|
|
Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 10:29 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Убийство за шепа череши...
Автор |
Съобщение |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
charlie написа: просто закона трябва да третира ЕДНАКВО всички индивиди, независимо от принадлежността им към раса, партия, и т. нт.
А де... ама като не се третира ЕДНАКВО...?
Ако аз ударя два-три шамара на циганче задето е хвърлило камък и ми счупило фара, ще се домъкне цялата махала, докато всички "българи" ще гледат от балкони и прозорци. Ще вдигнем патардия, и ще се окажа враг на цялата махала. Ще последват зулуми над колата/гаража, чупене с прашки на прозорците на жилището ми.
След такива моменти веднага ги поставяш под общ знаменател. Защото културните и умни/учени цигани са много малък процент. Циганина е по-лукав от ЛУКАВИЯ, и гледа да те е*не във всяка ситуация. Бива бива толерантност, но докога? В цялата ситуация, ние българите имаме нужда от толерантност, а не циганите.
Тези които казват че не ги мразят - просто не ги познават. Но съм сигурен че след най-малкия признак на злоупотреба от цигани спрямо тях веднага ще си изпуснат нервите.
п.с.: Живея на 30-тина метра от ГЕТОТО вече 33 години...
Чет Юни 08, 2006 4:07 pm |
|
 |
charlie
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 08, 2005 1:25 pm Мнения: 679 Местоположение: Кюстендил
|
Crash73 написа: charlie написа: просто закона трябва да третира ЕДНАКВО всички индивиди, независимо от принадлежността им към раса, партия, и т. нт. А де... ама като не се третира ЕДНАКВО...? Ако аз ударя два-три шамара на циганче задето е хвърлило камък и ми счупило фара, ще се домъкне цялата махала, докато всички "българи" ще гледат от балкони и прозорци. Ще вдигнем патардия, и ще се окажа враг на цялата махала. Ще последват зулуми над колата/гаража, чупене с прашки на прозорците на жилището ми. След такива моменти веднага ги поставяш под общ знаменател. Защото културните и умни/учени цигани са много малък процент. Циганина е по-лукав от ЛУКАВИЯ, и гледа да те е*не във всяка ситуация. Бива бива толерантност, но докога? В цялата ситуация, ние българите имаме нужда от толерантност, а не циганите. Тези които казват че не ги мразят - просто не ги познават. Но съм сигурен че след най-малкия признак на злоупотреба от цигани спрямо тях веднага ще си изпуснат нервите. п.с.: Живея на 30-тина метра от ГЕТОТО вече 33 години...
човече, точно това е проблема - че закона не е еднакъв за всички - не само за циганите, но и за политиците, за мутрите и т. нт. и вместо да обвиняваме цигните и разни други, върху които можем да си изсипем тази ярост и гнев е добре да го направим върху главите на главните виновници - полиция, съд, политици.... и честно казано аз лично се възмущавам много повече от поведението на някои "мутри" и политици, отколкото на някой нещастник дето е стигнал до там че да краде - забележете ХРАНА!!!
и без връзка с темата, прави ми много неприятно впечатление, че много от съфорумците, които сега искат циганите на сапун, не се замислят, че защитават позициите на така ненавижданата от тях партия "атака", чиийто лидер побарзаха да оплюят, без тогава да е ясно кой крив, кой прав.
П.С. я удари 2 шамара на детето на някоя мутра, който например е застрашило живота ти отнемайки ти предимство...
_________________ Безизходица е ситуацията, очевидният и логичен изход от която просто не ти харесва.
(Bravo 1.6 16V, 76 kW)
|
Чет Юни 08, 2006 4:32 pm |
|
 |
Dodo 155
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 1:25 pm Мнения: 495 Местоположение: София
|
Чета какво е пуснал като тема колегата и паднах
Ебати в каква абсурдна и скапана държава живеем :evil: :evil: :evil:
Аз затова си псувам всички полицаи, политици и тем прочие дупедавци и плазмодии :idea: :idea:
По темата мога да кажа следното: ................................................................................................
....................................................................................................................................................
....................................................................................................................................................
................ и т.н.
Много ми е трудна да замълча точно в този момент, но ще спазвам правилата и затова не искам да чуете и моето мнение за циганите :idea:
Но белите българи живеят в робство откак фесове ни управляват :!: :!: :!:
:evil: :evil: :evil: :evil:
_________________ FIAT Punto 99' 1.7 TD
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
|
Чет Юни 08, 2006 4:56 pm |
|
 |
charlie
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 08, 2005 1:25 pm Мнения: 679 Местоположение: Кюстендил
|
Dodo 155 написа: Чета какво е пуснал като тема колегата и паднах Ебати в каква абсурдна и скапана държава живеем :evil: :evil: :evil: Аз затова си псувам всички полицаи, политици и тем прочие дупедавци и плазмодии :idea: :idea: По темата мога да кажа следното: ................................................................................................ .................................................................................................................................................... .................................................................................................................................................... ................ и т.н. Много ми е трудна да замълча точно в този момент, но ще спазвам правилата и затова не искам да чуете и моето мнение за циганите :idea: Но белите българи живеят в робство откак фесове ни управляват :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil:
за това, че сме под робство съм съгласен 100%.
но за съжаление, ние сме роби на собствените ни тесногърди схващания, на кратката ни историческа памет, на малодушието ни - да не кзавам овчедушие, че ще обидя гадинките.... и не мен нещо ми се отщя да пиша по тази тема.
_________________ Безизходица е ситуацията, очевидният и логичен изход от която просто не ти харесва.
(Bravo 1.6 16V, 76 kW)
|
Чет Юни 08, 2006 5:08 pm |
|
 |
johnfound
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Сеп 06, 2005 7:42 pm Мнения: 671 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
Между другото, не мога да намеря никаква информация за обсъждания случай... Някой би ли бил така добър да предостави връзка към информация от по-първа ръка?
|
Чет Юни 08, 2006 7:40 pm |
|
 |
Immortal
|
Dodo 155 написа: Но белите българи живеят в робство откак фесове ни управляват :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil:
Можеш ли да дефинираш термина РОБСТВО ?
Кои точно "фесове" ни управляват ?
Ако е така, защо сме избрали точно те да ни управляват?
Стига с тези глупости, моля Ви!
От както се помня, в България управлява комунисто-социалистическата мафия под различни форми. Колкото и странно да ви звучи, дори и лидерите на ДПС са от нея (или са и били сътрудници)...
А по въпроса - подкрепям с две ръце мнението на колегата charlie 
|
Чет Юни 08, 2006 8:20 pm |
|
 |
gaginev
Член на клуба
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:46 am Мнения: 118 Местоположение: Бургас
|
Колеги,миналото лято работих на един обект в Слънчев бряг ВиК-то.На същия обект имаше едни цигани които работеха като изкопчии и общи работници.Работеха е силно казано ,но имитираха някаква деиност.Един ден при някакъв изкоп точно до стената на хотела късат един холендър и става ужас.Идват при мен и реват бате аман-заман ще ни убият чорбаджиите.Ама рев.Аз ги съжалих,щото щяха да ги дерат мутрите.Оставих си моята работа и отидох да отстраня проблема.Мястото беше тясно и се наложи да се поразхвърля,дрехи,часовник и т.н.Поизмъчих се здраво,но успях да оправя бакията.Ставам да се обличам и часовника ми го няма.Беше ориент за 145 лева нов още не бях му се нарадвал.Това беше циганската благодарност,за това,че им помогнах.И от 20 цигани сеирджии никои не видял,кои го е взел и дори бяха по-възмутени от мене самия.Ами тъи ли нямаше един свестен сред тая измет крадлива.Кои си въобразява,че може да ме убеди,че тази,че тази мръсна паплач може да се интегрира в някакво цивилизовано общество. МРАЗЯ ГИ.
|
Пет Юни 09, 2006 4:52 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
|
charlie написа: П.С. я удари 2 шамара на детето на някоя мутра, който например е застрашило живота ти отнемайки ти предимство...
Ако наистина изпадна в такава ситуация, ще му ударя - не ме е страх. Мутри вече няма, има дебелогъзи идиоти с коли на лизинг, които се изживяват за "мутри".
Усещаш ли до каква ситуация докарахме коментарите...? Ние (обикновенните хора) се оказваме репресирани и без права. Ако удариш/набиеш циганин - теб ще набедят/съдят. Ако удариш/набиеш "дете на мутра" - те ще се измъкнат от закона. Еми... баси държавата сме... БЪЛГАРИЯ - ДЪРЖАВА НА ПАРАДОКСИТЕ! :roll:
За да не се "забъркваш", трябва да поемаш всички камъни по своята глава, да живееш като мижитурка със страх от угрозата да не те обвинят за деяние в което си невинен...
Пет Юни 09, 2006 4:59 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Според мен единствено хора, които не са си имали работа с това племе (ще се въздържа от напиращите епитети),
се изказват в негова полза и подкрепа!
Тези, които са си имали работа с циганите и не са си изпатили - само въпрос на време е - вервайте ми!
|
Пет Юни 09, 2006 5:00 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
|
kiro_of_the_day написа: Според мен единствено хора, които не са си имали работа с това племе (ще се въздържа от напиращите епитети), се изказват в негова полза и подкрепа! Тези, които са си имали работа с циганите и не са си изпатили - само въпрос на време е - вервайте ми!
Много си прав Киро... Абсолютно съм съгласен!
Вече стана дума че и измежду тях има изключения, но поставянето под общ знаменател не бива да се подлага на коментар. Всичко е до едно време...
Пет Юни 09, 2006 5:03 pm |
|
 |
gaginev
Член на клуба
|
Няма изключения.Циганинът си е циганин и това е.Снощи гледах едно предаване по СКАТ на Валентин Касабов.Дадоха една старица на 82 год. ,ако не ме лъже паметта.Която плачеше и разказваше как е била заплашена с нож и изнасилена от трима 15 годишни цигани в собствената и къща.Тази женица е нечия майка и баба...абе думи нямам.И тези не се сещам за такава дума с която да ги нарека,ще бъдат освободени,като непълнолетни предполагам или ще получат някакво минимално наказание.Тука сме само за бели качулки и горящи кръстове.
|
Пет Юни 09, 2006 5:18 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Според мен медалът има и друга страна колеги - кучето скача според тоягата!
По времето на бай Ви Тошо манговците толкова ги беше страх от милиционерите, че
не смееха да шукнат! А сега понеже политиците ги толерират по всички възможни
извратени начини - помощи, кебапчета по избори, обещания да не плащат сметки за
нищо и т.н. - ами то и на без това мързеливото и податливото към лоши помисли и постъпки
племе толкова му трябва! Избуя тъмната му страна - така да се каже! Трябва да добавя, че
това се наблюдава и във всички други етнически трупи, но явно на тази и е вродено!
Така, че ненагледните ни управници са основният катализатор на този негативен процес.
На полицаите от Пловдив с шамарите при Бай Ви Тошо щяха да им дадат награда!
Айде стига с тия цигани, че почва Световното!
|
Пет Юни 09, 2006 5:30 pm |
|
 |
gaginev
Член на клуба
|
Прав си,хаиде за бира 
|
Пет Юни 09, 2006 5:40 pm |
|
 |
johnfound
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Сеп 06, 2005 7:42 pm Мнения: 671 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
Аз все още не намирам обективна информация за пребития кмет. Започвам да мисля че цялата тема е обикновенна правокация. :evil:
|
Пет Юни 09, 2006 7:32 pm |
|
 |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
johnfound написа: Аз все още не намирам обективна информация за пребития кмет. Започвам да мисля че цялата тема е обикновенна правокация. :evil:
прочети вчерашния вестник 24 часа и ще разбереш за тази случка по подробно
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Пет Юни 09, 2006 10:17 pm |
|
|