Автор |
Съобщение |
diyan123
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Фев 01, 2006 3:32 am Мнения: 70 Местоположение: София 15 Младост
|
 да се научите как се кара ;)
_________________ продавам:
-обувки Energie,нови в кутия,43номер
-чисто нови ски Elan A200-168см,с чисто нови автомати
при интерес снимки и цени ;)
|
Пет Апр 07, 2006 12:36 am |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
Това е... ЛУДНИЦА!!! Поне 200 ПТП-та се избегнаха, в рамките на две минути...!!!
А там е постоянно така...
п.с.: Забелязахте ли обаче, как никой не тръгна пред големия автобус...? :mrgreen:
Пет Апр 07, 2006 2:31 am |
|
 |
peho
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Яну 03, 2006 8:26 pm Мнения: 384 Местоположение: Габрово
|
Наистина си е лудница.  Аз там не бих могъл да мина никога,ако завивам,ще си чакам да минат тези които са с предимство и ще направя такова задръстване,че не е за мислене дори. 
_________________ Brava ELX 1.6 16v
|
Пет Апр 07, 2006 8:50 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Виждал съм го на живо (е не точно това де)! За да е пълна картинката
си представете непрекъснатото натискане на клаксона от всички участници в движението!
Имах чуството, че ако нямаш клаксон - не караш кола. Там той е по важен и от двигателя!
|
Пет Апр 07, 2006 9:08 am |
|
 |
Vladim
|
kiro_of_the_day написа: Виждал съм го на живо (е не точно това де)! За да е пълна картинката си представете непрекъснатото натискане на клаксона от всички участници в движението! Имах чуството, че ако нямаш клаксон - не караш кола. Там той е по важен и от двигателя!
Tо в голяма част от съседна Турция е същатата работа... особено азиатската част. Явно са минали първо на специализация в София! :mrgreen:
|
Пет Апр 07, 2006 9:44 am |
|
 |
blader
Кара кола
Регистриран на: Пон Май 02, 2005 2:08 pm Мнения: 326 Местоположение: София
|
 Нямам думи :mrgreen:
_________________ FIAT Bravo 1.6 16V '97
|
Пет Апр 07, 2006 11:00 am |
|
 |
polly_s
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Окт 02, 2005 12:21 pm Мнения: 111 Местоположение: Елин Пелин
|
Болница!  ... тия хора... сигурно имат очи и на  .., и са мноу съсредоточени! ... моа си представя как...  един се разсейва...  за секунда... лелееее...  ... Индия ли е тва?! ... там ако ида... ще пътувам с такси... или  Няма да се подлагам на това.., движение, участвайки с него, като водач! 
Чет Апр 13, 2006 9:36 am |
|
 |
Ferrari
|
polly_s написа: Болница!  ... тия хора... сигурно имат очи и на  .., и са мноу съсредоточени! ... моа си представя как...  един се разсейва...  за секунда... лелееее...  ... Индия ли е тва?! ... там ако ида... ще пътувам с такси... или  Няма да се подлагам на това.., движение, участвайки с него, като водач! 
Автобуса не ти го препоръчвам освен ако не искаш да си 10-а и да е държиш за гушата на 9-я.
|
Чет Апр 13, 2006 9:41 am |
|
 |
alex12
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Яну 03, 2006 7:54 am Мнения: 159 Местоположение: София 02 Красно Село
|
На мен ми направи впечатление пропускателната способност на това място без светофари или регулировчик.И няма като тук такива "магаре на мост",да болкират движението. 
_________________ Темпра 1.6-карб.-бързина на разумна цена.
|
Чет Апр 13, 2006 10:50 am |
|
 |
Pa4kata
Кара Симсонка
Регистриран на: Вто Мар 07, 2006 8:54 pm Мнения: 56 Местоположение: София 01 Средец
|
Vladim написа: Tо в голяма част от съседна Турция е същатата работа... особено азиатската част. Явно са минали първо на специализация в София! :mrgreen:
Да Турция е нещо такова
Но от там идват специалисти и тук ги виждаме  - бибиткаш като турчин може да стане ново нарицателно 
_________________ По добре по-късно с 20 минути на тоя свят от колкото 40 години по-рано на оня.
Дедра Турбо Интеграле
|
Чет Апр 13, 2006 12:18 pm |
|
 |
tzetzo_slavista
Кара кола
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:56 pm Мнения: 287 Местоположение: Бъкстон
|
Тия талибани направо ме разбиха! 
_________________ Fiat Punto 1.7 TD
|
Чет Апр 13, 2006 12:45 pm |
|
 |
Stilo
|
В Турция не е трудно да се кара - ако възприемеш техния начин на шофиране нямаш никакви грижи - Stilo-то вече 2 пъти е кръстосвало центъра на Истанбул и смея да твърдя че тук е много по-опасно да се кара отколкото там. Там изцепки от рода на "аз имам Golf 2" няма да видиш никога. И отцепване на движение "... че депутат Х ще минава" - също. В задръстването зад мен чинно си чакаха две патрулки и Мерцедес S между тях и никой не им отстъпва място - не пускам и аз. Само на Линейките се дава предимство. Дори факт - колата ми "спа" на 2 преки от хотела и на 400 м. от "синята джамия" и нямаше дори одраскване по нея. За крадци да не говорим - през 100 м. полицейски коли охраняват за нарушители и терористи.
По-сигурно от паркинга пред блока ми...
|
Чет Апр 13, 2006 1:19 pm |
|
|