|
|
Дата и час: Пет Сеп 19, 2025 2:30 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Ferrari
|
 Италия е на финал
Никога не съм симпатизирал много на италиянския футбол, но каква игра имаше днес. Заслужена победа.
|
Сря Юли 05, 2006 12:37 am |
|
 |
Логан
|
Абсолютно заслужена победа.....
|
Сря Юли 05, 2006 12:44 am |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
Направо ме накефи как за 1 минута вкараха 2 гола ... Заслужават победата ... айде дано и финала да спечелят ...
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Сря Юли 05, 2006 12:46 am |
|
 |
Ferrari
|
Искам финал Италия-Португалия. Тогава не знам за кого ще съм, но мразя франсетата.
|
Сря Юли 05, 2006 12:48 am |
|
 |
Huku
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Фев 20, 2006 12:28 am Мнения: 75 Местоположение: Видин
|
Mitko написа: Искам финал Италия-Португалия. Тогава не знам за кого ще съм, но мразя франсетата.
И аз искам този ФИНАЛ, това за мене ще е най-добрата развръзка. Франция да бие Бразилия е малко съмнително и може пак да ги направят изкуствено шампиони :|
_________________ Негър скиор и жена шофьор: НЕМА
|
Сря Юли 05, 2006 1:02 am |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Аууу тука днес след като паднаха немците беше лудницаа. Поне в тоя град има толко италианци, че направиха яко шествие с коли. Аз първоначално се бях приготвил с немско знаме, но след това се включих и в италианската еуфория... Ако знаете как ми се кефиха, че съм с Бг номер пък свиркам за тях... Доживях и да чуя "Viva Bulgaria"(не знам точно как се пише) след като едни пичове ми видяха номера
А колкото до финала.. и мен ме дразнят яко франсетата, така че сега вече съм за Италия...
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Сря Юли 05, 2006 3:56 am |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
Много интересен мач беше!
Много добра игра на италианците! Заслужаваха го след всичките положения, които имаха и двете греди в началото на първото продължение.
И на мен ми се иска да играят Португалия - Италия. Не че мразя французите... напротив - харесвам ги. Не знам кой беше написал че било съмнително това че били бразилците. Нищо съмнително няма - чиста игра!
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Сря Юли 05, 2006 8:19 am |
|
 |
bahricin
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 3:59 am Мнения: 174 Местоположение: друг
|
 браво на нашйте йталйанцй ...на ред са франсетата...топлй й сърдечнй хора бе човек за тва гй обйчам ...
_________________ EX PALİO 1.2 16 V...
|
Сря Юли 05, 2006 9:54 am |
|
 |
doofiat
|
Бяха много добри и знаеха,че ще победят, само чакаха момента. Немецът много лесно се пали и бързо прегаря, а италианците са комфорт,качество и бързина 
|
Сря Юли 05, 2006 10:02 am |
|
 |
everton
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Май 18, 2005 9:22 pm Мнения: 371 Местоположение: Пловдив
|
doofiat написа: Бяха много добри и знаеха,че ще победят, само чакаха момента. Немецът много лесно се пали и бързо прегаря, а италианците са комфорт,качество и бързина 
французина е малко по комфортен и може би по качествен, но е по бавен. ама старите хора са казали, че бързата кучка слепи ги ражда така, че ще ви разочаровам - франция шампион. смазаха бразилия като " гомно " в тъмното, ако играят така, италианците нямат много шансове.
_________________ UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

|
Сря Юли 05, 2006 10:32 am |
|
 |
TRE GAZELE
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Ное 08, 2005 7:54 pm Мнения: 197 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Италия направи перфектен мач.  ..дано и финала да е такъв :twisted: 
_________________ forza forever
|
Сря Юли 05, 2006 10:43 am |
|
 |
tzetzo_slavista
Кара кола
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:56 pm Мнения: 287 Местоположение: Бъкстон
|
Честито на италянците-страхотна игра  и дано Португалия бие днес! 
_________________ Fiat Punto 1.7 TD
|
Сря Юли 05, 2006 11:08 am |
|
 |
Uneek
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:51 am Мнения: 368 Местоположение: Благоевград
|
Ами така е то, по вестници навсякъде бяха убедени че ще са шампиони, и малко по "български" се насраха Дойчовците. За тях бях, ама не мога да кажа на черното бяло, смазаха ги италианчетата. а и това с головете за една минута направо беше обезглавяване. А и обикновено последните минути винаги са техни, тогава се разиграват, обаче не и този мач.
Сря Юли 05, 2006 2:45 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Ей сега разбрах, защо на германците са им слаби Голфовете....., ами те и на футбола били същите!
А пък тези, дето си разбират от коли, правят най-бързите и в момента най-продаваемите, какъв проблем ще е една празна топка да нанижат в тая голяма врата и то няколко пъти!!!
Като ФЕРАРИ са.... и във футбола, ама и сега ми стана ясно защо Шуми е на пистата с италианска, а не с немска кола!
И както работата е ясна за Ф-1, така май се прояснява и за футбола!!!
_________________ FIAT-SPORT
|
Сря Юли 05, 2006 2:59 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
Uneek написа: Ами така е то, по вестници навсякъде бяха убедени че ще са шампиони, и малко по "български" се насраха Дойчовците. За тях бях, ама не мога да кажа на черното бяло, смазаха ги италианчетата. а и това с головете за една минута направо беше обезглавяване. А и обикновено последните минути винаги са техни, тогава се разиграват, обаче не и този мач.
Вторият гол беше следствие на първия.
Германците се впуснаха в атака Ва-Банк и оставиха трима назад.
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Сря Юли 05, 2006 4:38 pm |
|
|