|
|
Дата и час: Вто Юли 15, 2025 10:09 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
питане към женените колеги ? ;)
Автор |
Съобщение |
rymbym
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 2:41 am Мнения: 126 Местоположение: София 19 Люлин 10
|
 питане към женените колеги ? ;)
Здравейте колеги!
Може да ви се стори смешен и безмислен този мой пост, но аз желая да знам - имали най безболезнен начин по който да поискаш бъдещата си жена от нищо неподозиращият и баща!:twisted:  Не ме разбирайте погрешно, човекът е готин пич, ама нещо ми простее израза ' ... ми ние решихме да се съберем..." и съответно да се избегне моментното мълчание /мисля че има а...?/ Някак си мисля-мисля и нещо хич не ми иде как по така на майтап да го съобщя?Ще ви бъда благодрен ко споделите опита си! 

MAREA SX 1.6 16V
|
Вто Окт 17, 2006 12:39 am |
|
 |
mme
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Окт 16, 2005 12:53 pm Мнения: 188 Местоположение: София Надежда
|
Да! Мой приятел и колега казъл: -Омръзна ми да се правя на добър! Що да не се вземем!?
Всъщност той е много готин и одухотворен. Актьор по душа и в действителност. Може би не са го взели на сериозно на момента , но е женен за мацката...!?
_________________ Fiat Bravo 1.4 12V
|
Вто Окт 17, 2006 6:13 am |
|
 |
doofiat
|
Ами да ти кажа и моя поглед по въпроса.
Като зачести ходенето и престоя ми у жена ми и тъста ми сам почна да пита "абе вие няма ли да се земате най-накрая" и така, че за нас остана да определим дата!
|
Вто Окт 17, 2006 10:30 am |
|
 |
moko
|
При мен стана нещо подобно както и при колегата doofiat, с малката разлика че най-напред му казахме че ще става дядо (да уточня малко със жената вече бяхме гаджета около 5 год. и от около 2 живеехме заедно).
Всичко беще по "Dеfаult".
Слагай главата у торбата и тръгвай с рогата напред.
|
Вто Окт 17, 2006 12:29 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Не искам нищо (никого/я) от никого! Сам си го взимам! И евентуално - уведомление постфактум!
|
Вто Окт 17, 2006 1:07 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
Прати му телеграма :mrgreen:
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Вто Окт 17, 2006 1:43 pm |
|
 |
Sandeto
Кара кола
Регистриран на: Пет Ное 26, 2004 6:41 pm Мнения: 335 Местоположение: София, жк.Сухата река /жк. Захарна фабрика/
|
Разкажи му този виц:
Отива младежа при бащата на булката и му разправя:
- Ъъъ... ъхмм... може ли пу%$ата на вашата дъщеря?
Човека обаче интелигентен излязъл, не налита на бой, само учудено:
- Младеж! Обикновенно е прието да се иска ръката!
- Ъ?! С ръка и сам мога!

_________________ Tipo 1.4 DGT, '89, karb
|
Вто Окт 17, 2006 4:41 pm |
|
 |
doofiat
|
Sandeto написа: Разкажи му този виц: Отива младежа при бащата на булката и му разправя: - Ъъъ... ъхмм... може ли пу%$ата на вашата дъщеря? Човека обаче интелигентен излязъл, не налита на бой, само учудено: - Младеж! Обикновенно е прието да се иска ръката! - Ъ?! С ръка и сам мога! 

|
Вто Окт 17, 2006 4:54 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
doofiat написа: Sandeto написа: Разкажи му този виц: Отива младежа при бащата на булката и му разправя: - Ъъъ... ъхмм... може ли пу%$ата на вашата дъщеря? Човека обаче интелигентен излязъл, не налита на бой, само учудено: - Младеж! Обикновенно е прието да се иска ръката! - Ъ?! С ръка и сам мога!  
Ужас :mrgreen:
Човека проблем има вие се тако'ате с него!
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Вто Окт 17, 2006 4:57 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
rustson написа: ...Човека проблем има вие се тако'ате с него...
Никой с никого не се "такова" .......все още.... :mrgreen: !
Положението ми прилича на сцена от филма "Опасен чар" с Тодор Колев, дето дядото на избранницата казваше на
героя "А бе ей, момче!!! Ти май чакаш някой друг да ти свърши работата... Хахахаха"!
|
Вто Окт 17, 2006 5:01 pm |
|
 |
morg
Кара кола
|
Последна промяна morg на Пон Мар 26, 2007 5:39 pm, променена общо 1 път
|
Вто Окт 17, 2006 5:08 pm |
|
 |
sasco
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 9:28 pm Мнения: 163 Местоположение: София,Слатина
|
Аз не питах,директно я взех;)....струва ми се малко смешно и отживелица тва да искаш "ръката" на жената с която мислиш да прекараш остатъка от живота си от някой друг.......просто отиваш при старото и му казваш:Виж са,ЗЕМАМ Я!;) и толкоз...
успех
_________________ Bravo 1,6 16V@'98,11/100км.газ-софийско
|
Вто Окт 17, 2006 5:13 pm |
|
 |
rymbym
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 2:41 am Мнения: 126 Местоположение: София 19 Люлин 10
|
sasco написа: Аз не питах,директно я взех;)....струва ми се малко смешно и отживелица тва да искаш "ръката" на жената с която мислиш да прекараш остатъка от живота си от някой друг.......просто отиваш при старото и му казваш:Виж са,ЗЕМАМ Я!;) и толкоз...
успех
..... да ти кажа то натам е тръгнало........ аз не съм от най притеснителните, ма като има го стреса така направо като млъкнат всички и ше ми бъде много интересно  !То е ясно,че няма вариант да е универсална ситуацията при всички така че,...... ще има да се подсмихвам след време!:)

MAREA SX 1.6 16V
|
Вто Окт 17, 2006 6:43 pm |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
Отиваш, казваш я че я вземаш и толкоз!Няма да му шращаш пощенски гълъб я...  Успех колега 
_________________ N.Y. State of Mind
|
Сря Окт 18, 2006 9:09 am |
|
 |
morg
Кара кола
|
Последна промяна morg на Пон Мар 26, 2007 5:39 pm, променена общо 1 път
|
Сря Окт 18, 2006 10:52 am |
|