Дата и час: Чет Юни 19, 2025 1:21 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
"Хроника на смъртта" 

Да се премахне ли раздела "Хроника на смъртта"
Анкетата свършва на Чет Сеп 14, 2006 1:21 am
Да 23%  23%  [ 8 ]
Не 77%  77%  [ 27 ]
Общо гласове : 35

"Хроника на смъртта" 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
всичко ли ти е в буквален смисъл
искаш да кажеш,че не ставам за модератор ли ми ок НЕИСКАМ ДА СЪМ МОДЕРАТОР(нека митко да уважи желанието ми) станах само защото един пич ме пита дали искам

Чет Сеп 14, 2006 1:28 am
UNREAD_POST 
айдаааааа...откара го на лично отношение...........исках да ти кажа, че един модератор трябва да е наясно с принципа на тълкуване на анкетите....да не говорим, че става дума за анкета, пусната от самият него.....а и за финал "и да гледам, и да не гледам..."....пускаш нещо, което после самият ти обезмисляш.....

P.S. И не го карай на лично отношение...нямам нищо против теб, та аз даже не те и познавам...... :wink:

Чет Сеп 14, 2006 1:32 am
UNREAD_POST 
ок няма значение,пускай те си теми за катастрофи,трупов,черва и мозъци хич не ме брига вече

Чет Сеп 14, 2006 1:36 am
UNREAD_POST 
Tomazo, твоите 7 години са безвъзвратно загубени, не моите.
Освен това сега я си погледни клипчетата и ми покажи, къде аз или колегите са пуснали снимки с премазани хора и откъснати крайници?! Стига сте зяпали като манекенки и предстанете да се държите като царе. Ти ме пита на кого сам помагал, а аз ти казвам - на тези 25 души, които са гласували.
Вижте си насраните гащи и тогава приказвайте. Стой си като кон с капаци, затваряй си очите по кръстовищата и си брой - ще ме блъснат ли или няма да ме блъснат????? Споко добре,че аз и колегите се оглеждаме, заради камикадзета като теб, че да те пазим на пътя. Трябва да си ни благодарен!!!
Той пуска анкета и после пита, що не са писали хората. Ти не виждаш ли колко други пишат още???? А къде ти са 8-те души дето ви подкрепят? Защо само вие дрънкате като латерни?
Вижте хора обикновено вечер става големите спорове и ще ви кажа само: КАТО НЕ МОЖЕ ДА ПИЕТЕ И ЖЕНИТЕ ВИ ГИ БОЛЯТ ГЛАВИТЕ, не се правете тук на господари и велики!

Сами се затапвате, Снощи просто си вадих ваши думи и ви ги поднасях като отговори на вашите въпроси

И пак ще кажа, правете нещо градивно, а не мрънкайте като госпожички!

Толкова! Аз повече няма да се занимавам с простотиите ви. Темата ще си я има, защото така искат хората. Ако не бяхте пуснали гласуване, нямаше да се види реално резултата, ама така си се оплетохте в своята мрежа. :wink:

Чет Сеп 14, 2006 9:35 am
UNREAD_POST 
Резултата от анкетата е ясен, а темата се превръща в нещо грозно. Заключвам я.

Чет Сеп 14, 2006 9:46 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST От "Logan"
Съобщение от "Logan"
Цитат:
Привет......казаха ми за дебата около "Хроника...".....тъй като не бих желал да пиша в темата с дебата, искам да те помоля ако прецениш, да копнеш съобщението ми в темата, за да се разбере все пак мнението ми.... ...още миналата седмица пратих ЛС на "Доофиат" и на Митко, че бих желал модераторството да бъде поето от "Доо...".....гледам че все още съм модератор........нека админите прецените и намерите за най-добре кой да поеме главата, но мисля че "Доофиат" е най-подходящ...винаги ми е помагал там и е редно той да я поеме...

Пон Окт 02, 2006 4:31 pm
Профил WWW
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST Съобщение до Logan
Цитат:
Къде се покри бе мишок? Дачията ли са счупи, много работа покрай хлебарките ли има, ко сгафи? Щеше да се обаждаш, да ме возиш...
Много открехнат беше тука пък сега съобщения по други хора пращаш.
Не са крий кат съсел ам са покажи

:36_2_33:

Е може ли сега такива работи...
kiro_of_the_day

Пон Окт 02, 2006 11:38 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Слагам и ключа.

Вто Окт 03, 2006 5:01 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4