|
 |
 |
|
Дата и час: Сря Юли 09, 2025 9:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
dan4o
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Яну 13, 2005 11:40 am Мнения: 126 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
 малко помощ от колеги
здравейте,искам да помоля колеги от софия а пък и не само от там за следното-
като ходите по магазините за части за агу да проверите за вакумно регулиран тройник дали има и колко струва
идеята ми следната,разглеждах устройството на гиг и волтран газови инжекциони и там има един елемент регулатор на налягане в следствие от вакума-голям вакум-ниско налягане и от там се подава газ към инжекторите.чрез малко аналогий ми хрумна че ако към обикновенна уредба се монтира такъв тройник ,би се получила добра динамика на колата и най доброто приближение до ламда контрол
ще съм благодарен ако някой знае нещо по въпроса за такъв тройник
лек и безавариен на всички
_________________ типо 1.4 карбуратор на газ
|
Нед Юни 11, 2006 10:04 am |
|
 |
everton
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Май 18, 2005 9:22 pm Мнения: 371 Местоположение: Пловдив
|
колега, има един магазин за консумативи за агу, в който можеш да получиш отговор на въпросите си. магазина се намира на бул. "васил априлов" на 100 метра по посока от гарата към ресторант стадиона в дясно, срещу кино гео милев.
_________________ UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

|
Нед Юни 11, 2006 1:51 pm |
|
 |
zfa159
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Яну 09, 2006 11:45 pm Мнения: 926 Местоположение: София 15 Младост
|
Има един доста голям на бул.Христо Ботев между Симеон и Сливница - там имат много джаджички ако искаш мини ги попитай понеже аз незнам кога ще мина оттам.
_________________ Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire 41kW Autogas
|
Нед Юни 11, 2006 5:11 pm |
|
 |
lu40
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 11:16 am Мнения: 388 Местоположение: София 01 Средец
|
zfa159 написа: Има един доста голям на бул.Христо Ботев между Димеон и Сливница - там имат много джаджички ако искаш мини ги попитай понеже аз незнам кога ще мина оттам.
Колегата е от Пловдив 
_________________ Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC
|
Нед Юни 11, 2006 7:59 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|