|
|
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 7:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Ferrari
|
 И Toyota грешат
Водещата автомобилострителна компания Toyota Motor Corp. може да бъде строго санкционирана от правителството заради нехайство в производството, довело до изтегляне от пазара на нейни автомобили, за които има подозрения, че могат да предизвикат инциденти.
Това съобщи водещият японски бизнес вестник Нихон Кейдзай, цитиран от АП. На пресконференция днес президентът на Тойота Кацуаки Ватанабе се извини за неудобствата, свързани с изтеглянето на автомобили на компания, което бе направено заради полицейско разследване на инцидент от 2004 г., при който петима души бяха ранени. Преди дни Тойота обяви, че изтегля от пазара за безплатен ремонт близо 420 000 автомобила заради проблем в двигателя. От дилърската мрежа ще бъдат изтеглени 12 модела, включително Корола (Corolla), която е най-популярният модел на Тойота в Япония, както и компактният автомобил Виц (Vitz), който на външния пазар се продава под марката Ярис (Yaris). Проблемът е причинен от дефектна част, която би могла да доведе до изтичане на гориво вътре в двигателя и до пълното спиране на машината. В средата на май Тойота съобщи, че ще изтегли общо 217 000 автомобила Ленд Крузър 90 и Ленд Крузър Прадо по целия свят заради проблеми със задната полуоска.
|
Чет Юли 20, 2006 1:15 pm |
|
 |
gogata
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Апр 03, 2005 10:26 am Мнения: 171 Местоположение: Пещера
|
А после аз като разправям че южните ни съседи ги осраха  с извинение ,не било така!Нека другите да си вземат полука сега :idea:
_________________ Punto 1.1 95'
|
Пет Юли 21, 2006 12:48 am |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
gogata написа: А после аз като разправям че южните ни съседи ги осраха  с извинение ,не било така!Нека другите да си вземат полука сега :idea:
никъде не пише, къде са произведени колите
а висопроходимите със сигурност не са тукашни
Пет Юли 21, 2006 8:29 am |
|
 |
tsanko
Кара велосипед
Регистриран на: Вто Мар 07, 2006 2:27 pm Мнения: 24 Местоположение: София
|
gogata написа: А после аз като разправям че южните ни съседи ги осраха  с извинение ,не било така!Нека другите да си вземат полука сега :idea:
В Гърция ли правят тойотите 
_________________ Най обичам аз така, напред назад, на колела!!! Kicks ass!
|
Пет Юли 21, 2006 10:18 am |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
tsanko написа: В Гърция ли правят тойотите 
Турция
Пет Юли 21, 2006 10:20 am |
|