|
|
Дата и час: Вто Юли 08, 2025 6:06 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|
Какво снимах в Пловдив...
Автор |
Съобщение |
Cobain
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Ное 11, 2004 9:47 pm Мнения: 82 Местоположение: Стара Загора
|
 Какво снимах в Пловдив...
Абе както си вървя и гледам, О боже! Чак се разтреперах, викам те тва трябва да се снима...
Много ми е интересно от къде се изниза това чудо :?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ #FiatBg
|
Пон Яну 09, 2006 3:52 am |
|
 |
me_to_u
|
:mrgreen: И ченгетата се отвориха на Фиат! Браво!
|
Пон Яну 09, 2006 10:09 am |
|
 |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
еееее то тва уно си е легендарно карат го поне от 3-4 години - малка бегачка
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Пон Яну 09, 2006 5:28 pm |
|
 |
Момчил
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Ное 16, 2004 3:20 pm Мнения: 123 Местоположение: Пловдив 05 Южен
|
Мисля, че е зачислено на 1-во Районно
Доста е вехтичко "горкото"
Иначе верно го карат бая отдавна.
Евала 
_________________ FIAT BRAVA 1.4 12V
|
Пон Яну 09, 2006 5:50 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Аз съм виждал и в София.
|
Пон Яну 09, 2006 5:50 pm |
|
 |
FIRE 8V
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Ное 05, 2004 1:32 am Мнения: 570 Местоположение: Обект 9
|
:arrow:
Последна промяна FIRE 8V на Сря Мар 28, 2007 5:45 am, променена общо 1 път
|
Пон Яну 09, 2006 8:37 pm |
|
 |
zgabrovski
|
В София има едно типо - на тежките произшествия към КАТ. Не пожелавам на никого среща с него.
|
Пон Яну 09, 2006 9:17 pm |
|
 |
Fiat 127
|
zgabrovski написа: В София има едно типо - на тежките произшествия към КАТ. Не пожелавам на никого среща с него.
В София са 4 Типо на тежки ПТП. За съжаление съм се срещал с тях. Ама всичко се размина без сериозни последствия и за двете страни.......
|
Пет Яну 27, 2006 9:42 am |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
Добре де, няма ли единен стандарт за обозначенията/окраските на полицейските коли??? Така нашарено това Типо, ми мяза на някакъв монтаж/бъзик...
В Добрич пък има някакво Рено (ако не бъркам), което е с много странни окраски. Купено е от Холандия и има цветовете на холандската полиция, нашите само му написали на български - ПОЛИЦИЯ.
Няколко пъти го засичам това чудо, и ми прави впечатление. А вътре някакви шемети седят, сякаш са от отряда за бавно реагиране...
Съб Яну 28, 2006 5:18 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Колега Crash73, нима не знаеш, че в т.н. Република България правилата важат само за простосмъртните?
Как мислиш, кой ще ги глоби катаджиите? Ако въобще има някакви правила за повдигнатия от теб въпрос.
|
Съб Яну 28, 2006 10:17 am |
|
 |
ilko iliev
Регистриран на: Нед Яну 29, 2006 8:21 pm Мнения: 1 Местоположение: Добрич-Град
|
 stom im var6i rabota neka si dgitkat,kvo im trqbva pove4e.
 Щом им върши работа, нека си джиткат, к' во им трябва повече?
Колега, Добре дошли във форума и честит първи пост НО, Моля Ви да пишете на кирилица - по-удобно е за всички, пък и такива са правилата в този форум! Ако нямате кирилизатор на компютъра, на Ваше разположение е KREDOR - горе в дясно на полето за писане на мнения. kiro_of_the_day
|
Нед Яну 29, 2006 9:40 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
kiro_of_the_day написа: Колега Crash73, нима не знаеш, че в т.н. Република България правилата важат само за простосмъртните? Как мислиш, кой ще ги глоби катаджиите? Ако въобще има някакви правила за повдигнатия от теб въпрос.
Прав си, на тях никой не им търси сметка... Нито им трябват винетки, нито колани слагат, нито карат с гуми според сезона (имам предвид личните им МПС-та), нито се редят на опашка в Банка, Данъчно и т.н. и т.н.... и не на последно място - нито си вършат работата.... Рахат! Полицайче да си в днешно време...
Иначе си мисля че БИ ТРЯБВАЛО да има някакъв стандарт за цвета и обозначенията на полицейските коли... :roll:
ilko iliev, не бе, нека си джиткат.  Ама ако те спре това полицейско Уно, и като видиш това "тиксо" залепеното и компотения буркан отгоре, човек може да си помисля че му правят "скрита камера"... :mrgreen:
Освен това, на задното стъкло има лепенка SHERIFF. :roll:
Последна промяна Crash73 на Нед Дек 10, 2006 1:01 am, променена общо 1 път
|
Пон Яну 30, 2006 3:37 am |
|
 |
fiat16v
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Вто Окт 24, 2006 7:57 pm Мнения: 34 Местоположение: Казанлък
|
 Уно
То това уно ако е 1.3 турбо ще видите вие и ако има тук там барнато нещо па вари бегай 
|
Съб Дек 09, 2006 10:46 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|