Дата и час: Пет Сеп 26, 2025 3:47 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ] 
Динекспрес Пловдив 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Динекспрес Пловдив
Нямам думи направо ме разбиха.час и половина не можаха да вържат колата с компютъра.И в крайна сметка нищо не успяха да направят>това да имаш техника и да не можеш да работиш с нея не го разбирам.Накрая един разбирач от тях стигна до заключението че парното ми капело на компа и бил влажен затова не ставала връзката.Утре отивам на САЕ изхода за Първомай

Нед Мар 26, 2006 10:22 pm
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
От 5 години ви казвам - НЕ ХОДЕТЕ в Динекспрес -Пловдив :evil: !!!

Сря Апр 05, 2006 12:31 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
аз като си взех фиат-а (браво) там си направих обслужването на двигателя - 480 лв ( всички видове филтри , ремъци и ролки + масло СЕЛЕНИЯ ) и мисля че парите не бяха много за всичко това. BlueSтоrm ще споделиш ли защо не си им фен и след това да препоръчаш читав сервиз за фиат в плд, също така и от къде изгодно да си купувам части.Благодаря!

Сря Апр 05, 2006 2:23 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Аз също съм безкрайно разочарован от тях. Първо, са много некомпетентни, поне спрямо Ритмото ми - оправдавайки се с това че бил стар модел. Второ - и то е по-лошо - демонстрираха ми безкрайна незаинтересованост към колата ми, в няколкото случая когато съм ги посещавал. От цялото им държане излизаше, че щом колата е от 1984г., може и да не се поддържа кой знае колко добре - и без това я изкара още година, я не. Да не говорим, че се оказа че не могат да доставят почти нищо за този модел.

Така че, ако някой знае добър сервиз в Пловдив - и аз съм заинтересован! Но не искам сервиз в който да трябва да казвам "Праща ме еди кой си" за да си свършат работата както трябва. Искам такъв в който работят хора, които си обичат работата, обичат колите и се кефят от това че хобито им е професия. Хм, много ли искам?

Нед Апр 16, 2006 4:19 am
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Кажете къде се намира този Динекспрес та и аз да отида и да ги видя как работят иска ми се ей така профилактично да ми закачат компа на колицата!

Нед Апр 16, 2006 11:39 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
val_mcrae написа:
Кажете къде се намира този Динекспрес та и аз да отида и да ги видя как работят иска ми се ей така профилактично да ми закачат компа на колицата!

ами ако искаш да отидеш да ги видиш как работят намират се на пещерско шосе, а ако искаш да си направиш диагностика на колата някъде иди на карловско шосе бившата мототехника сервиз елегант чувам добри отзиви там от доста хора

Нед Апр 16, 2006 4:21 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
stef написа:
val_mcrae написа:

ами ако искаш да отидеш да ги видиш как работят намират се на пещерско шосе, а ако искаш да си направиш диагностика на колата някъде иди на карловско шосе бившата мототехника сервиз елегант чувам добри отзиви там от доста хора

Благодаря, ще пробвам тогава на Елегант

Нед Апр 16, 2006 8:55 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ]