|
|
Дата и час: Нед Юли 06, 2025 10:22 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|
колко парички е прегледа /ГТП/ в момента
Автор |
Съобщение |
pakumba
Фиат идол
Регистриран на: Пет Юни 03, 2005 3:33 pm Мнения: 1330 Местоположение: София/Добрич
|
 колко парички е прегледа /ГТП/ в момента
извинявам се за тъпата темичка, ама понеже няма аз да минавам прегледа и се чудя колко парички да оставя на човека за минаването. естествено питам за официалната такса:)
|
Пон Ное 06, 2006 1:32 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
В СБА-Кюстендил, както следва:
19 лв. - преглед - съответно 4 лв. ако си с гражданска от ДЗИ!
11 лв. - преглед на АГУ! (какъв ти преглед - не я и погледнаха - само лепят стикерче на бутилката)
3 лв. - преглед на пожарогасител.
33 лв. общо
|
Пон Ное 06, 2006 1:36 pm |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
В София почти навсякъде е 25лв., освен ако нямаш отстъпки от застрахователи.
_________________ N.Y. State of Mind
|
Пон Ное 06, 2006 2:23 pm |
|
 |
pugsy
|
 Re: колко парички е прегледа /ГТП/ в момента
pakumba написа: извинявам се за тъпата темичка, ама понеже няма аз да минавам прегледа и се чудя колко парички да оставя на човека за минаването. естествено питам за официалната такса:)
на мен на крафт в дружба1 ми взеха 22лв
пича вика фиатките са с привилегий 
|
Пон Ное 06, 2006 3:03 pm |
|
 |
Rayo
|
мен ме одраха с 30 -- 25 за сервиза и 5 държавна такса. това на бул. Гоце Делчев два светофара преди Южния парк.
|
Пон Ное 06, 2006 4:33 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Rayo написа: мен ме одраха с 30 -- 25 за сервиза и 5 държавна такса. това на бул. Гоце Делчев два светофара преди Южния парк.
Каква държавна такса, какви пет лева!
Дадоха ли ти касова бележка за тая точно такса от 5-лева!
Май са си я сложилри в джоба...
|
Пон Ное 06, 2006 4:36 pm |
|
 |
Fiat 127
|
29лв дадох. Ама не ми спира отзад много добре едното колело. Пуснаха ме и ми казаха че трябва катализатор да си купя че другата година ще бера ядове. Това е до пица Италия на пазара Борово в посока Била точно до газстанцията на ЕКО.
|
Пон Ное 06, 2006 6:00 pm |
|
 |
Rayo
|
kiro_of_the_day написа: Rayo написа: мен ме одраха с 30 -- 25 за сервиза и 5 държавна такса. това на бул. Гоце Делчев два светофара преди Южния парк. Каква държавна такса, какви пет лева! Дадоха ли ти касова бележка за тая точно такса от 5-лева! Май са си я сложилри в джоба...
МАй така е станало -- в джоба им ... дълбок
поне стана бързо и не съм висял на опашка като миналата година в СБА, където платих само 5 лв но и за нея не получих бележка май.
|
Пон Ное 06, 2006 7:24 pm |
|
 |
pakumba
Фиат идол
Регистриран на: Пет Юни 03, 2005 3:33 pm Мнения: 1330 Местоположение: София/Добрич
|
добре, това разбрах, а големия талон на колата нали им трябва само за да попълнят листа за прегледа, не го сканират или нещо такова?
|
Пон Ное 06, 2006 10:58 pm |
|
 |
Farta
Кара велосипед
Регистриран на: Пон Май 22, 2006 11:58 am Мнения: 27 Местоположение: София 01 Средец
|
бате, отиваш на мототехника (на около 200 м в дясно от Хладилника по драгалевско шосе) - 25 лв., няма такси, няма дяволи... лепят ти стикер и си заминаваш по живо по здраво... там си минавах едно време с типото, сега с бравото... хора няма, грижи също! 
|
Вто Ное 07, 2006 1:10 am |
|
 |
pakumba
Фиат идол
|
Farta написа: бате, отиваш на мототехника (на около 200 м в дясно от Хладилника по драгалевско шосе) - 25 лв., няма такси, няма дяволи... лепят ти стикер и си заминаваш по живо по здраво... там си минавах едно време с типото, сега с бравото... хора няма, грижи също! 
ами аз само си давам големия талон на брат ми и след 2 дена той ми дава документите, затова питам такива глупости. мерси все пак
|
Вто Ное 07, 2006 8:19 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|