|
|
Дата и час: Пет Юли 11, 2025 12:30 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
nikqta
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Мар 03, 2005 1:38 pm Мнения: 17 Местоположение: София жк.Младост 1
|
Колеги основното е ... радио не с лу6ам AC/DC и разниработи от сорта е и U2 за по спокоините моменти :twisted:
Вто Ное 08, 2005 9:02 pm |
|
 |
Humppa
Кара кола
Регистриран на: Чет Май 05, 2005 8:54 am Мнения: 266 Местоположение: Белене
|
kiro_of_the_day написа: само Heavy metal, та ако ще и сръбски да е но колата върви най-много на Моторхед  , Металика  то и ника ми е от перифразирана тяхна песен Диип Пърпъл  Рейнбоу  , АС/DC  , Содом  Слеяр  и т.н. и т.н. Абе върви си колицата 
Или както се казва: Музика без жица е като жена без цица!
(да не се обиждат колежките)
А всички чалгари: 
_________________ FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103hp
KAWASAKI ZL600B Eliminator 600cc 16v 61hp
-----------------------------------------------------
Хора, не газете животните с колите си по пътищата!
|
Вто Ное 08, 2005 10:09 pm |
|
 |
nikqta
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Мар 03, 2005 1:38 pm Мнения: 17 Местоположение: София жк.Младост 1
|
Е тва с 4алгарите наи много ми хареса а за бицата то некакси не варви без нея :twisted:
Сря Ное 09, 2005 9:34 pm |
|
 |
Темпра
|
радио "Витоша", но много рядко се пуска радио в моята кола...обикновенно си-ди - то бичи яко музика от рода на Рамщайн, Металика, някоя друга балада.....правя си ги сам на компа в къщи, всякакви компилации и на седмица обикновенно ги сменям....в момента съм на Рамщайн и Джудас.... 
|
Сря Ное 09, 2005 10:19 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
Humppa написа: Музика без жица е като жена без цица!
:twisted: 
Чет Ное 10, 2005 12:06 am |
|
 |
2fast
Кара кола
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 12:10 pm Мнения: 200 Местоположение: София 01 Средец
|
абе вие мацки не возите ли - не слагате ли нещо по -така и за тях. Че аз като си пусна рамцайн и само лоши погледи получавам
_________________ The world belongs to those who dare to be first
|
Чет Ное 10, 2005 10:50 am |
|
 |
tonov
|
2fast написа: абе вие мацки не возите ли - не слагате ли нещо по -така и за тях. Че аз като си пусна рамцайн и само лоши погледи получавам
Возим :mrgreen: Ама понеже е разнообразен контингента си имам в колата постоянно 2-3 мп3-ки с всяква музика.
А за Рамщайн си прав, ама мен не ме гледат лошо а учудено. Е, върха е кат пусна Static-X
|
Чет Ное 10, 2005 11:12 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
2fast написа: абе вие мацки не возите ли - не слагате ли нещо по -така и за тях. Че аз като си пусна рамцайн и само лоши погледи получавам
Аааа, возим, возим, ама и те се кефят, нали знаеш...
|
Чет Ное 10, 2005 11:23 am |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
Возим, даже се радват на Pantera... :mrgreen: Много "яки барабани" имало... 
Чет Ное 10, 2005 5:39 pm |
|
 |
gogata
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Апр 03, 2005 10:26 am Мнения: 171 Местоположение: Пещера
|
по принцип dance,hip-hop,но най-голямо удоволствие ми доставя когато карам да си слушам италианска музика(Eros Ramazzotti,Toto Cotugno,Angelo Fabiani и др) 
_________________ Punto 1.1 95'
|
Чет Ное 10, 2005 10:44 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
gogata написа: но най-голямо удоволствие ми доставя когато карам да си слушам италианска музика(Eros Ramazzotti,Toto Cotugno,Angelo Fabiani и др) 
АААА...!!! Газар!!! Ако е италианско - да е докрай, нали? Аз пък ще изкопая някоя италианска heavy metal
група и "че си бичим".
п.с. стига да има такава...
|
Пет Ное 11, 2005 10:26 am |
|
 |
Humppa
Кара кола
Регистриран на: Чет Май 05, 2005 8:54 am Мнения: 266 Местоположение: Белене
|
kiro_of_the_day написа: АААА...!!! Газар!!! Ако е италианско - да е докрай, нали? Аз пък ще изкопая някоя италианска heavy metal група и "че си бичим". п.с. стига да има такава...
Lacuna Coil - много добра италянска група! И певицата е приказно красива 
_________________ FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103hp
KAWASAKI ZL600B Eliminator 600cc 16v 61hp
-----------------------------------------------------
Хора, не газете животните с колите си по пътищата!
|
Пет Ное 11, 2005 1:20 pm |
|
 |
BBorisoff
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 8:21 pm Мнения: 102 Местоположение: Свищов
|
:-) Когато съм на път най-много ми допадат дискотечните парчета от 80-те и 90-те години :-). В последният диск, който си записах, отделих място за Сигнал и Тангра.
За радио - обикновено Дарик или Фокус заради трафик информацията.
В къщи - хард рок :-)
Поздрави, Б. Борисов
_________________ Fiat Tipo 1.6 AGT
|
Пет Ное 18, 2005 11:14 pm |
|
 |
DEYAN IYI
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 3:41 am Мнения: 324 Местоположение: ПЛОВДИВ
|
Humppa написа: Или както се казва: Музика без жица е като жена без цица!
:mrgreen:
Много силно присъствие на любители на китарната музика  , а чалгарите май са на изчезване :? Ще ми липсват  :lol:
Радиото е Мила Голд, а иначе слушам старите хави като Хендрикс, Доорс, Дилан, Джоплин и другите хубави хора  И сръбско слушам, ама не турбофолк...
ПП- Ето една рок банда, гордо носеща името Полски ФИАТ http://www.polskifiat.net
_________________ Бай Фичо - ега ти пауъра!!!
|
Съб Ное 19, 2005 3:57 am |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
DEEP PURPLE - класика в жанра!
_________________ FIAT-SPORT
|
Съб Ное 19, 2005 2:47 pm |