|
|
Дата и час: Съб Юли 05, 2025 8:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Тема за качване на снимки за календар 2009 [UPDATED]
Автор |
Съобщение |
CHILIEV
|
presiqn написа: .... шотото корупцията си е навсякъде.
Не знаеш колко си прав
Снимките ти са добавени, не бери грижа
Благодаря на Paparac за съдействието.
Trojaneca - убиваш ме със снимки
Да пусна и аз 83 снимки и да си направим по една частна галерия
sok1 - получих  ...
stormi - ако става въпрос за снимките от предния календар - да пазя всички. Довечера ще погледна и мога да кажа със сигурност 
|
Вто Сеп 23, 2008 9:39 am |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
Айде да вземем вече да разгледаме кой какво е пратил и да вземем да гласуваме ли ....?Или няма да има нужда от гласуване?
|
Вто Сеп 23, 2008 7:50 pm |
|
 |
stormi
|
CHILIEV написа: stormi - ако става въпрос за снимките от предния календар - да пазя всички. Довечера ще погледна и мога да кажа със сигурност 
Колега като пуснахте първата тема за календара аз веднага ти пратих архив и снимките не са от миналият календар.Файла е rar и е наименуван "Fiat Brava - Stormi".Ако пък ли не ще добавя и други.Само пиши дали ги имаш или си ги делнал.
|
Вто Сеп 23, 2008 11:53 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Zozo написа: Айде да вземем вече да разгледаме кой какво е пратил и да вземем да гласуваме ли ....?Или няма да има нужда от гласуване? Има време ... нека изчакаме до 10.окт. поне stormi написа: Колега като пуснахте първата тема за календара аз веднага ти пратих архив и снимките не са от миналият календар.Файла е rar и е наименуван "Fiat Brava - Stormi".Ако пък ли не ще добавя и други.Само пиши дали ги имаш или си ги делнал.
Съжелявам, снощи забравих да видя дали са ми на личния компютър. Щом си ги пратил не са се изгубили 
|
Сря Сеп 24, 2008 9:08 am |
|
 |
Dessy
Кара кола
Регистриран на: Пет Юли 20, 2007 1:38 pm Мнения: 252 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
Незнам дали стават за календар и дали качеството е добро,но само това имам 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ Fiat Coupe 1.8 16V - ex
Fiat Barchetta 1.8 16V -now
|
Пет Сеп 26, 2008 10:39 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Dessy написа: Незнам дали стават за календар и дали качеството е добро,но само това имам 
Браво бе... я вземи от някой колега една фотка и нащтракай 4-5 снимки... Какво е то това...
Не че няма да ги измислим някак и тея... ама 
|
Пет Сеп 26, 2008 10:46 pm |
|
 |
presiqn
|
Какво става?кога ще има номинирани и изгонени?
|
Пет Сеп 26, 2008 11:11 pm |
|
 |
sok1
|
presiqn написа: Какво става?кога ще има номинирани и изгонени?
Чети по нагоре! 
|
Пет Сеп 26, 2008 11:30 pm |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
CHILIEV написа: Dessy написа: Незнам дали стават за календар и дали качеството е добро,но само това имам  Браво бе... я вземи от някой колега една фотка и нащтракай 4-5 снимки... Какво е то това... Не че няма да ги измислим някак и тея... ама 
Ееее Жорка, втората е много яка бе, с тоя прахоляк отзад, все едно купето е дофтасало току-що, отзад се е вдигнал прахоляк от завихрянето а на шофьорската седалка няма никой - ... мистерия ... хихихиихкс  , много яка снимка, много ми хареса. 
|
Вто Сеп 30, 2008 4:34 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
На мен ми допада нощната снимка на купето.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Вто Сеп 30, 2008 4:45 pm |
|
 |
nastybg
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Авг 25, 2008 6:22 pm Мнения: 99 Местоположение: София 13 Надежда
|
Нед Окт 05, 2008 2:12 pm |
|
 |
sim4ata
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Сеп 03, 2008 3:41 pm Мнения: 82 Местоположение: София 13 Надежда
|
Утре ще кача и аз на мойта убавица 
_________________ - = АУТОТИЙМ БЪЛГАРИЯ = -
Всички видове авточасти за вашият автомобил!
Процентно намаление за съфорумци!
Fiat Coupe 2.0 20V Pininfarina 147к.с. - Къде отиваш ти, може би?!
|
Пет Окт 10, 2008 1:21 pm |
|
 |
Crusible
Кара кола
Регистриран на: Вто Юни 05, 2007 2:45 pm Мнения: 344 Местоположение: София 19 Люлин
|
Аз на Chiliev съм му пуснал вече снимки, но започвам кампания за лобиране 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Пет Окт 10, 2008 3:10 pm |
|
 |
sok1
|
Май стана време да правим анкетата. 
|
Пет Окт 10, 2008 8:58 pm |
|
 |
CHILIEV
|
sok1 написа: Май стана време да правим анкетата. 
Предлагам да изчакаме да мине срещата.
Евентуално можем да включим няколко избрани снимки от срещи. Примерно от 3 снимки на страница - 1 да е обща ...
какво ще кажете ? 
|
Пет Окт 10, 2008 9:25 pm |
|
|