Дата и час: Пет Мар 29, 2024 1:07 am


Собствено Търсене


Реклама

 



Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 
Игра на смъртта по столични булеварди 
Автор Съобщение
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm
Мнения: 5921
Местоположение: София 13 Надежда
UNREAD_POST Игра на смъртта по столични булеварди
Руска рулетка сред шофьори камикадзета се разиграва по столични булеварди. Печалбите са от 5000 до 10 000 левa. Играе се по централни кръстовища в столицата след полунощ, съобщава "Стандарт".
Всяка вечер фучат като луди на светофара на Околовръстното от Бояна към "Павлово", казват таксиджии. Те вече избягват зоните, където са игрите със смъртта. Друга лотария е да се кара в насрещното по еднопосочните участъци на булевардите "Васил Левски" и "Патриарх Евтимий". От КАТ признаха, че има скок на нощните катастрофи, когато по принцип няма трафик.
Наближи ли полунощ, избягвайте кръстовищата по Околовръстното в София, както и по бул. "Рожен" в "Надежда". Особено опасно е по пътя от Бояна към бул. "България". Не шофирайте по бул. "Васил Левски". Причината е зловеща - в малките часове на деня на тези места се разиграва игра на смъртта. Там почти всяка нощ има руска рулетка със залагания. Условието е да прелетиш с бясна скорост на червен светофар и да оцелееш.
На еднопосочния бул. "Васил Левски" пък условието е да преминеш участъка с газ до дупка в насрещното. Нищо, че може да убиеш нищо неподозиращ човек, разказват потресени таксиметрови шофьори. Най-страшно е на светофара на Околовръстното, който свърза Бояна с "Павлово" - ул. "Пушкин". Стартът е в Бояна, от където се засилват и с бясна скорост прелитат през убийственото кръстовище надолу към колелото в "Павлово". Същото е и в "Люлин" от тунела към "Билла" по бул. "Евлоги Георгиев" и на още места, където закъснели шофьори стават свидетели на безумието.
Освен прелитане на червен светофар и бясно шофиране в насрещното движение столичните камикадзета практикуват и "бомба в кръгово движение".Таксиджии са свидетели как безумците нощем летят в обратната на кръговото посока на Руски паметник. Обикновено парите са в брой и конкурентите слагат по 5 бона. Сеирджиите залагат отделно по-малки суми. Започват от минимум 100 лв. и стигат до хилядарки.
Мястото за руската рулетка се определя в последния момент и се обявява по нета или с SMS. Изтребителите на пътя логично избягват кръстовища с камери. Началната сума се определя от "банката", т.е. от човека, който държи парите. Той има и помощници. Веднага щом станат известни участниците, т.нар. стюарди минават сред зрителите и събират залозите. Участници твърдят, че "банката" са хора от казина, останали без клиенти в кризата, и заложни къщи. "Изкарвам по 2000, 3000 лв., като закъсам. Но се пускам само на скоростна отсечка на Околовръстното край Бояна. За руската рулетка с минаване на червено понякога се взимат и по 10 бона", твърди участник в "състезанието". В смъртоносните ралита участват всякакви коли. Има "Порше", "Ауди", БМВ, "Мерцедес", "Пежо" и какви ли още не.
В подобни гонки участват и мотористите. Именно при такова рали на Околовръстното загина 18-годишен моторист през юли. Трагедията се разигра малко преди 23.00 часа около бензиностанция близо до резиденция „Бояна". Мотористът карал с около 250-300 км/ч. (Виж линка)
През юни т. г. загина друг 19-годишен младеж в автородео след незаконно автородео по столичните улици около полунощ. Инцидентът е стана при Военна рампа на Илиенско шосе.
Нелегални авторалите със смъртоносни залози се провеждат и в други по-големи градове в страната. Рядко обаче пътните полицаи успяват да ги спрат.

Източник dir.bg

_________________
Семейният бутик
The Family Boutique


Сря Окт 07, 2009 9:59 am
Профил ICQ YIM
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
cron


  Display Pagerank
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Превод: web-hosting.bg