|
|
Дата и час: Чет Май 01, 2025 12:55 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
.......................................
Автор |
Съобщение |
The Secret Lover
Кара кола
Регистриран на: Съб Юли 09, 2005 7:48 pm Мнения: 219 Местоположение: tyu
|
 .......................................
===========================
Последна промяна The Secret Lover на Пон Сеп 15, 2008 2:33 am, променена общо 2 пъти
|
Сря Авг 16, 2006 2:12 am |
|
 |
stenli
Кара кола
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 8:33 pm Мнения: 310 Местоположение: Велико Търново
|
Маршрута и местенцата са много красиви. Ако беше минал през Севлиево - Г Росица и Априлци за Троян щеше да видиш няколко страхотни изгледа към Балкана но никога не е късно да повториш ;)
|
Сря Авг 16, 2006 7:52 am |
|
 |
Логан
|
stenli написа: Маршрута и местенцата са много красиви. Ако беше минал през Севлиево - Г Росица и Априлци за Троян щеше да видиш няколко страхотни изгледа към Балкана но никога не е късно да повториш ;)
Особенно след Г.Росица.....след разклона за с. Гъбене.......Мазалат-а все едно ще се стовари над главата ти.....
|
Сря Авг 16, 2006 9:07 am |
|
 |
phoenix
|
преди няколко месеца го направихме почти същия маршрут, много е красиво, а тази събота-неделя направихме Варна - Търново - Трявна - Елена - Буйновци - Мийковци - Търново - Варна, много красиво и спокойно е в Балкана, а Търново е най-красивия град....пътя по целия маршрут беше супер (като не броим кретените зад волана)
Миналата година направихме обиколка на България, като се застояхме доста във Велинград и от там всеки ден ходихме донякъде, обиколихме всички пещери(Ягодинска, Дяволското гърло, Снежанка: всичките са супер готини а пътя до тях е невероятен Буйновското ждрело е НЕВЕРОЯТНО), снимката на аватара ми е от Доспат, а пътя от Велинград до Ягодинската пещера през яз. Доспат и разни други язовирчета е НЕВЕРОЯТЕН........ просто България е невероятно красива страна и много богата на райски кътчета, a връх ВИХРЕН е най най красивия от всички върхове в България
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Сря Авг 16, 2006 9:10 am |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Ное 21, 2005 11:04 am Мнения: 567 Местоположение: Карлово
|
Браво браво! минал си през Карлово и не си се обадил!
|
Сря Авг 16, 2006 9:36 am |
|
 |
phoenix
|
ето още малко
Последна промяна phoenix на Сря Авг 16, 2006 4:37 pm, променена общо 1 път
|
Сря Авг 16, 2006 9:38 am |
|
 |
phoenix
|
а ето го и върха на България и центъра на българия(В.Търново),
а пътя до хижа Вихрен е също много красив, от там са 3ч. в едната и другата посока до върха, но не е за хора със слаби крака и сърце, доста изкачване е но като си горе е неописуемо
|
Сря Авг 16, 2006 9:42 am |
|
 |
lllubo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Апр 19, 2006 10:00 am Мнения: 145 Местоположение: София
|
phoenix написа: и центъра на българия(В.Търново),
една малка забележка, като разбира се не целя да се заяждам
центъра на България е над Габрово - при географския център на местноста Узана.
Може би знаеш.
Мисълта ми е ако не си ходил там и там да отидеш
сигурно знаеш че и най-високия връх в България е Мусала, а не Вихрен
_________________ Audi 1.8S
|
Чет Авг 31, 2006 12:27 pm |
|
 |
phoenix
|
 да
разбира се, че знам за върха, но нямам предвид числови стойности. ако не разбирате какво имам предвид, не мога да ви го обясня. за центъра на българия не знаех, но и не ме интересува, защото това пак са числа.
не целя да се заяждам
|
Чет Авг 31, 2006 1:48 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|