|
|
Дата и час: Вто Сеп 23, 2025 7:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
jadi
Кара детска количка
Регистриран на: Нед Фев 05, 2006 3:17 pm Мнения: 17 Местоположение: София 07 Слатина
|
 Да се похваля
Здравейте,
Не мога да не се похваля че вчера си купих Фиат Темпра Комби, тази на снимката  И то благодарение на този форум! Сега Фиатките в нашето семейство станаха два  И старата Панда все още е в употреба и не бих се разделила с нея. Голям зор беше докато вземеме Темпрата, съпруга ми се беше запънал че иска Голф!!!  :evil: Какво ли не говорих, как ли не го убеждавах че в Голф посмъртно няма да се кача, и бих предпочела всичко друго пред него, ако ще и Трабант да е :mrgreen: Е, най-накрая успях! Сега Темпрата стои пред блока и само си я поглеждам през прозореца и и се радвам. Все още не мога да се престраша да я карам, много голяма ми се струва :roll: Аз като знам че и с Пандата ми е проблем паркирането, представям си с Темпрата какво ще е, ще трябва да ми освободят цялата улица  Е поне мъжа ми си я кара и и се кефи. Ще го направя фиатаджия най-накрая :mrgreen:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Пет Фев 10, 2006 12:23 pm |
|
 |
TORINO_MOTOR
Кара кола
Регистриран на: Съб Яну 08, 2005 11:28 am Мнения: 205 Местоположение: София/Дружба-2
|
Ами честитито много безавариини киолметри с нея !!
Ами като покара твоя мъж сега фиатката и ще забрави за всякакви голфове.А колкото до паркирането отидете на някой полигон ис се опражнявай,няма невъзможни неща 
_________________ FIAT MAREA 1.9TD
|
Пет Фев 10, 2006 12:31 pm |
|
 |
2fast
Кара кола
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 12:10 pm Мнения: 200 Местоположение: София 01 Средец
|
Честито! Със здраве да си я карате!
_________________ The world belongs to those who dare to be first
|
Пет Фев 10, 2006 12:31 pm |
|
 |
tzetzo_slavista
Кара кола
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:56 pm Мнения: 287 Местоположение: Бъкстон
|
Честито! Изглежда много добре!
_________________ Fiat Punto 1.7 TD
|
Пет Фев 10, 2006 12:32 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Ное 21, 2005 11:04 am Мнения: 567 Местоположение: Карлово
|
Честито! С какъв мотор е колицата  ?
|
Пет Фев 10, 2006 12:33 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Честито и от мен! Похвално колежке, Браво за ентусиазма!
п.с. Защо ми се струва, че съм виждал вече същата тази Темпра, паркирана на същото това място?
|
Пет Фев 10, 2006 1:08 pm |
|
 |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
БРАВО за усилията които си положила за да закупите колата ,аз карам същата само че бензин перфектна колица с ОГРОМЕН багажник много безаварийни км
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Пет Фев 10, 2006 1:28 pm |
|
 |
tipoFEN
Кара балканче
|
Браво , честита, трябва да почерпиш
Лека и безаварийна със стотици хиляди километри 
_________________ Живея за да карам ТИПО!!!
Ей това ми е мечтата - 1.8i.e. (1756куб.см 103к.с)
ЛУД СЪМ МАМО, ЯМ ПАРКЕТ!!! ИСКАМ ТИПО!!!
fiat tipo
|
Пет Фев 10, 2006 1:29 pm |
|
 |
blader
Кара кола
Регистриран на: Пон Май 02, 2005 2:08 pm Мнения: 326 Местоположение: София
|
kiro_of_the_day написа: Честито и от мен! Похвално колежке, Браво за ентусиазма! п.с. Защо ми се струва, че съм виждал вече същата тази Темпра, паркирана на същото това място?
De javu :mrgreen:
Иначи честото на колежката за колата. Добър избор  Безаварийно и дълго време да й се радвате 
_________________ FIAT Bravo 1.6 16V '97
|
Пет Фев 10, 2006 2:47 pm |
|
 |
velko_sz
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 8:22 pm Мнения: 210 Местоположение: София Младост II
|
честито и безаварийно каране
_________________ PUNTO 1.1 94г.
|
Пет Фев 10, 2006 4:40 pm |
|
 |
stivst
Член на клуба
Регистриран на: Сря Авг 17, 2005 2:55 pm Мнения: 120 Местоположение: Ловеч
|
Ето това се казва вярност към марката! Та даже и съпругът е вкаран в правия път!
Колежке, възхищавам ти се!!! Много приятни преживявания с любимата кола!
_________________ FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г.
|
Пет Фев 10, 2006 4:52 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
blader написа: kiro_of_the_day написа: Честито и от мен! Похвално колежке, Браво за ентусиазма! п.с. Защо ми се струва, че съм виждал вече същата тази Темпра, паркирана на същото това място? De javu :mrgreen:
Абе то аз съм си джедайче и при мен De Javu-то не е изключение, а досадно ежедневие  ,
но наистина тази колица, я имаше снимана някъде из форума!
|
Пет Фев 10, 2006 4:52 pm |
|
 |
me_to_u
|
kiro_of_the_day написа: blader написа: kiro_of_the_day написа: Честито и от мен! Похвално колежке, Браво за ентусиазма! п.с. Защо ми се струва, че съм виждал вече същата тази Темпра, паркирана на същото това място? De javu :mrgreen: Абе то аз съм си джедайче и при мен De Javu-то не е изключение, а досадно ежедневие  , но наистина тази колица, я имаше снимана някъде из форума!
viewtopic.php?t=4138
Честито на новия собственик!
|
Пет Фев 10, 2006 5:12 pm |
|
 |
ABARTH
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 3:06 pm Мнения: 168 Местоположение: Хасково
|
Честито и от мен и браво за верноста към марката 
_________________ Alfa Romeo 146 JTD
|
Пет Фев 10, 2006 5:34 pm |
|
 |
jadi
Кара детска количка
Регистриран на: Нед Фев 05, 2006 3:17 pm Мнения: 17 Местоположение: София 07 Слатина
|
Мерси на всички за хубавите пожелания  Да, Темпрата я имаше снимана във форума, аз точно тук я видях и харесах. Е, сега не изглежда толкова лъскава, но няма смисъл да я миеме докато не поизсъхнат улиците. Мотора и е турбо дизел 1900, не че знам какво точно значи това :mrgreen: Аз малко се плаша от това че е дизел, снощи какви ли не неща изчетох из форума, как дизела замръзвал и можело да не запали.. параноята ме обхвана и сутринта ходих да я проверявам дали ще запали. За щастие нямаше проблем, и сега съм по-спокоина  Между другото, приемам всякакви съвети за дизелова кола, от къде да зареждам, какви добавки да слагам и така нататък. Това е първата ми дизелова кола и нямам абсолютно никакви познания как се поддържа и какви са разликите.
|
Пет Фев 10, 2006 5:42 pm |
|
|