|
|
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 6:29 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
2-ра национална среща на Клуб FIAT България
Автор |
Съобщение |
Ferrari
|
Пускам наново анкетата с нови дати. МОЛЯ тези на които не харесват датите да предложат своите за да се включат в анкетата.
Програмата и идеята за място остават същите:
Логан написа: Примерна програма/нахвърляна/:
1.Тръгване от ОМВ на Ботевградско шосе в събота /която и да е/ към 9-9.30
2.Събиране и преброяване на Етъра /Габрово/
3.Посещение на Соколски манастир Габрово
4.Узана...хотел "Импулс"/разбира се не е задължително да е този, но поне знам цените му и базата не е лоша.../
Ако смятате че можем да го направим, нагърбвам се с организацията...
Ето офертите за лятната среща, които мога да предложа. Хотела се намира в месноста Узана в Габровския балкан.
Хотел "Импулс":
Настаняване - 26 стаи по 2 легла - 18 - 20 лв на легло (+ закуска) - 26 стаи по 3 легла - 18 - 20 лв на легло (+ закуска) - 2 апартамента състоящи се от две стаи, спалня и хол с разтегателен диван - 60 лв за целия апартамент (+ 3 закуски за апартамента) - 2 апартамента състоящ се от три стаи, спалня хол с разтегателен диван и детска стая с две легла - 65 лв за целия апартамент(+ 3 закуски за апартамента) - 3 бр студио състоящи се от две стаи, две спални - 65 лв за цялото студио(+ 3 закуски за апартамента)
Колеги, ето и менютата за ресторанта:
Вариант 1
1.) 50 ml ракия (по избор)- 1-2 лв 2.) Минерална вода 500 ml - 0.70 лв 3.) Друго безалкохолно (продукти на Coca-Cola) - 0.90 лв 4.) Бира (по избор) - 0.80 - 2.50 лв 5.) Вино (по избор) - 10 -12 лв за бутилка 6.) Салата "Импулс" (домат, краставица, снежанка, шунка, кашкавал, печена чушка, яйца, маслини и руска салата) 450 гр. - 5 лв 7.) Основно ястие - пилешко филе с гъби - 250 гр. - 5.50 лв 8.) Гарнитура - комбинирана ( пържени картофи, домат и краставици) -1.50 лв 9.) Десерт - плодове (по избор) - 1 лв за брой 10.) Кафе - (по избор) - 0.80 лв
Вариант 2
1.) 50 ml ракия (по избор)- 1-2 лв 2.) Минерална вода 500 ml - 0.70 лв 3.) Друго безалкохолно (продукти на Coca-Cola) - 0.90 лв 4.) Бира (по избор) - 0.80 - 2.50 лв 5.) Вино (по избор) - 10 -12 лв за бутилка 6.) Овчарска салата (домат, краставица, шунка, гъби, сирене, яйца, кашкавал и маслина) 350 гр. - 4.50 лв 7.) Основно ястие - пъстърва (пържена) - 300 гр - 6 лв 8.) Гарнитура - комбинирана ( пържени картофи, домат и краставици) -1.50 лв 9.) Десерт - плодове (по избор) - 1 лв за брой 10.) Кафе - (по избор) - 0.80 лв
Вариант 3
1.) 50 ml ракия (по избор)- 1-2 лв 2.) Минерална вода 500 ml - 0.70 лв 3.) Друго безалкохолно (продукти на Coca-Cola) - 0.90 лв 4.) Бира (по избор) - 0.80 - 2.50 лв 5.) Вино (по избор) - 10 -12 лв за бутилка 6.) Шопска салата (домат, краставица, чушка, лук, магданоз и маслина) - 300 гр. - 3.50 лв 7.) Основно ястие - мешана скара: - 1 бр кюфте - 70 гр - 0.90 лв - 1 бр кебапче - 60 гр - 0.90 лв - свински врат - 200 гр - 5.50 лв 8.) Гарнитура - комбинирана ( пържени картофи, домат и краставици) -1.50 лв 9.) Десерт - плодове (по избор) - 1 лв за брой 10.) Кафе - (по избор) - 0.80 лв
Разликите между трите варианта са в точки 6 и 7, т.е. салатата и основното ястие. По всички останали точки всеки ще може да избира от менюто на ресторанта. Предварително на масите ще бъдат заредени по една минерална вода и плодове (освен приборите за хранене разбира се).
Работното време на ресторанта е до 01 часа, след това слизаме в нощния бар като дисководещия ще се премести заедно с нас
Закуската ще бъде от 08 ч. до 10 ч. и ще представлява "блок-маса" (няколко вида тестени изделия, два вида колбас, сирене , кашкавал, масло, хляб, конфитюр и др.)
Важно: Можем да резервираме още места стига в хотела да има свободни такива. Така, че моля всички колеги, които имат желание да участват в срещата да заявят бройките за нощувка и вариантите за хранене! Ако желаете да добавите нещо към менютата можем да го обсъдим (стига да не е нещо екзотично...в нашия район възможностите за доставка на октопод например са ограничени... ).
програмата за вечерта е ясна....... За през деня може да измислим нещо, но за начало на мероприятието трябва да определим най-рано 10.30 - 11 часа за да могат колегите , които идват от по-далече да се придвижат спокойно до града. Ето ви една примерна програма:
събота:
1. Сбор на паркинга при Етър-а 2. Посещение на етнографски музей на открито "Етъра" 11.45ч - 13.30ч Подробна информация за това, което можете да видите, купите или хапнете на територията на музея има в интернет. 3. Посещение на "Соколски манастир" 13.45ч - 14.30 Пред самия манастир има голяма поляна удобна за пикник (има и достатъчно място за колите), ако набавим две - три барбекюта, и всеки вземе мръвки и бира можем да спретнем нещо интересно! Друг вариант за пикник е месността "Градище", като там има и механичка, от която можем да си купим бирата и хапването(ако изберем този вариант ще предупредим собствениците на механата, че да не вземе да се свърши бирата......... ). Ако не ви се занимава, в "Етъра" има ресторант, в който може да обядваме след посещението в манастира . 4. 16ч - 16.30ч потегляне към месността "Узана" (от града до хотела са 20 км) 5. 17-17.30ч настаняване в хотела 6. 17.30ч - 19.30 часа - лично време (програмата май малко заприлича на режим в казарма.... ), може да включва почивка, посещение в дневния бар.. , сауна и т.н. 7. 19.30ч - 01.00ч мероприятие в ресторанта. 8. 01.00ч - ......... - нощен бар.
Програмата зависи в общи линии от това, което искаме ние... .
Последна промяна Ferrari на Пет Сеп 08, 2006 11:08 am, променена общо 2 пъти
|
Пет Юли 21, 2006 2:17 pm |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
Регистриран на: Чет Ное 18, 2004 7:09 pm Мнения: 961 Местоположение: Русе
|
_________________ Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
|
Пет Юли 21, 2006 4:58 pm |
|
 |
tigardeen
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Сеп 10, 2005 8:19 pm Мнения: 10 Местоположение: София Mladost
|
Мите аз ли не довиждам или 2-3 ги няма? :(
На предната анкета бяха с най-много гласове.
цялата работа ми напомня на това което се случи когато заваршвах училище всички се разправяхме каде да ходим.
имам предложение:
Нека един да реши кога да е датата и просто да я постне тук
Който може и има вазможност ще дойде , а който не ще има и други срещи надявам се 
_________________ Fiat Regata 90 1.6
149.С2.000 (twin-cam)
|
Съб Юли 22, 2006 1:32 pm |
|
 |
Ferrari
|
tigardeen написа: Мите аз ли не довиждам или 2-3 ги няма? :( На предната анкета бяха с най-много гласове. цялата работа ми напомня на това което се случи когато заваршвах училище всички се разправяхме каде да ходим. имам предложение: Нека един да реши кога да е датата и просто да я постне тук Който може и има вазможност ще дойде , а който не ще има и други срещи надявам се 
Няма как да сме на 2-3 Септември. Затова и се пусна наново анкетата. На 2 и 3-ти на това място се провежда кръг от offroad шампионата и просто няма място за нас.
|
Съб Юли 22, 2006 2:02 pm |
|
 |
kluchar
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 31, 2005 12:48 am Мнения: 2021 Местоположение: София 10
|
 среща
Да има някои още навит за срещата като мен
стига да има кои да гледа сина че иначе никаква екскурзия не става
от опит го знам.
пишете не се притеснявайте
_________________ За PUNTO http://ftp.fiat-club.org.ua/ и FIAT http://fiat.comnet.bg/ Купе http://www.polak.ch/coupemanual/ http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/ http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat
|
Пон Юли 24, 2006 9:28 pm |
|
 |
Логан
|
Какво става колеги......хайде че скоро обявяваме анкетата за приключена.....датата се очертава... 
|
Пон Юли 24, 2006 11:38 pm |
|
 |
trifon
Регистриран на: Вто Юли 04, 2006 1:46 am Мнения: 1 Местоположение: София 09 Лозенец
|
 На 9-10 септември
Май на 9-семтемврийския празник ще е най добре да се съберем в Узана 
_________________ Фен на Уно 45
|
Вто Юли 25, 2006 1:29 am |
|
 |
Ferrari
|
 Re: На 9-10 септември
trifon написа: Май на 9-семтемврийския празник ще е най добре да се съберем в Узана 
Само кой ще донесе портрет на тарабата Гошо.
|
Вто Юли 25, 2006 7:32 am |
|
 |
tigardeen
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Сеп 10, 2005 8:19 pm Мнения: 10 Местоположение: София Mladost
|
"kluchar" взимай си малкия моя е на година и 7 м. и навсякаде го водя с мен. Таман ще е весело
p.s. Аз има на кой да го оставя ама така и така не го виждам по цял ден и ми остава време само събота и неделя 
_________________ Fiat Regata 90 1.6
149.С2.000 (twin-cam)
|
Вто Юли 25, 2006 1:03 pm |
|
 |
Логан
|
 Re: На 9-10 септември
Mitko написа: trifon написа: Май на 9-семтемврийския празник ще е най добре да се съберем в Узана  Само кой ще донесе портрет на тарабата Гошо.
Може и някоя манифестация да дръпнем....някой пази ли си трудовете на Маркс и Енгелс... :twisted:
|
Вто Юли 25, 2006 1:23 pm |
|
 |
Yavor
|
Ам, на, сега пак няма да мога да дойда - точно тогава съм планирал едно моренце - 6-10.09.
Т'ва си е късмет, нищо друго...
|
Вто Юли 25, 2006 4:23 pm |
|
 |
phoenix
|
Здравейте колеги, аз пак да кажа, всички които сме студенти или свързани с университети, няма да можем да дойдем след 28 август до 15 и нататък септември, освен това тогава трябва да се подготвят и учениците или тези които имат такива, така че за нас е най добре преди 28 август, така че ние гласувахме за 26-27 август, мисля че тогава е най добре за всички.......,
както и да е решавайте пък който може ще дойде, който не здраве да е. Следващия път.
|
Сря Юли 26, 2006 11:35 am |
|
 |
Ferrari
|
Мен лично ме устройват и двете дати, но искам да видя повече от приятелите си. Затова е по-хубаво да е удобна датата на всички.
|
Сря Юли 26, 2006 11:44 am |
|
 |
peho
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Яну 03, 2006 8:26 pm Мнения: 384 Местоположение: Габрово
|
За мен датата е без значение,заради това и не гласувам,да не наклоня везните към някоя дата,особено ако се очертават две дати с близки по брой гласове.А иначе съм си твърдо ЗА да се проведе срещата.
_________________ Brava ELX 1.6 16v
|
Сря Юли 26, 2006 8:18 pm |
|
 |
Ferrari
|
Колеги гласувайте защото в края на Юли трябва да имаме датата за да започнем с организацията. В Неделя прекъсваме анкетата и обявяваме дата.
|
Чет Юли 27, 2006 2:38 pm |
|
|