Дата и час: Пон Юли 14, 2025 7:43 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Как се кара при дъжд и мокър път? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
tomazo написа:
колега ти м инапомняш за един мой познат ,който е ама 100% стриктен шофьор ,верно е че кара само трошки ,ама пътува до морето за 8-9 часа ,един път ме е возил и мене ,е поне 4 пъти щяхме да се утрепеме :mrgreen: ,и той така постоянно се оплаква ,тоя го засича ,оня как кара ,тоя какво изпреварване направил :mrgreen:

p.s.за всичко е виновна държавата ,даже и за дъждовете :mrgreen: ,20 години ми правят една магистрала за толкова време метро щяха да направят до морето .Затова е пълна хрониката с инциденти

:offtopic: Ех човечеееее, много си далече от истината. Но виждам, че все при някой гледаш да се повозиш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: искаше и аз да те повозя, но сори бате няма да стане. Ти си опасен!!! Само едно се питам ти, кога караш :36_2_33:

P.S. Сега пък и държавата ти е крива! Друг някой пречи ли ти?

Вто Сеп 26, 2006 3:39 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
:offtopic: тц мене никой не ме вози ,карам си от 9 годишен ,возят ме само в периодите когато нямам книжка или съм пиян :mrgreen:

p.s.това за държавате беше майтап ,за темата за хрониките ама както обикновенно не си ме разбрал :wink:

а иначе на едно старо твое питане за каране ,с над 180 ,редовно става в София .Дори някои от цифрите са занижени :mrgreen:

Вто Сеп 26, 2006 3:49 pm
Профил
UNREAD_POST 
tomazo написа:
:offtopic: тц мене никой не ме вози ,карам си от 9 годишен ,возят ме само в периодите когато нямам книжка или съм пиян :mrgreen:

p.s.това за държавате беше майтап ,за темата за хрониките ама както обикновенно не си ме разбрал :wink:

а иначе на едно старо твое питане за каране ,с над 180 ,редовно става в София .Дори някои от цифрите са занижени :mrgreen:

:offtopic: Сега съм сериозен. Изостанал си, батка, аз карам от 6-годишен на дядо трактора и ладичката :36_2_48:

И продължавам да съм сериозен, току що говорих с бат Бойко и министъра на транспорта за метрото. Каза, че не били се сетили досега и от утре почват да копаят. Гледай новините и ще разбереш повече :!: :!: :!:

Вто Сеп 26, 2006 4:11 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
еми затова и не пиша по подобни теми ,няма как да разбереш някои работи :wink: ,а и винаги съм сериозен !
е как го откъсна точно в момента бат бойко от тениса не знам :mrgreen:

p.s.смисъла общо взето беше да спреш да се шашкаш ,и да ги приемаш нормално нещата ,все пак често пътуваш а и виждам ,че имаш дългогодишен опит в шофирането :wink:

Последна промяна tomazo на Вто Сеп 26, 2006 4:19 pm, променена общо 1 път

Вто Сеп 26, 2006 4:15 pm
Профил
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
На дъжд се кара задалжително по жълтите павета с ръчна, по възможност събота или неделя, ако може между 17/18ч. ... Е или поне един с червен номер нова 5тица бмв караше така и аз зад него да не остана по назад :mrgreen: Нямаше никакви коли пред БНБ точно,...

Изображение

Вто Сеп 26, 2006 4:16 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2