Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 10:31 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 41 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Test Drive на Пунто. Впечатления. 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
toko написа:
нещо тая тема заприлича на тунинг форума... :evil: не мисля че темата е подходяща за спорове!

Ако нямате нищо против ще пратя чата на друго място.

Вто Юни 06, 2006 11:04 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Абе хора Вие луди ли сте бе стига сте прекратявали всяка тема в която има повече от едно мнение . Честно казано мн ме дразни това в този форум не може винаги да сме на едно мнение. Не съм човек който лесно се дразни ама вече няколко теми стават точно така , явят се няколко различни мнения стане интересно и хоп темата махната еми тъпо е . И аз карама Пунто харесва си ми ама не можете да ме убедите че новото Пунто е едва ли не номер едно . Продава се защото е евтино и различно и кво му хвалите размерите според мен това му е един от големите минуси все пак нали е малка кола повтарям МАЛКА , а тя не е малка , а сегмента според мен изисква колите да са малки и компактни. Какво ми говорите за немци че тествали колата дали ще набия аз спирачките и колата няма да спре или ще го направи някои друг не мислите ли че е едно и също .Колата е единствена със спирачен път над 40 метра което е мн . Те не изказват мниние те коментират ФАКТИ повтарям ФАКТИ .

Вто Юни 06, 2006 10:21 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
BOIT написа:
Абе хора Вие луди ли сте бе стига сте прекратявали всяка тема в която има повече от едно мнение . Честно казано мн ме дразни това в този форум не може винаги да сме на едно мнение. Не съм човек който лесно се дразни ама вече няколко теми стават точно така , явят се няколко различни мнения стане интересно и хоп темата махната еми тъпо е . И аз карама Пунто харесва си ми ама не можете да ме убедите че новото Пунто е едва ли не номер едно . Продава се защото е евтино и различно и кво му хвалите размерите според мен това му е един от големите минуси все пак нали е малка кола повтарям МАЛКА , а тя не е малка , а сегмента според мен изисква колите да са малки и компактни. Какво ми говорите за немци че тествали колата дали ще набия аз спирачките и колата няма да спре или ще го направи някои друг не мислите ли че е едно и също .Колата е единствена със спирачен път над 40 метра което е мн . Те не изказват мниние те коментират ФАКТИ повтарям ФАКТИ .

Попитах защото виж какво е заглавието на темата, виж къде сме сега. Минахме през немските, руските и други издания, понаплюхме се, а сега обяснявам и правила на форума. Всичко това се казва off-topic и е редно да го няма.

PS: Не бъркайте форумите с чат канали.

Вто Юни 06, 2006 11:01 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Според мен не е чат, а един вид разговор колегата каза, че му е харесало аз казах , че колата май не е толкова добра колкото му се струва и от там доста хора започнаха да се изказват един вид че по-хубаво от Fiat няма, а според мн издания и тестове излиза точно обратното , че освен дизайна другите неща не стоят мн добре . Вярно е продава се мн успешно , но вече казах различна е , красива е и то доста , евтина е в теста беше със средно 3000лв по-евтина от конкурентите и затова се продава , но не може да оспорвате надеждността и функционалността на японските автомобили по-всички тестове и анкети последните 3 години по отношение на надеждност на първите 3 места винаги са японски марки Фиат не присъстваха или поне не на челните места . А що се отнася за теста на АутоБилд ще се повторя хората там коментират резултати , а не субективни мнения . И друго темата щеше да е тъпо да я ограничим само до впечатленията на колегата , щеше да се получи нещо от сорта на той си казва мнението и ние всички като програмирани : " да супер ооо как искам и аз да пробвам този невероятен фиат " .

Вто Юни 06, 2006 11:22 pm
Профил ICQ
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Да бе те немските журналисти са супер подкупни, от VW са ги подкупили да пишат гадории за Пунтото че да си дигнат малко продажбите. Еййй стегнете се бе, какви са тия конспирации, за българина винаги има някаква конспирация :evil:

Сря Юни 07, 2006 2:13 pm
Профил
UNREAD_POST 
Преди да започнете да правите умозаключения, нека първо се поитересувате малко :idea:
Много титолуваните от немци, немски списания, "АутоБилд" и "АутоМоторСпорт" стават само за тоалетна хартия :!:
Абсолютно подкупни са, както и много други, и изопъчават информацията с типиния за швабите шофинизъм :evil:
Всеки има право да си ги чете свободно и да им вярва с чиста съвест, но не забравяйте, че монетата винаги има две страни :idea:
В случая на Митко му е харесало ГрандеПунто, силно впечатлен е от колата и със сигурност би карал такава с най-голямо удоволствие, доста дълго време, както и аз, между другото 8) пък нека си пишат каквото си искат :!:

Сря Юни 07, 2006 3:32 pm
UNREAD_POST 
Kuku написа:
Преди да започнете да правите умозаключения, нека първо се поитересувате малко :idea:
Много титолуваните от немци, немски списания, "АутоБилд" и "АутоМоторСпорт" стават само за тоалетна хартия :!:
Абсолютно подкупни са, както и много други, и изопъчават информацията с типиния за швабите шофинизъм :evil:
Всеки има право да си ги чете свободно и да им вярва с чиста съвест, но не забравяйте, че монетата винаги има две страни :idea:
В случая на Митко му е харесало ГрандеПунто, силно впечатлен е от колата и със сигурност би карал такава с най-голямо удоволствие, доста дълго време, както и аз, между другото 8) пък нека си пишат каквото си искат :!:

Абсолютно точно казано. Това е колата за която аз бих казал "моята кола". Е с брат ми тествахме бензин 1.4 8V, докато аз съм върл почитател на нафтата.

Сря Юни 07, 2006 3:40 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
хахахахахахахахахахаха УНИКАЛНИ сте :D вчера малко се ядосах четейки , но днес чета и се забавлявам :)

Сря Юни 07, 2006 6:21 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
mitkomar написа:
ох... искам и аз да карам гранде пунто... аз съм се записал за тест драйв на стило....

И аз така,просто някак си винаги ми е било много мерак да карам стило 8)

Сря Юни 07, 2006 8:37 pm
Профил
UNREAD_POST 
BOIT написа:
хахахахахахахахахахаха УНИКАЛНИ сте :D вчера малко се ядосах четейки , но днес чета и се забавлявам :)

Долавям нотка ирония и подигравателен тон в изказването ти :evil: и ми е интересно, кое ти е толкова забавно - нещото което вчера те е ядосвало :roll: :?: :!:

П.П.
От "Тойота" питаха за теб :mrgreen:

Чет Юни 08, 2006 4:35 pm
UNREAD_POST 
Фактите са факти. Гранде Пунто вече става често срещан автомобил по улиците на София. Днес се разминах тамън с 3 броя.

Чет Юни 08, 2006 7:42 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 41 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3