|
|
Дата и час: Сря Юли 16, 2025 6:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
Tuzarka
|
Ми мен честно ме е яд, че газта ще ти е без пари 
|
Пет Окт 03, 2008 3:32 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Ми мен честно ме е яд, че газта ще ти е без пари  Газта без пари, ама боба и сланината с пари!
|
Пет Окт 03, 2008 3:40 pm |
|
 |
Tuzarka
|
nennormalnoto написа: Tuzarka написа: Ми мен честно ме е яд, че газта ще ти е без пари  Газта без пари, ама боба и сланината с пари!
Мое и с по-малко пари...засаждаж си бобеца в двора и в дъното една малка кочинка за 2-3 прасинки
|
Пет Окт 03, 2008 3:45 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Мое и с по-малко пари...засаждаж си бобеца в двора и в дъното една малка кочинка за 2-3 прасинки Ми аз така де, ама нали и прасенцата искат да хапват! И за тях кинти! Нема начин! Мамата си е ебало! Сичко е пара! А са, както ме е налегнала хронична паронемия, че нали тая седмица оставам без заплата и Грухи май ще го кара на гладна стачка! Аз ще ходя да си купя кило сол и 5 хляба и ще го карам само на леб,сол и Фиатко!
|
Пет Окт 03, 2008 3:52 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Стига толко работа за днес, аз захождам! Отивам до БулИнс! Пожелайте ми успех, че вече ще ги избия! До довечера! Чао!
|
Пет Окт 03, 2008 4:00 pm |
|
 |
Tuzarka
|
nennormalnoto написа: Стига толко работа за днес, аз захождам! Отивам до БулИнс! Пожелайте ми успех, че вече ще ги избия! До довечера! Чао!
Адиос, ама не налитай на бой, че ще трябва на смени да ти носим вазелин и цигари в зандана 
|
Пет Окт 03, 2008 4:09 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: nennormalnoto написа: Стига толко работа за днес, аз захождам! Отивам до БулИнс! Пожелайте ми успех, че вече ще ги избия! До довечера! Чао! Адиос, ама не налитай на бой, че ще трябва на смени да ти носим вазелин и цигари в зандана 
Тея са най-чуканите копелета на света! Обаче поне се скарахме добре! Е, не се е стигало до зандан, нито до бой! Само словестни престрелки,НО в рамките на добрия тон! И сега мога да кажа: НА МАЙКА ИМ В ПУТ... урите!!!
|
Пет Окт 03, 2008 8:36 pm |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 06, 2008 12:04 pm Мнения: 282 Местоположение: София 13 Надежда
|
колеги и колежки, кво се случи със СПАМчето ? 
_________________ Fiat Bravo 1.8 16V
|
Вто Окт 07, 2008 11:55 am |
|
 |
nennormalnoto
|
NIK_THE_FLASH написа: колеги и колежки, кво се случи със СПАМчето ? 
Спама е в ДДС! 
|
Вто Окт 07, 2008 12:34 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
NIK_THE_FLASH написа: колеги и колежки, кво се случи със СПАМчето ? 
Спама е в ДДС! 
|
Вто Окт 07, 2008 12:36 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Аллллоооооооо, шефката! Защо ме обвиняваш ти така мене, клет и обруган?
|
Чет Окт 09, 2008 9:38 am |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 06, 2008 12:04 pm Мнения: 282 Местоположение: София 13 Надежда
|
Шефката "се е каширала" някъде....и снощи я нямаше
В този ред на мисли - и теб те нямаше.....хммммм 
_________________ Fiat Bravo 1.8 16V
|
Чет Окт 09, 2008 10:26 am |
|
 |
Tuzarka
|
Я да видим кой говори зад гърба на шефката 
|
Чет Окт 09, 2008 10:30 am |
|
 |
nennormalnoto
|
NIK_THE_FLASH написа: Шефката "се е каширала" някъде....и снощи я нямаше  В този ред на мисли - и теб те нямаше.....хммммм 
Емиииииииииии, аз ... таковааааааа! Ае бях на семинар снощи до късно(ИСТИНСКИ СЕМИНАР) и нямаше как да се класирам! А и после зимах гозпожицата от работа и то стана никое време! Следащият път! Шефката мълчи, щото и е гузно!
|
Чет Окт 09, 2008 11:27 am |
|
 |
Tuzarka
|
Шефката ви чука  частно до 2ч през нощта 
|
Чет Окт 09, 2008 11:50 am |
|
|