|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Сеп 21, 2025 4:39 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Защо никой не ме поздрави
Автор |
Съобщение |
Fiat 127
|
 Защо никой не ме поздрави
:cry: :cry: Моят любим футболен отбор победи вчера с 2:0, но никой не ме поздрави. Защото всичка са от Цска или Левски..... А аз съм супер щастлив
|
Пет Авг 11, 2006 8:11 pm |
|
 |
peho
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Яну 03, 2006 8:26 pm Мнения: 384 Местоположение: Габрово
|
За мене си мога да кажа:Защото футболът не ме интересува и дори нямам представа кои отбори са играли вчера.
_________________ Brava ELX 1.6 16v
|
Пет Авг 11, 2006 8:18 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
 Re: Защо никой не ме поздрави
Fiat 127 написа: :cry: :cry: Моят любим футболен отбор победи вчера с 2:0, но никой не ме поздрави. Защото всичка са от Цска или Левски..... А аз съм супер щастлив
Как да знаем от кой отбор си, колега...? :roll:
След като си пуснал тема - хайде честито, от мене да мине! 
Съб Авг 12, 2006 1:30 am |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Колега, не само ти си от Левски  Много сме. Ще си честитим като влезнем в групите на ШЛ.  Дай боже 
|
Съб Авг 12, 2006 9:24 am |
|
 |
wwweb
|
The_Wicker_Man написа: Колега, не само ти си от Левски  Много сме. Ще си честитим като влезнем в групите на ШЛ.  Дай боже 
Той колегата е от Локо Сф ...
|
Съб Авг 12, 2006 10:35 am |
|
 |
Fiat 127
|
wwweb написа: The_Wicker_Man написа: Колега, не само ти си от Левски  Много сме. Ще си честитим като влезнем в групите на ШЛ.  Дай боже  Той колегата е от Локо Сф ...
 Точно така от Локото съм. Може да сме малко ама сме верни...... А дано всичките ни отбори се представят добре и да има пак радост като миналата година
|
Съб Авг 12, 2006 5:12 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|