|
 |
 |
|
Дата и час: Съб Сеп 20, 2025 5:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Някой дали се занимава с метални конструкции или стъклопласт
Автор |
Съобщение |
zfa159
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Яну 09, 2006 11:45 pm Мнения: 926 Местоположение: София 15 Младост
|
 Някой дали се занимава с метални конструкции или стъклопласт
Става дума за следното - имам един джип който е с мек таван (платнище) и брат ми реши да го кара ама съм почти 100% сигурен че ще му резнат платнището и мисля някак да му направим твърд таван ама да има някакъв вид.Замислих се че най-лесно ще е от ламарина или от стъклопластика (епоксидна смола и стъклена вата).Само че не успях да намеря човек който да се занимава с такъв вид дейност.Проблем ми се явява огъването на ламарината под 90 градуса ама плавно а не с ръб.....Ето снимка на джипа (не моя ама със същото купе) да се ориентирате
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire 41kW Autogas
|
Съб Юни 17, 2006 1:42 pm |
|
 |
Rayo
|
колега, виж на форума на джипарите www.offroad-bulgaria.com/, после щракаш на "форум".
пусни едно търсене на "стъклопласт" или на каквото те интересува, евентуално, свържи се с хората.
Ето един от резултаттите http://forum1.offroad-bulgaria.com/view ... B%E0%F1%F2
апропо, хард-топ от самурай не става ли на твоя дзвер ? а той каква марка е?
Р.
|
Пон Юни 19, 2006 12:06 pm |
|
 |
zfa159
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Яну 09, 2006 11:45 pm Мнения: 926 Местоположение: София 15 Младост
|
Джипа е Аро.Ем брата да се занимава да си рови 
_________________ Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire 41kW Autogas
|
Пон Юни 19, 2006 8:19 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|