|
|
Дата и час: Пон Авг 18, 2025 2:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|
Кофти случка-разбиха ми колата!
Автор |
Съобщение |
tzetzo_slavista
Кара кола
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:56 pm Мнения: 287 Местоположение: Бъкстон
|
 Кофти случка-разбиха ми колата!
Снощи стана момчета,до малките 5-те кюшета.Отиде пайнерчето!Сега ми поотмина малко,но още ми е гадно ама ше го преживея. Изпратих приятелката и минавайки през центъра реших да се видя с един приятел.Като се върнах до колата на мястото на касетофона стърчеше снопа кабели!Колата е застрахована и в полицията всичко съм оправил.Разбили са ключалката-добре поне че не е стъклото да си карам без стъкло,че съм виждъл и такива.Питането ми е относно ключалката.Като отида при застрахователите пари на ръка ли да искам или те да ми оправят ключалката в техен сервиз.Кой е по-добрия вариант.Понеже за други щети винаги съм си взимал парите в брой,но сега не знам на какъв принцип ще оценят клучалката-Целия механизъм ли се плаща или само част.Ако знаете някой сервиз където оправят ключалки кажете.Иначе сега се заключва с алармата и не се отваря вратата.
_________________ Fiat Punto 1.7 TD
|
Нед Юли 23, 2006 10:40 am |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Е нали имаме колега във форума дето се занимава с ключарски историй. Питай го него.  За какво е нужно да ходиш при чужди. Дай при наши майстори 
|
Нед Юли 23, 2006 3:13 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
The_Wicker_Man написа: Е нали имаме колега във форума дето се занимава с ключарски историй. Питай го него.  За какво е нужно да ходиш при чужди. Дай при наши майстори 
Даже са двама които се занимават с такава дейност:
Alexius и kluchar
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Нед Юли 23, 2006 3:18 pm |
|
 |
tzetzo_slavista
Кара кола
|
Дам сетих се след като пуснах темата обаче-естествено,че към тях ще се обърна първо 
|
Нед Юли 23, 2006 3:31 pm |
|
 |
bscsystem
Напреднал шофьор на Фиатка
|
Вземи си парите и ходи да ти махнат на вратите брави ключалки всичко ...само с дистанцията и от към дизайн е много по яко...
|
Нед Юли 23, 2006 3:39 pm |
|
 |
tzetzo_slavista
Кара кола
|
bscsystem написа: Вземи си парите и ходи да ти махнат на вратите брави ключалки всичко ...само с дистанцията и от към дизайн е много по яко...
Идеята не е лоша,само където незнам колко пари ще платят :?
|
Нед Юли 23, 2006 3:50 pm |
|
 |
tsanko
Кара велосипед
Регистриран на: Вто Мар 07, 2006 2:27 pm Мнения: 24 Местоположение: София
|
По-миналата седмица видях една сива БРАВА с разбит джам точно до малките 5 кюфтета. Може би трябва да ги прекръстят на малкия бермудски триъгълник където изчезват пайнерчета и други работи :?
_________________ Най обичам аз така, напред назад, на колела!!! Kicks ass!
|
Пон Юли 24, 2006 10:41 am |
|
 |
tzetzo_slavista
Кара кола
|
Абе мани-са яко ме гони параноята!Даже се чудя дали да не изчакам след морето да слагам нов касетофон чувам,че и там е бермудски триъгълник :?
|
Пон Юли 24, 2006 3:10 pm |
|
 |
AlBundy
|
bscsystem написа: Вземи си парите и ходи да ти махнат на вратите брави ключалки всичко ...само с дистанцията и от към дизайн е много по яко...
Ахмммм.... И много яко се допълва дизайна с разбит джам, вместо ключалка. Защо си заключвате колите бе хора?
|
Пон Юли 24, 2006 4:38 pm |
|
 |
tzetzo_slavista
Кара кола
|
Интересно ми е каква е разликата за тях,да ти разбият ключалката или прозореца!Едното е по-тихият вариант,другото -по-бързо,но явно всичко е по желание на клиента :?
|
Пон Юли 24, 2006 6:14 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|