Дата и час: Вто Юни 17, 2025 3:11 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 41 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Какво ще стане ако пробия рефлекторите ? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Какво ще стане ако пробия рефлекторите ?
Такааа... все си мисля какво ще стане ако пробия рефлекторите, наслагам диоди и залея със силикон ?
Дали ще започне да ми се лющи огледалното покритие... ?
Някакви други неудобства... ?

Замислил съм нещо такова ама ме е шубе да пробвам Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Вто Сеп 30, 2008 2:47 pm
UNREAD_POST Re: Какво ще стане ако пробия рефлекторите ?
Защо не сложиш диодите под фара? Мисля, че може да се направи добро изпълнение! Дори и това, че няма да минават през рефлекторите, мисля, че не би било проблем!

Вто Сеп 30, 2008 2:52 pm
nennormalnoto написа:
Защо не сложиш диодите под фара? Мисля, че може да се направи добро изпълнение!

Добър вариант е, трябва да огледам как може да се реализира... :cool:
Мислил съм и други места - на решетката отпред, между капака и маската, някъде по бронята...

nennormalnoto написа:
Дори и това, че няма да минават през рефлекторите, мисля, че не би било проблем!

Не държа да минават през рефлекторите :)

Вто Сеп 30, 2008 2:59 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Ако ги сложиш в рефлектора не знам дали ще постигнеш ефекта. Рефлектора ще отрази светлината и вероятно няма да се получи като линия.

Вто Сеп 30, 2008 3:02 pm
Профил ICQ YIM
Лично мое мнение е, 1е ще се получи най - добре под фаровете! Там металната лайстничка може да се пробие, не е някакъв особен проблем! А и ще свети както и където трябва! Мисля, че найстина с малко повече желание, би се получило истински красиво! Чакаме снимки! ;-)

Вто Сеп 30, 2008 3:04 pm
Мисля че лайсничката е пластасова, което прави гимнастиката по-лесна :)
сякаш наистина изглежда по добре ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

nennormalnoto написа:
... Чакаме снимки! ;-)

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Вто Сеп 30, 2008 3:15 pm
А как мислиш да ги правиш, на копче отделни, или към габаритите? Защото сега ме запали аз да си сложа на Бравото някъде! На мен лично много ми харесва! Но аз смятам да са на отделно копче! Ще го сложа до тея за халогенките и фаровете за мъгла! Мисля, че като намеря време ще го наглася! Успех и на теб!

Вто Сеп 30, 2008 3:24 pm
nennormalnoto написа:
А как мислиш да ги правиш, на копче отделни, или към габаритите? Защото сега ме запали аз да си сложа на Бравото някъде! На мен лично много ми харесва! Но аз смятам да са на отделно копче! Ще го сложа до тея за халогенките и фаровете за мъгла! Мисля, че като намеря време ще го наглася! Успех и на теб!

Мисля да е на отделно копче, място за копчета има много тъй че няма да е проблем :)
Радвам се че съм те запалил, ако искаш някаква "симулация" само пиши... ти измисли ли къде да ги сложиш ?

Вто Сеп 30, 2008 3:28 pm
CHILIEV написа:

Мисля да е на отделно копче, място за копчета има много тъй че няма да е проблем :)
Радвам се че съм те запалил, ако искаш някаква "симулация" само пиши... ти измисли ли къде да ги сложиш ?

Не съм измислил още! Имам някакви бегли идеи, ама нищо конкретно! Сега гледам снимки на Бравото и си мисля как да стане! Иначе найстина ме запали! Лошото е, че незнам кога ще успея да намеря време!

Вто Сеп 30, 2008 3:38 pm
UNREAD_POST 
Сега си мисля.. като направят шофирането на къси светлини задължително, дали няма да стои грозно това включено...
Дали няма да ми направят проблем и кога ще мога да карам само на тея светлинки ... ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Вто Сеп 30, 2008 3:43 pm
UNREAD_POST 
CHILIEV написа:
Сега си мисля.. като направят шофирането на къси светлини задължително, дали няма да стои грозно това включено...
Дали няма да ми направят проблем и кога ще мога да карам само на тея светлинки ... ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Аудитата как могат и не им правят проблем! Аз точно зат'ва ще си ги сложа! Ем ще се виждам отдалече, ем ще е красиво! И ще споря, с който и да е полицай! ПРочел съм темата за дневните светлини, но мисля да не се отказвам! Ще върши работа! И ще карам само на диодите! Дано само не стане история от нямане на време и мързел!

Вто Сеп 30, 2008 3:51 pm
UNREAD_POST 
Решено ! Ще ги правя, ако не вали събота и неделя ще се засиля тогава да го спретна докато не ми е минал мерака Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Вто Сеп 30, 2008 4:23 pm
UNREAD_POST 
CHILIEV написа:
Решено ! Ще ги правя, ако не вали събота и неделя ще се засиля тогава да го спретна докато не ми е минал мерака Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Значи очакваме резултатите!

Вто Сеп 30, 2008 4:31 pm
UNREAD_POST 
А някой има ли идея как ще реагира корпуса на светодиодите на атмосферните условия по наш'те ширини... ?
Дъжд, сняг, ала-бала... Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
все пак ще са пряко изложени, а мисля да ги залея със силикон от задната страна за да ги запечатам от намокряне и т.н. така че смяната няма да е никак забавна :-D

Вто Сеп 30, 2008 8:03 pm
UNREAD_POST 
Циганска работа. По-добре си купи диодна лента, която можеш да навреш в рефлектора и ще има същия ефект. Поне, ако не ти хареса, винаги можеш да я махнеш без последствия :cool:

Вто Сеп 30, 2008 10:27 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 41 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща