасти Фиат
Автор |
Съобщение |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
компютърна диагностика
088 8 232 484 - Бобо
работи събота и неделя
Последна промяна sev на Нед Дек 03, 2006 10:43 pm, променена общо 3 пъти
|
Вто Апр 11, 2006 2:30 pm |
|
 |
cefo
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 11:02 am Мнения: 18 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
 Не купувайте оттам!
Предупреждение до всички от Пловдив
В магазина на кръстовището на бул. "Мария Луиза" и бул. "Източен" има изключително много, да не кажа всички, авто-части, но имайте предвид, че те са турски. Всяка покупка оттам си е за ваша сметка.
|
Нед Апр 16, 2006 7:48 pm |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
Ами някои от тези турски стоки никак, ама никак не са лоши, особено ако става въпрос за фирмата АС МЕТАЛ, разбира се за оригинални части-много са добри частите им.
Друг е въпросът че на АС МЕТАЛ има страшно много ментета!
|
Чет Апр 20, 2006 10:50 am |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
Осветление - Philips
ул. "Проф. Милко Бичев" №5 - срещу сградата на Алианц
946 15 70
Последна промяна sev на Вто Юни 27, 2006 2:43 pm, променена общо 1 път
|
Сря Май 10, 2006 3:45 pm |
|
 |
kkassabow
Кара велосипед
Регистриран на: Нед Май 07, 2006 10:05 pm Мнения: 22 Местоположение: София 19 Люлин
|
В магазина на Стамболийски са големи пичове и цените са им 4-пъти по ниски от Ауто Италия
|
Вто Май 16, 2006 9:53 pm |
|
 |
NIQUE
Кара велосипед
Регистриран на: Пет Май 12, 2006 10:43 pm Мнения: 25 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
Здравейте! Някой има ли отзиви за магазина на бул. България (до бензиниостанция ОМВ; с/у магазина на братя Мирчеви). Ако да моля кажете. Мерси колеги  Въпроса се отнася за майнички.  )))) А в магазина на бул. Христо Ботев 150, проверих цените са им перфектни но нямат половината части за моето пунто и незнаели кога ще ги имат! :cry:
_________________ punto 1.2i
|
Нед Май 21, 2006 10:38 pm |
|
 |
*Punto*PowerDriving
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Апр 06, 2006 9:09 pm Мнения: 143 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
 Re: Не купувайте оттам!
cefo написа: Предупреждение до всички от Пловдив В магазина на кръстовището на бул. "Мария Луиза" и бул. "Източен" има изключително много, да не кажа всички, авто-части, но имайте предвид, че те са турски. Всяка покупка оттам си е за ваша сметка.
Mного вярно ! Но само да допълня че в Пловдив магазините за Фиат авточасти са супер бедни и некомпетентни :arrow: мъка е !
Нед Май 28, 2006 10:15 am |
|
 |
nParMaTuK
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Юни 27, 2006 8:47 pm Мнения: 118 Местоположение: София
|
Някой купувал ли е съединител от магазина на на Стамболийски и доволен ли е , също ме интересува къде се продават съединители Валео (демек оригиналните) също видях че някой е купувал и дискове предни аз също съм питал за дискове в магазина и съответно бях приятно изненадан от цената , но качеството как е?
Иначе ако сменяте съединител в сервиз Изток не им давайте те да го купуват шот слагат боклуци с ебати надценката.
На мен ми сложиха некъв GST Nuova дето няма такова придръпване като тръгвам , ма както и да е 
Чет Юни 29, 2006 10:34 pm |
|
 |
Ferrari
|
nParMaTuK написа: Някой купувал ли е съединител от магазина на на Стамболийски и доволен ли е , също ме интересува къде се продават съединители Валео (демек оригиналните) също видях че някой е купувал и дискове предни аз също съм питал за дискове в магазина и съответно бях приятно изненадан от цената , но качеството как е? Иначе ако сменяте съединител в сервиз Изток не им давайте те да го купуват шот слагат боклуци с ебати надценката. На мен ми сложиха некъв GST Nuova дето няма такова придръпване като тръгвам , ма както и да е 
Купих евтин съединител от магазина на ул. Козлодуй. Ужасно недоволен съм от него.
|
Чет Юни 29, 2006 10:54 pm |
|
 |
johnfound
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Сеп 06, 2005 7:42 pm Мнения: 671 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
NIQUE написа: Здравейте! Някой има ли отзиви за магазина на бул. България (до бензиниостанция ОМВ; с/у магазина на братя Мирчеви). Ако да моля кажете. Мерси колеги  Въпроса се отнася за майнички.  ))))
Аз опитах няколко пъти да пазарувам оттам, но направо си ме изгониха - едва ли не ми обясниха, че това моето не е Фиат, щом е 1984-а година, те за такива стари коли части не продавали.
|
Чет Юни 29, 2006 11:22 pm |
|
 |
Synthy
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Дек 28, 2005 9:53 pm Мнения: 86 Местоположение: София
|
Въпрос: от къде могат да се купят части за скоростна кутия (за темпра става въпрос). Примерно блока със зъбните колела (нови, не втора употреба). Където и да звънях по магазините, не предлагат, или само отделни неща. А и цели кутии не се предлагат явно, пък на мен ми шуми и вибрира и май ще се наложи някакъв ремонт. Ще се радвам на всякакви насоки. Благодаря предварително.
_________________ "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Lancia Dedra 1.8/16V, '96
FIAT Tempra 1.6 карбуратор, АГУ - бивша
|
Чет Юли 06, 2006 1:42 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Пробва ли да пишеш на Христо (hit-ko)?
|
Чет Юли 06, 2006 4:02 pm |
|
 |
orelyt
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Нед Сеп 10, 2006 12:10 pm Мнения: 32 Местоположение: София 13 Надежда
|
 В кой магазини дават отстъпки на членове на клуб Фиат
Имам приятел с Алфа и той ми каза, че членовете на техния клуб ползвали отстъпки в някои магазини и сервизи. Има ли такива и за членовете на клуб Фиат (това ме сеща, че трябва да прочета във форума, какви са изискванията за членство и ако отговарям да кандидатствам). Исках и да питам дали са читави частите и добри цените в магазина на Евлоги Георгиев, тъй като той ми е най-удобния за пазаруване.
|
Нед Сеп 17, 2006 2:46 am |
|
 |
orelyt
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Нед Сеп 10, 2006 12:10 pm Мнения: 32 Местоположение: София 13 Надежда
|
 още за магазините
Колеги,
хубаво е, че имам списък с адресите и телефоните на по-големте магазини за резрвни части на италиански автомобили. Той обаче ще е още по-пелзен ако знаем в кой от изброените магазини се продават оригинални или поне много добри части и къде не. Не е без значение и цената, така че би било хубаво да се посочва и къде е по-евтино, но не за сметка на качеството.
Във форума се обърнах към вас с въпрос да ми препоръчате добър майстор, който да поддържа моята нова придобивка - Фиат Брава. Получих около 10-тина предложения за майстори. Този резултат по-скоро ме обърква отколкото да ми помага. Най-често се споменаваните имена бяха на Киро Алфата и на сервиза Рали Арт. Там ли е най-добре да си поддържам возилото или има друго място. Изискванията ми за сервиза са майсторите да си разбират от работат, да са съветсни и да не ми отрежат главата накрая.
Очаквам вашите препоръки и оценки.
|
Пон Сеп 18, 2006 6:42 pm |
|
 |
*Punto*PowerDriving
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Апр 06, 2006 9:09 pm Мнения: 143 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
Динекспрес/гр.Пловдив/ : телефон 67 98 17 
Вто Сеп 26, 2006 12:29 pm |
|
|