|
|
Дата и час: Пет Сеп 19, 2025 5:41 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Най-скучното и безинтересно световно, което съм гледал досега. Който и да стане шампион, ще е загуба за футбола, защото всички без изключение играят защитно, предпазливо, а някои (например португалците) грубо и симулативно. Толкова са скучни мачовете, че аз върлият футболен фен, едва ги издържам. Цък-цък, пасчета в центъра, пък дано другия сбърка. Така беше цялото световно.
По време на световното на два пъти гледах F1. Да ви кажа честно, вече смятам че там емоцията е много по-силна, няма скука дори и за секунда.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
Последна промяна snake на Сря Юли 05, 2006 10:04 pm, променена общо 1 път
|
Сря Юли 05, 2006 7:40 pm |
|
 |
Selqatin
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 1:14 am Мнения: 667 Местоположение: Божурище
|
Италианците са сила и в колите и в футбола честита да им е победата 
_________________ _______________________________________
0885261834
|
Сря Юли 05, 2006 8:44 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Аз мислех че германците ще ги лашкат с клизма до финала .. ма явно не познах :o По добре играха Италия и заслужено спечелиха 
|
Чет Юли 06, 2006 12:08 am |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
FORZA ITALIA!!!
Имат да си връщат на франсетата за финала на европейското!
Чет Юли 06, 2006 12:10 am |
|
 |
Логан
|
Да живее френската любов и долу френският национален отбор.....твърдо "ЗА" победата на форца.....
|
Чет Юли 06, 2006 3:13 pm |
|
 |
Ferrari
|
Не харесвам отбор който без да блести по мачовете дърпа напред. Италия е световен шампион.
|
Чет Юли 06, 2006 3:16 pm |
|
 |
Логан
|
От снощният мач, най-неприятно впечатление ми направи Зидан - е г**ти безидейната и безлична игра на прехвалената френска звезда.......макар че вкара дузпата. Финтовете му бяха смешни, подаванията грешни........трагичен Зидан.
Или както казва Краси Радков за Роналдиньо - "западняк разглезен..." :twisted: :twisted: :twisted:
|
Чет Юли 06, 2006 3:21 pm |
|
 |
perlsite
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:19 am Мнения: 712 Местоположение: София
|
ITALY :twisted: Тея французи ще ги смачкаме.. така ми намирисва :twisted:
_________________ FIAT Marea
|
Чет Юли 06, 2006 9:29 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
|
Ако има фенове на скуадра адзура, да не се безпокоят - Италия ще е шампион. Мача Италия - Франция вече съм го гледал и знам, че Зидан и компания ще напуснат с наведени глави  Смятам, че мача ще е 2:1 за Италия. Но пак подчертавам - по-скучно и тягостно световно не съм гледал досега. Единствения футболист, който ми направи впечатление, е Фабио Канаваро. Футболът отива на зле ...
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Пет Юли 07, 2006 9:22 am |
|
 |
bahricin
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 3:59 am Мнения: 174 Местоположение: друг
|
 ей това е...  купата е* наша* ...беше бая скучно ...швабйте бяха по добре от франсетата налй...пък zidane кво се правй на тежкар пред цял свят...
_________________ EX PALİO 1.2 16 V...
|
Пон Юли 10, 2006 2:23 am |
|
 |
TRE GAZELE
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Ное 08, 2005 7:54 pm Мнения: 197 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
VIVA ITALIA  НИЕ СМЕ СВЕТОВНИ ШАМПИОНИ  ДА ЖИВЕЕ ИТАЛИА..............
_________________ forza forever
|
Пон Юли 10, 2006 10:19 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
|
Хм, хм, колеги, защо ми се струва, че някои от вас може би от любов към фиат малко са се поувлекли и говорят за Италия от първо лице, като за родна страна ? Все пак си мисля, че Италия стана световен шампион, а не "ние".
|
Пон Юли 10, 2006 10:20 am |
|
 |
everton
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Май 18, 2005 9:22 pm Мнения: 371 Местоположение: Пловдив
|
snake написа: Хм, хм, колеги, защо ми се струва, че някои от вас може би от любов към фиат малко са се поувлекли и говорят за Италия от първо лице, като за родна страна ? Все пак си мисля, че Италия стана световен шампион, а не "ние".
 хааааааааааааааааа и на мен така ми се струва. цяло първенства ВАЗЕЛИНА не свърши и "лъзгаше" дори и снощи, като гледам ви е харесало. това долу показва , че ВАЗЕЛИНА е голяма работа, статистиката е за тези които се интересуват от футбол, и са БЪЛГАРИ.
Italy Team Statistics France
1 Goals 1
1 1st Half Goals 1
1 Shots on Target 5
2 Shots off Target 5
4 Blocked Shots 3
5 Corners 7
17 Fouls 24
4 Offsides 2
1 Yellow Cards 3
0 Red Cards 1
75.4 Passing Success 79.5
37 Tackles 25
81.1 Tackles Success 76
49.6 Possession 50.4
37.8 Territorial Advantage 62.2
_________________ UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Последна промяна everton на Пон Юли 10, 2006 10:33 am, променена общо 1 път
|
Пон Юли 10, 2006 10:30 am |
|
 |
charlie
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 08, 2005 1:25 pm Мнения: 679 Местоположение: Кюстендил
|
snake написа: Хм, хм, колеги, защо ми се струва, че някои от вас може би от любов към фиат малко са се поувлекли и говорят за Италия от първо лице, като за родна страна ? Все пак си мисля, че Италия стана световен шампион, а не "ние".
малко  , ама това което питаш ще открехне полемика от дебрите на психоанализата, - но с по-прости думи, можа да се каже, че като цяло хората се чустват по-сигурни, когата извършват групови деяния и когато се идентифицират с дадена група и затова, къде съзнателно, къде не толкова, индивидът се стреми да са влее или идентифицира с група. та затова винаги се делим на ваши и наши, независимо по какъв признак. просто сега това е признака пристрастия към един отбор, но може да бъде расов, класов, интелектуален, кастов и т.нт. признак. та под ние може да се разбира абсолютно всичко, към което по някаква причина (съзнателна или не), ние се идентифицираме с дадена група - просто се замисли, дали никога не си казвал "ние" визирайки група хора, които нямат нищо общо помежду си.
_________________ Безизходица е ситуацията, очевидният и логичен изход от която просто не ти харесва.
(Bravo 1.6 16V, 76 kW)
|
Пон Юли 10, 2006 10:33 am |
|
|