perlsite написа:
Като цяло си прав...
До колкото съм чувал пистата в Турция е на стойност "едва" 200мл. евро.. но пак е мнооого далеч от цитираната сума.
Трябва да кръстим пистата "Михаел Шумахер" (преди някой да го направи това) и тогава си вдигаме шанса да стане трасе от Ф1. Ако и Мишо помогне за изработването и (според неговия вкус) и се съгласи да бъде лице на пистата... :twisted:
...както е казал народа: като има желание има и начин... ама хайде.. хората мислят за насъщният си, а не за писти...
Не знам точно колко струва една писта, споделям само това което съм прочел, ама едва ли някой може да даде точна информация!
И то не е въпрос само на писта, по-скъпото е всичко около нея, ама сигурно е много скъпо удоволствие, иначе всеки картофен бос щеше да си има по една домашна писта!
И то не е само да я имаш, ами трябва да не я оставяш да изсъхне от състезания, гледам в Турция не минава неделя да не се проведе някое шоу!
Шуми, ако реши да харчи пари в това направление, естественно ще го направи в Германия,
ама ако има кой да го ориентира къде е България, може да се смили на една поне за картинг!
На Монца му казах, ако реши да идва в Б-я, да ми се обади, да не хване за Бангладеш, че после върви го търси....