|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 6:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|
За нас скъпо, а на запад символични цени на GSM и минута
Автор |
Съобщение |
niko_ymn
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 07, 2006 2:33 pm Мнения: 574 Местоположение: Русе
|
 За нас скъпо, а на запад символични цени на GSM и минута
Я кажете сега коя тарифа е най-на-далавера тука и кога ще ги стигнем и ние американците, че и задминем ... кога?
http://www.t-mobile.de/xtraclick/handys.html
тук може да видите телефончета към предплатена карта - земаш го за 30-40 ЕВРО барабар с 10 ЕВРО и то по 5 цента минутата за разговори. А у нас трябва да е с хиляди условия към кого говориш и кви ли не такси и таксички за да доближиш до толкова ниска цена ... и то с договори ала бала ... да ги таковам у обилджиите алчни дет са наште мобилни оператори.
За сюрмасите брадва, а за онез дет земат по 10 ЕВРО на час - борба за клиента ръйшли!?!
Вто Сеп 12, 2006 3:54 pm |
|
 |
boneff
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юли 19, 2006 2:38 pm Мнения: 143 Местоположение: София 15 Младост
|
Друго интересно нещо са глупавите промоций които правят .
Предлагат някакви грозни телефони на които реалната цена е 50лв,
САМО за 80лв с карта и някакви там буквално измислени безплатни минути,
че на всичко отгоре те заробват с някави едногодишни,двугодишни и всякакви такива договори :evil:
_________________ Fiat Bravo 1.6 16V
|
Вто Сеп 12, 2006 4:00 pm |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
Най-тъпата промоция обаче беше на Вивател-взимаш си 2 карти, на сметка трябва да си и взимаш безплатно един куц телефон след...6 месеца!
А само за сведение-в САЩ говорят за 30$ на месец колкото си искат...без да преувеличавам-може цял месец да ходиш с телефона до ухото...
_________________ N.Y. State of Mind
|
Вто Сеп 12, 2006 4:20 pm |
|
 |
doofiat
|
sachma написа: Най-тъпата промоция обаче беше на Вивател-взимаш си 2 карти, на сметка трябва да си и взимаш безплатно един куц телефон след...6 месеца! А само за сведение-в САЩ говорят за 30$ на месец колкото си искат...без да преувеличавам-може цял месец да ходиш с телефона до ухото...
Ще поспоря с теб, защото съм бил абонат на сметка в Щатите и ще ти кажа, че тия които бяха с безплатните разговори плащаха такса над 100$ и си лафиха. Мен ме бяха подвели с безплатните минути и един месец платих 252$. Заболя ме сърцето. Ама във фирмата, където бачках ми казаха нямаш грижи вечерите и уикенда са ти безплатни, ама като дойде първата сметка се озъбих.
|
Вто Сеп 12, 2006 4:33 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
sachma написа: Най-тъпата промоция обаче беше на Вивател-взимаш си 2 карти, на сметка трябва да си и взимаш безплатно един куц телефон след...6 месеца! А само за сведение-в САЩ говорят за 30$ на месец колкото си искат...без да преувеличавам-може цял месец да ходиш с телефона до ухото...
това беше измислено от МобилСвят, не от Вивател
Вто Сеп 12, 2006 4:45 pm |
|
 |
lllubo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Апр 19, 2006 10:00 am Мнения: 145 Местоположение: София
|
един познат ми разправяше че в Холандия телефона е бил непрекъснато с включено зарядно, защото от телефона се е говорило нон-стоп - те са били няколко души. И са говорили не само там, но и с България и разговорите били безплатни. Само такса май са плащали която не е била нищо особено.
_________________ Audi 1.8S
|
Сря Сеп 13, 2006 12:23 pm |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
doofiat написа: sachma написа: Най-тъпата промоция обаче беше на Вивател-взимаш си 2 карти, на сметка трябва да си и взимаш безплатно един куц телефон след...6 месеца! А само за сведение-в САЩ говорят за 30$ на месец колкото си искат...без да преувеличавам-може цял месец да ходиш с телефона до ухото... Ще поспоря с теб, защото съм бил абонат на сметка в Щатите и ще ти кажа, че тия които бяха с безплатните разговори плащаха такса над 100$ и си лафиха. Мен ме бяха подвели с безплатните минути и един месец платих 252$. Заболя ме сърцето. Ама във фирмата, където бачках ми казаха нямаш грижи вечерите и уикенда са ти безплатни, ама като дойде първата сметка се озъбих.
Аиде сега да не сканирам и да пращам сметките си от Metro PCS или на аверчето дето беше на Cincular.А иначе на T-mobile беше малко по-скъпо, ама наистина малко.
|
Сря Сеп 13, 2006 12:28 pm |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
|
doofiat написа: sachma написа: Най-тъпата промоция обаче беше на Вивател-взимаш си 2 карти, на сметка трябва да си и взимаш безплатно един куц телефон след...6 месеца! А само за сведение-в САЩ говорят за 30$ на месец колкото си искат...без да преувеличавам-може цял месец да ходиш с телефона до ухото... Ще поспоря с теб, защото съм бил абонат на сметка в Щатите и ще ти кажа, че тия които бяха с безплатните разговори плащаха такса над 100$ и си лафиха. Мен ме бяха подвели с безплатните минути и един месец платих 252$. Заболя ме сърцето. Ама във фирмата, където бачках ми казаха нямаш грижи вечерите и уикенда са ти безплатни, ама като дойде първата сметка се озъбих.
Айде да не си сканирам сега сметките от Metro PCS или на аверчето той беше на Cincular.Иначе на T-mobile е малко по-скъпо, ама малко.
|
Сря Сеп 13, 2006 12:30 pm |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
|
sev написа: sachma написа: Най-тъпата промоция обаче беше на Вивател-взимаш си 2 карти, на сметка трябва да си и взимаш безплатно един куц телефон след...6 месеца! А само за сведение-в САЩ говорят за 30$ на месец колкото си искат...без да преувеличавам-може цял месец да ходиш с телефона до ухото... това беше измислено от МобилСвят, не от Вивател
Sorry.Ама пак си беше простотия 
|
Сря Сеп 13, 2006 12:30 pm |
|
 |
Iwan
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Яну 14, 2006 1:06 am Мнения: 181 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
А за Щатите вижте офертите на Веризон нее чак толкова евтино 
|
Сря Сеп 13, 2006 4:29 pm |
|
 |
Sko
|
:arrow:
Последна промяна Sko на Пон Мар 26, 2007 4:32 pm, променена общо 1 път
|
Сря Сеп 13, 2006 5:28 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Мда скъпи са БГ операторите и то много. Аз в Германия си взех K800i за 1 евро!!! и плащам 20 евро на месец. НО в тия 20 евро на месец имам безплатни разговори към стационарни номера в цяла Германия, безблатни разговори с абонати на същия оператор и два номера - един GSM и един, който е стационарен. Сиреч ако си в радиус 2км от вкъщи могат да те търсят и на този номер, който е като стационарен....Освен това ако нямам тази услуга с безплатни разговори цената е 6 цента със стационарен и 13 цента с мобилен.... Фирмата е О2 , така че правете си изводи колко са скъпи нашите....
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Сря Сеп 13, 2006 5:42 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
....та и моя тел е нон стоп на зареждане 
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Сря Сеп 13, 2006 5:43 pm |
|
 |
evg2
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 10:10 pm Мнения: 6 Местоположение: Дряново
|
Моя също..... ама заради батерията и мощния обхват ще ги видим до година като влязят ония.
_________________ Мнодео 2.0-136- GIA
|
Сря Сеп 13, 2006 9:03 pm |
|
 |
niko_ymn
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 07, 2006 2:33 pm Мнения: 574 Местоположение: Русе
|
Кой ще влизат догодина и къде ? Нови оператори в БГ?
Та те и тези 3ите са много за нашето население ... сякъш нещо дръстично се случи с цените при предушното влизане на конкуренцията - само копират един от друг с малко промени - 500 минути ама едните 500 били към само 3 номера, другите 500 на другия оператор били само към малкото гъзенца на същата тарифа и видиш ли трябва да си под 26 - демек достатъчно найвен за да се зарибиш ... тоя филм сме го гледали ... даже имаше едни карти с безплатни разговори в групата - и тях пък третия оператор ги ограничил до в рамките на 500 минути месечно, ама да не ви шепна каква им е таксата инъче ... те операторите си имат негласни споразумения помежду си - колкото се може по дълго да ни оскубят щом си плаща българина като поп ... имаше един опит за бойкот - всеки ден от 14 до 15 часа ... и онези се изсмяха и казаха, че дори отчитали по-голям трафик ... ама щото малко хора се включиха ... комар ги ухапал - никакви пропуснати ползи не можахме да им причиним ... изхода остава да си купуваме разкодираните телефончета и да си наврат договорите ...
(първия ми договор от 8ми Дек. 2000 беше за 36 месеца по 12 лв такса и цени между 1,62 и 2,28 лева на минута и наринах сигурно над 500 лева във вид на сметки и разговори, а апарата който ми остана за спомен и Сименс С25 - който познайте колко струва сега)
Чет Сеп 14, 2006 11:47 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|