|
|
Дата и час: Вто Сеп 23, 2025 8:29 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Speedster
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Мар 31, 2006 3:12 am Мнения: 117 Местоположение: Благоевград
|
DEYAN IYI написа: :mrgreen: Лелеее, за нас набор 81-82 бяха първият полъх на "Демокрацията"  "Турбо" на фона на "Идеал" беше на право супер лукс, че и с картинка! И бизнес ставаше, яко трампа  Още ми стоят, както и ОтоМото и Бомбибом  Ама е идейно, че са ги сканирали Като гледам доста голяма част от колекцията я имам Ако искате можем да спретнем една борса да си разменим повтарящите се :mrgreen:
Наборе аз почнах да ги събирам още от 88 и имам около 5000 хиляди картинки + - ото мото,turbo,bombi bom и тн. c c c много добри спомени за детството се събудиха в мен 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Вто Май 23, 2006 6:00 am |
|
 |
Speedster
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Мар 31, 2006 3:12 am Мнения: 117 Местоположение: Благоевград
|
Тва е 1/10 от картинките които намерих вкъщи като стана от сън ще се кача на тавана да изровя кутиите с картинки :mrgreen: след време ше имат номизматична стойност поне за мен
Ето и малко други но пак от мойто време
|
Вто Май 23, 2006 6:05 am |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Аз на турбо ги имам от 1-260 и някои натам. Ото мото също имам но не знам от кои до кои. Аз също си ги пазя като спомен. Страхотни са! Бях фен и ги събирах, нали се играеше на картинки!
|
Вто Май 23, 2006 8:12 am |
|
 |
DEYAN IYI
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 3:41 am Мнения: 324 Местоположение: ПЛОВДИВ
|
Ето я и моята колекция :mrgreen: Към нея мога да прибавя и поне 1000 парчета, педантично подредени, Автомобилен Магазин Беда, Авто-Мото Свят и АвтоТруд  На всичкото отгоре имам и картинки с футболисти, дето ако чуе някой, който ме познава, бая ще се зачуди, щото мразим футбол :mrgreen:
В 3-ти клас преживях голям шок, щото си изгубих (или някой ми чори) в даскало колекцията би-биб, която пък баща ми беше намерил години преди това в училище, щото е учител. Лелеее, ходих няколко часа като преял :( :cry: :| В крайна сметка една съученичка ми каза да не се притеснявам и на другия ден ми донесе картинките на брат си или братовчед си, на когото "не му трябвали". Почти нямаха липси в сравнение с моите, а и имаше някои дето издирвах. Те това се нарича съученичка, а може би и либов 
_________________ Бай Фичо - ега ти пауъра!!!
|
Вто Май 23, 2006 10:40 am |
|
 |
mark
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 10:14 am Мнения: 34 Местоположение: Елхово
|
Хе-Хе и аз си давах всичките пари за дъвки би-бит.Имах цялата серия на би-бит и около 200 от турбо за съжаление сега нямам нито една
Вто Май 23, 2006 12:59 pm |
|
 |
Mindzu
Кара кола
|
Ето на това му се вика маниак - колекционер като DEYAN IYI с класьорчетата, подредени! 
|
Вто Май 23, 2006 3:19 pm |
|
 |
TAIF
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Авг 16, 2005 2:08 pm Мнения: 149 Местоположение: София
|
blondy_driver написа: ама и аз събирах вие да видите  сравнявахме им максималната скорост  имам около 100-тина.
ХА-ХА над 1000 са ама доста от тях подарих (тези които ми се повтарят). Смешното беше че едно време изключително много се кефех на Пунтовците по тези картинки а пък сега карам такова.
|
Сря Май 24, 2006 10:30 am |
|
 |
Immortal
|
Спомени, спомени... и аз събирах "би-бит", ама кой ги знае сега на кой свят са...
Бяха пуснали по едно време слух, че в дъвките имало жълтеница, за да не ги купуваме. Продаваха ги разни амбулатни търговци, полу-легални нещо...
DEYAN_IYI, ти май като мене от всички комшийски езици разбираш 
|
Сря Май 24, 2006 11:47 pm |
|
 |
DEYAN IYI
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 3:41 am Мнения: 324 Местоположение: ПЛОВДИВ
|
:mrgreen: Не съм имал досега възможност да общувам за по-дълго с комшии, иначе все по нещо се лепи
А за болестите, при нас вървеше мохабетът, че вътре има хапче с наркотик и за това ги чупехме на две за да видим има ли, няма ли, а после като видиш, че няма - джвакай :mrgreen:
_________________ Бай Фичо - ега ти пауъра!!!
|
Чет Май 25, 2006 12:45 am |
|
 |
stenli
Кара кола
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 8:33 pm Мнения: 310 Местоположение: Велико Търново
|
А какъв бизнес беше размяната на картинки ;)
Синята птица се разменяше за 6 други 
|
Чет Май 25, 2006 11:44 am |
|
|