Дата и час: Пон Юли 14, 2025 3:39 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 72 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Какъв антивирусен софтуер използвате ? 
Автор Съобщение
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
wwweb написа:
OK ... :beer: :drunk:

Това вече е мъжка приказка :) С наближаването на световното наистина мислите за биричка често ме спохождат. Моите фаворити са Бразилия, Аржентина и Германия - никой няма да изненадам с това разбира се 8) .

Вто Юни 06, 2006 8:49 pm
Профил
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
ф-прот - грам грижа несъм имал досега откакто се мухаря из интернет /от 97-ма г./

Сря Юни 07, 2006 12:14 am
Профил
UNREAD_POST 
Колеги, бива ли я антивирусната AVG-free версията?

Пет Авг 11, 2006 10:55 am
UNREAD_POST 
kiro_of_the_day написа:
Колеги, бива ли я антивирусната AVG-free версията?

Ми имам 26 инфектирани файлове и неможе да ги изчисти AVG :evil: Тъпа програма :evil: :evil: :evil:

Пет Авг 11, 2006 12:49 pm
UNREAD_POST 
Както съм написал по-горе в темата в момента не ползвам, но след всички изпробвани най-добро впечатление ми направи NOD32 ... така че зарежете AVG (не случайно е Free), по-добре си купете NOD32, до колкото си спомням лиценза й не беше скъп ...

Пет Авг 11, 2006 1:01 pm
UNREAD_POST 
НОД32 е най-скапаната антивирусна. Ако вършеше и на 1/8 от това, което се рекламира. Ако ще си давате парите ги давайте за Нортон Интернет Секюрити пакета. Ако не ви се дават пари - може само да го пробвате. Другия вариянт е F-Secure също стабилен и лек вариянт. Имам преки впечатления и от двете, т.к. ги ползвам. Газил съм с тях на много рискови места и винаги хващат гадините още докато се мъчат да влезнат. На този компютър не ползвам никаква антивирусна но и нямам вируси. Всичко е до култура и хигиена 8)
Програмист съм и си вадя хляба с това успешно от 20 години, затова може да ми се вярва ;)

Пет Авг 11, 2006 1:23 pm
UNREAD_POST 
AlBundy написа:
НОД32 е най-скапаната антивирусна. Ако вършеше и на 1/8 от това, което се рекламира. Ако ще си давате парите ги давайте за Нортон Интернет Секюрити пакета. Ако не ви се дават пари - може само да го пробвате. Другия вариянт е F-Secure също стабилен и лек вариянт. Имам преки впечатления и от двете, т.к. ги ползвам. Газил съм с тях на много рискови места и винаги хващат гадините още докато се мъчат да влезнат. На този компютър не ползвам никаква антивирусна но и нямам вируси. Всичко е до култура и хигиена 8)
Програмист съм и си вадя хляба с това успешно от 20 години, затова може да ми се вярва ;)

Най-сигурния начин е който казваш. Не гази там където нямаш работа.

Пет Авг 11, 2006 1:27 pm
UNREAD_POST 
AlBundy написа:
НОД32 е най-скапаната антивирусна.

Те по принцип са скапани всичките, NOD32 я препоръчвам (не я налагам) на хора, които желаят да имат AV на компютъра си ...

AlBundy написа:
Програмист съм и си вадя хляба с това успешно от 20 години, затова може да ми се вярва

Това с дела се показва, не с приказки, че доста детски ми звучи ...

Пет Авг 11, 2006 1:46 pm
UNREAD_POST 
wwweb написа:

AlBundy написа:
Програмист съм и си вадя хляба с това успешно от 20 години, затова може да ми се вярва

Това с дела се показва, не с приказки, че доста детски ми звучи ...

По скоро с "материални ценности" се доказва :mrgreen: Нещо нервничиш като отдавна нерутвана админка :roll:

Пет Авг 11, 2006 2:32 pm
UNREAD_POST 
Проблема ми е със служебния компютър - за него пари няма да давам.
Сис. админката ни е гола вода - милата женица... Опита се да ми качи Кашперски, при което той поиска да се качът някакви ъпргрейди на ХР-то и стана една - не е за разправяне - петгодишният труд (WORD файлове) отиде по
дяволите. Уж го архивира и го пратихме в D-то, а после не можа да се разархивира!Изгоних я, ама беше късно....
Абе УЖАС!!!
Та затова се допитвам за някаква фрее версия/и на антивирусна/и програма/и, която да върши работа
Освен AVG-то има инсталирана и PC cillin-2002, ама тя е толкова зле, че и аз го разбрах...
А AVG-то ми лови непрекъснато някакъв вирус - Tojan horse...

Пет Авг 11, 2006 3:23 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Ако можеш сложи си Symantec AntiVirus Corporate Edition Client (не Norton!!!!, Symantec). актуалната версия е 10.3. нещо си, абе при всички положения да е след 10. Има я в торентите (арена примерно). Най-добри впечатления имам от нея (съответно я ползвам), сравнено с AVG, Kashperski, NOD32 и Norton (особено него, неща и да чуя вече за нищо започващо с името нортън). Не е фрий, ако си я купуваш ще трябва да платиш доста солена цена, но ако ползваш пиратски софтуер, тя май не е защитена по никакъв начин (поне досега не съм попаднал на нито една версия, която да иска каквото и да било). просто инсталираш и ползваш, и се молиш да не почукат на вратата ти хората с качулките ;) (т'ва майтап, да не дава Господ)

Пет Авг 11, 2006 3:59 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
А каква е разликата между Symantec и Norton? :roll: A как стои въпроса с Live Update? И защо да е Corporate edition? А дали не трябва да си инсталне и Win 2003 примерно да са в комплект? :)

Пет Авг 11, 2006 4:19 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Norton е някаква писана за юзъри (такива като нас) версия, аз лично от нея нищо хубаво не съм видял. Live Update си го пускаш и той си се ъпдейтва съвсем нормално. Symantec AV Corporate се инсталира и на 2000 (лично съм го слагал - работи без никакви забележки, като по книга). И защо ли - защото хваща троянски коне, скриптове и т.н. простотии по сайтовете, които другите програми не хващат, и просто не ти разрешава да отвориш въпросната страница, реже те и точка (е не само там де, Auto-Protect също работи доста добре, сканира всяко едно приложение което стартираш, копираш, пращаш, теглиш, записваш...) . Corporate защото (чисто субективно и на лична преценка от мен, т.е. необосновано много) е най-скъпото решение на симантек, силно изчистено от бъгове и все пак е решение за големи компании (над 10 000 компютъра), мисля че е част от пакета Symantec Security, дето струва петцифрена сума в зелено. Само един недостатък: забавя компютъра. Но пък според мен напълно оправдано.

Пет Авг 11, 2006 4:25 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
що не пусна анкетка доста по-прегледно щеше да е, а иначе по темата:

в Офиса Симантек АВ Ентърпрайз
в къщи ЗоунАларм Интернет Съкюрити Сюит 8)

Бахти колко било гадно да се спелва на кирилица :evil:

Пет Авг 11, 2006 4:46 pm
Профил
UNREAD_POST 
Синти, ай стига си писал вече, че продължаваш само глупости да пишеш

Пет Авг 11, 2006 4:56 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 72 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща