|
 |
 |
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 1:31 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Задължително ли е марката на касетофона да съвпада с ...
Автор |
Съобщение |
pakumba
Фиат идол
Регистриран на: Пет Юни 03, 2005 3:33 pm Мнения: 1330 Местоположение: София/Добрич
|
 Задължително ли е марката на касетофона да съвпада с ...
марката на цд чейнджъра? както казах в една тема тук наскоро има някакъв пайниър кастафон със контрол на чейнджър та искам да си сложа един. мислих и за вариант да вкарам през буксата на чейнджъра някой флаш плеър, но при цената на чейнджърите не си заслужава да се занимавам. притесняват ме 2 неща: 1.четох, че трябва марките на двете да съвпадат. това не е голям проблем, но дори и 2 да са пайниър пак не било сигурно че ще се разбират. има ли такова нещо?
2. извинявам се за тъпия въпрос ама съм бос в музиките, искам да знам този чейнджър е с плеър нали? т.е. самия чейнджър си чете дисковете?
|
Съб Май 06, 2006 7:59 pm |
|
 |
Vladim
|
1. Има чести случаи при, които не касетофона и changer-а са различни марки! Ярък пример за това е фабричният касетофон в нашите Брава/Браво/Марея с changer control. Той е марка Grundig, но работи и с някои модели на Сони!
2. Диска определено се чете от changer-a, който в цифров, или аналогов формат я праща към касетофона! 
|
Съб Май 06, 2006 9:35 pm |
|
 |
pakumba
Фиат идол
Регистриран на: Пет Юни 03, 2005 3:33 pm Мнения: 1330 Местоположение: София/Добрич
|
Vladim написа: 1. Има чести случаи при, които не касетофона и changer-а са различни марки! Ярък пример за това е фабричният касетофон в нашите Брава/Браво/Марея с changer control. Той е марка Grundig, но работи и с някои модели на Сони! 2. Диска определено се чете от changer-a, който в цифров, или аналогов формат я праща към касетофона! 
 по въпрос 1: добре, може и да са различни марки, но аз по какво да разбера дали ще се разбират освен да го пробвам има ли някакъв начин. все пак това си значи 1 да го купя на сляпо и после да видя дали става. а ако си намери чейнджър пайниър 100% ли е че ще се разберат с кех7930р /не че ти говори нещо де ама/ 
|
Съб Май 06, 2006 10:04 pm |
|
 |
Vladim
|
Честно казано не съм наясно по какъв признак се съди за съвместимост (освен конекторите). Попадах на няколко мнения на колеги, които са слагали различни от Grundig машинки. Потърси из форума, ще изникне нещо! ;)
|
Нед Май 07, 2006 12:26 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|