Дата и час: Пет Юни 20, 2025 2:28 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Анкета за намаляване на ОФФ-а в ПРОДАВА и изнасяне на ... 

По-строго модериране в раздел ПРОДАВА!
Подкрепям, да се изчистват ненужни постове! 55%  55%  [ 32 ]
Не подкрепям, не ми пречат чуждите приказки като продавам нещо(колата си)! 45%  45%  [ 26 ]
Общо гласове : 58

Анкета за намаляване на ОФФ-а в ПРОДАВА и изнасяне на ... 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Нали точно това е идеята на колегата "rustson" да разграничи темите от обявите :idea:
И стига меляхте като развалерни грамофони за тоя пусти форум - ДА форума е за обсъждане, НО в него има раздел за ОБЯВИ :idea:

Пет Сеп 29, 2006 1:55 pm
Напреднал шофьор на Фиатка

UNREAD_POST 
и да спорим и да не.. тя анкетата ще си покаже.. хубаво е обаче всеки гласувал да си остави коментара, ако го мързи поне да цитира някой, който мисли като него!
п.п. и още нещо, хубаво е да има норми за поведение, но лично за мен са дразнещи репресивните норми! нормите се пишат в интерес на всички!
който пуска "умни" постове от рода на "ти луд ли си, тая кола струва едиколко си, един приятел на приятел бил чул че някой си бил купил същата за..." - БАН. такива хора и без това са неполезни за форума, но да се ограничава мнението на хора, които знаят какво говорят.. не ми се вижда разумно!

Пет Сеп 29, 2006 1:58 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
rustson написа:
charlie написа:
абе аз ли съм себъркам, или много хора не осъзнават, че това е ФОРУМ!! тук нещата се ОБСЪЖДАТ! относно офтопика е ясно че всички сме против, независимо от това в кой раздел е, обаче да не може да забраниш обсъждането на пусната тема и да викаш че това е форум, нещо не ми се връзва....
за kuku ако продавача не иска темата (подчертавам темата, а не обявата) да се обсъжда, да си я пусне в мобилето или други специализирани сайтове за продажби а не във ФОРУМ, защото във форума се обсъжда :idea: .[/b]

За ен-ти път:
Цитат:
намаляване на ОФФ-а в ПРОДАВА и изнасяне на коментарите в Общи Приказки със линк към съответното продава!

ами и аз за енти път - аз съм за спиране на офтопика в целия форум! какво му е специалното на "продава" за да го коментираме отделно?
и идеята да има линкове от темите на продава към теми от друг раздел - просто нямам думи....

Пет Сеп 29, 2006 2:01 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
toko написа:
и да спорим и да не.. тя анкетата ще си покаже.. хубаво е обаче всеки гласувал да си остави коментара, ако го мързи поне да цитира някой, който мисли като него!
п.п. и още нещо, хубаво е да има норми за поведение, но лично за мен са дразнещи репресивните норми! нормите се пишат в интерес на всички!
който пуска "умни" постове от рода на "ти луд ли си, тая кола струва едиколко си, един приятел на приятел бил чул че някой си бил купил същата за..." - БАН. такива хора и без това са неполезни за форума, но да се ограничава мнението на хора, които знаят какво говорят.. не ми се вижда разумно!

:beer:

Пет Сеп 29, 2006 2:03 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Ок колега видяхме ти мнението! Благодарим за което! Очакваме резултата от анкетата!

Пет Сеп 29, 2006 2:04 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
Цитат:
Някой се изказа, че нали с коментари/пазарлъка се сваляла цената

Аз ще кажа само, че никой не те е спрял да се пазариш, но не тук и не ти, който не те е грижа въобще дали се продава кола или дамски превръзки.
Като няма интерес/търсене цената пак ще си падне - това го знаят и малките деца.

Последна промяна doofiat на Пет Сеп 29, 2006 2:43 pm, променена общо 1 път

Пет Сеп 29, 2006 2:38 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
твърдо против ,само това остава и общи приказки да се напълнят с коментари за обяви :wink:

ей колега продаде един ситроен ,и вече преписваш от техният форум :wink:

Пет Сеп 29, 2006 2:40 pm
Профил
UNREAD_POST 
tomazo написа:
твърдо против ,само това остава и общи приказки да се напълнят с коментари за обяви :wink:

Абе Ситроен С5 е хубава кола и много бяга, но офтопиците акът продажбите.

Пет Сеп 29, 2006 2:47 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
doofiat написа:
tomazo написа:

Абе Ситроен С5 е хубава кола и много бяга, но офтопиците акът продажбите.

не споря за колите ,а за офтопиците ! И аз съм звънял на обяви дето няма цена примерно и му тегля една дълга и широка !
А тука си е риска на форума ,нека се трият ама само тия супер безсмислените офтопици ,то се е видяло ,че никой от тука няма да забогатее от търговия !

Пет Сеп 29, 2006 3:02 pm
Профил

UNREAD_POST 
doofiat написа:
Цитат:
Някой се изказа, че нали с коментари/пазарлъка се сваляла цената

Аз ще кажа само, че никой не те е спрял да се пазариш, но не тук и не ти, който не те е грижа въобще дали се продава кола или дамски превръзки.
Като няма интерес/търсене цената пак ще си падне - това го знаят и малките деца.
да де.. за тея хора-БАН! то си личи когато някой си говори за спорта или по същество!

Пет Сеп 29, 2006 3:14 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Ами мисля че модераторите могат да приключат анкетата! :)

Пон Окт 02, 2006 9:01 am
Профил WWW
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
епа може. може и направо да почнат да трият по раздел продава.
П.П. от 3000 потребители са гласували 43....

Пон Окт 02, 2006 9:48 am
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
че това си е мнозинство 44 потребителя са гласували :mrgreen: ,също като в темата хрониките за смъртта :mrgreen:
сигурно мнозинството е забегнало към другият форум или и там гонят бройка кота 3000 :mrgreen:

Пон Окт 02, 2006 8:38 pm
Профил
UNREAD_POST 
tomazo написа:
че това си е мнозинство 44 потребителя са гласували :mrgreen: ,също като в темата хрониките за смъртта :mrgreen:
сигурно мнозинството е забегнало към другият форум или и там гонят бройка кота 3000 :mrgreen:

:36_2_25:

Пон Окт 02, 2006 9:13 pm
UNREAD_POST 
Гласувайте! Нека вземем някакво решение!

Чет Окт 05, 2006 11:56 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща