|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Май 25, 2025 12:35 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дайте да си пробваме пунтовците..
Автор |
Съобщение |
nasty
Кара кола
Регистриран на: Нед Яну 22, 2006 4:42 pm Мнения: 287 Местоположение: Костинброд
|
хех поли си намери с кои да се дръпне и то равен 
_________________ Punto 1.2 16v Sporting
|
Пет Мар 31, 2006 8:41 pm |
|
 |
polly_s
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Окт 02, 2005 12:21 pm Мнения: 111 Местоположение: Елин Пелин
|
nasty написа: хех поли си намери с кои да се дръпне и то равен 
 за мезе ли ме зе!? :roll: ... аз на тебе щи дърпам ушите!  ... и ще скъсам на  ... или на  - се на нещо трее да моа да скъсам некой.., маа му стара... 
Вто Апр 04, 2006 3:33 pm |
|
 |
jorko
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 6:26 pm Мнения: 290 Местоположение: София 07 Слатина
|
polly_s написа: nasty написа: хех поли си намери с кои да се дръпне и то равен   за мезе ли ме зе!? :roll: ... аз на тебе щи дърпам ушите!  ... и ще скъсам на  ... или на  - се на нещо трее да моа да скъсам некой.., маа му стара... 
Мен можеш да ме скъсаш на приказване 
Вто Апр 04, 2006 7:08 pm |
|
 |
polly_s
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Окт 02, 2005 12:21 pm Мнения: 111 Местоположение: Елин Пелин
|
jorko написа: Мен можеш да ме скъсаш на приказване 
... ооо.., сигурно мога и по още нещо...  .., да речем..,  ... а па и ти  ... некси...май не си критерии.., за "приказване".. и май... са много тези, които мога да надприказвам...  ...
Пон Апр 10, 2006 10:47 am |
|
|