|
|
Дата и час: Пон Май 19, 2025 4:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
me_to_u
|
 Re: chestito
Magicclaire написа: Chestito na teb, i az iskam da si kupq tezi dni, tursq to4no takava, 6te me posuvetva6 li kak nameri tvoqta, namam opit i ne znam mnogo kakvo da gledam...nai-ve4e kakva cena 4e vijdam tuk dosta razli4ni
Натискаш "Търсене" и пишеш примерно "Браво" и гледай какво става!!!
Като за начало-
viewtopic.php?t=150&highlight=bravo
viewtopic.php?t=3667&highlight=bravo
viewtopic.php?t=2034&highlight=bravo
viewtopic.php?t=1580&highlight=bravo
viewtopic.php?t=621
viewtopic.php?t=557
|
Сря Май 17, 2006 1:29 pm |
|
 |
Magicclaire
Регистриран на: Сря Май 17, 2006 1:11 pm Мнения: 4 Местоположение: Варна 01 Одесос
|
 Благодаря !
Сърдечно ви благодаря за цялата предоставена информация! Мисля че ще ми е много полезна, за много от нещата изобщо не бях и подозирала че трябва да се обърне внимание. Ще гледам внимателно и дано имам късмет 
|
Сря Май 17, 2006 10:01 pm |
|
 |
me_to_u
|
 Re: Благодаря !
Magicclaire написа: Сърдечно ви благодаря за цялата предоставена информация! Мисля че ще ми е много полезна, за много от нещата изобщо не бях и подозирала че трябва да се обърне внимание. Ще гледам внимателно и дано имам късмет 
Виждам си от Варна. Ако си набележиш кола тук и искаш да я провериш преди да я купиш, ако имаш нужда ще ти кажа къде могат да я погледнат. Още, като цяло тук цените по автосалоните са смешни! Определено си заслужава да погледнеш в www.mobile.bg Принципно в София цените са по-ниски. Успех!
|
Сря Май 17, 2006 10:27 pm |
|
 |
Magicclaire
Регистриран на: Сря Май 17, 2006 1:11 pm Мнения: 4 Местоположение: Варна 01 Одесос
|
 Проверка
Точно затова щях да питам, къде може да се провери кола ако си харесам:-) а за автосалоните знам, нямам им и много доверие, a mobile.bg го изучавам из основи;-). И аз видях за София, най-вече доста коли има там и може да се избере, може и да отида до там но все ми се искаше да си намеря някъде по наблизо, че нямам време да обикалям. Ако чуете за нещо да се продава наоколо, аз търся Браво 1,4 или 1,6, 1996-1998 г. А за това къде може да се провери колата наистина ще ви бъда благодарна  Знам че има достатъчно проблеми с Фиат и не ми се поглеждаше даже, но много ми хареса дизайна на Браво и се влюбих... 
|
Чет Май 18, 2006 12:15 pm |
|
 |
Korun
|
Не те съветвам да взимаш кола от Варна ( е, освен ако няма някое, което да си заслужава наистина)
С me_to_u обиколихме България докато си взема моето и честно казано в София, на Горубляне има най-голям избор и на доста прилични цени. Във Варна основно ги прекупуват от София и ги продават с надценка.
|
Чет Май 18, 2006 1:11 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Korun написа: Не те съветвам да взимаш кола от Варна ( е, освен ако няма някое, което да си заслужава наистина) С me_to_u обиколихме България докато си взема моето и честно казано в София, на Горубляне има най-голям избор и на доста прилични цени. Във Варна основно ги прекупуват от София и ги продават с надценка.
А от София основни ги купуват от Дупница! 
|
Чет Май 18, 2006 1:34 pm |
|
 |
Immortal
|
 Re: Проверка
Magicclaire написа: ... Знам че има достатъчно проблеми с Фиат и не ми се поглеждаше даже, но много ми хареса дизайна на Браво и се влюбих... 
Нама повече проблеми от всяка друга кола, остави тези голфаджийски митове  Всичко зависи от това в какво състояние взимаш колата и след това как се грижиш за нея. А проблемите наистина не са повече, отколкото на останалите коли. Аз имам опит само от руски, френски и италиански коли, но гледам приятелите ми с немски... доста по-често висят по сервизите от мен. Успех в търсенето на фиатче!
|
Чет Май 18, 2006 7:59 pm |
|
 |
me_to_u
|
 Re: Проверка
Magicclaire написа: Точно затова щях да питам, къде може да се провери кола ако си харесам:-) а за автосалоните знам, нямам им и много доверие, a mobile.bg го изучавам из основи;-). И аз видях за София, най-вече доста коли има там и може да се избере, може и да отида до там но все ми се искаше да си намеря някъде по наблизо, че нямам време да обикалям. Ако чуете за нещо да се продава наоколо, аз търся Браво 1,4 или 1,6, 1996-1998 г. А за това къде може да се провери колата наистина ще ви бъда благодарна  Знам че има достатъчно проблеми с Фиат и не ми се поглеждаше даже, но много ми хареса дизайна на Браво и се влюбих... 
В "Продава" има Браво-та за продаване. Ето примерно на the secret lover-
viewtopic.php?t=5496
|
Пет Май 19, 2006 6:21 pm |
|
 |
Magicclaire
|
Благодаря ти много за информацията, като гледам поне по снимките и информацията страхотна е, ще проверя :-)
|
Пет Май 19, 2006 8:21 pm |
|
 |
kuzigeorg
Кара Симсонка
Регистриран на: Сря Май 24, 2006 5:36 pm Мнения: 57 Местоположение: София 10 Триадица
|
 И аз купих Пунто.
Здравейте на всички!
От днес и аз карам Фиат Пунто - 1.2 16 v - 80 p.s. - 2000 година Speed Gear Sporting.
Има ли някой с този модел- да се обади ако иска.
|
Сря Май 24, 2006 5:54 pm |
|
 |
me_to_u
|
 Re: И аз купих Пунто.
kuzigeorg написа: Здравейте на всички! От днес и аз карам Фиат Пунто - 1.2 16 v - 80 p.s. - 2000 година Speed Gear Sporting.
Има ли някой с този модел- да се обади ако иска.
А така, честито! Веднага дай снимки!  Ако не е тайна, каква цена плати, че ще купувам сигурно скоро точно такова!
|
Сря Май 24, 2006 6:02 pm |
|
|