|
|
Дата и час: Пон Май 19, 2025 12:26 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
ФОРУМЕН КАЛЕНДАР - 2 0 0 9 г.
Автор |
Съобщение |
CHILIEV
|
bmahob написа: Мойте имаш ли ги !?!!?1
ако си ми ги пратил значи - да
сега не мога да ти кажа, трябва да погледна на личния ми комп.
ако не си ми пращал нищо - сега е момента 
|
Сря Сеп 17, 2008 10:13 am |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
Аз съм ги качил в темата
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Сря Сеп 17, 2008 10:20 am |
|
 |
CHILIEV
|
bmahob написа: Аз съм ги качил в темата
Да, сега ги виждам на първа страница даже
значи 100% ги имам на личния ми компютър
|
Сря Сеп 17, 2008 10:25 am |
|
 |
Trojaneca
|
Ама нямаме никаква организация. Дайте да направим отделна тема, където всеки да пуска снимките на автомобила си, тази тук да остане само за информация.
Малко идейки - за 12листния календар, нека да подбираме снимки с подходящи пейзажи за всеки месец...и да са повече, да няма недоволни.
|
Сря Сеп 17, 2008 12:21 pm |
|
 |
sok1
|
Trojaneca написа: ... нека да подбираме снимки с подходящи пейзажи за всеки месец...и да са повече, да няма недоволни.
На предния календар се виждат само автомобилите без фона отстрани. Ако и сега ще е така, няма смисъл от пейзажи.
|
Сря Сеп 17, 2008 12:28 pm |
|
 |
Trojaneca
|
 Добре, тогава поне да направим тема, в която да качваме снимките.
|
Сря Сеп 17, 2008 12:30 pm |
|
 |
Tuzarka
|
А не е ли идейно да се поставят автомобилите на някакъв фон според сезона? 
|
Сря Сеп 17, 2008 12:31 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Trojaneca написа: Ама нямаме никаква организация. Дайте да направим отделна тема, където всеки да пуска снимките на автомобила си, тази тук да остане само за информация. Първоначалната идея беше да ми се пращат на мейла, както направиха някой от първите колеги. Tuzarka написа: А не е ли идейно да се поставят автомобилите на някакъв фон според сезона? 
гот
Това е по-добре от варианта да слагаме оригиналните снимки, колкото и да е не всеки е подбирал най-добрия пейзаж.
Да не говорим за снимки в стил "пред блока" (в което няма нищо лошо де, така и така ще се режат  )
|
Сря Сеп 17, 2008 12:51 pm |
|
 |
Trojaneca
|
Аз мисля, че ще ти е много по-удобно, ако всички качим снимките в една тема(като thumbnails), пък ти да ги даунлоудваш  Та, сега ще направя тема, в която да събираме снимки.
|
Сря Сеп 17, 2008 1:03 pm |
|
 |
d1am0nd
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Вто Ное 27, 2007 10:00 pm Мнения: 34 Местоположение: Ботевград
|
Колеги аз май няма да мога да постна едни смики защото са мн големи а пък са много хубави някой може ли да помогне малко да ги смаля ??? 
|
Пет Сеп 19, 2008 10:44 pm |
|
 |
Trojaneca
|
d1am0nd написа: Колеги аз май няма да мога да постна едни смики защото са мн големи а пък са много хубави някой може ли да помогне малко да ги смаля ??? 
Колега, качи ги в ъплоуд сайт, примерно дата.бг и подкатегорията "картинки"
|
Съб Сеп 20, 2008 1:56 am |
|
 |
Paparac
|
d1am0nd написа: Колеги аз май няма да мога да постна едни смики защото са мн големи а пък са много хубави някой може ли да помогне малко да ги смаля ??? 
Прати ми ги на paparac@mail.bg и след това напиши в темата, че си ги пратил! Аз ще ги оправя и ъплоудна където трябва. 
|
Съб Сеп 20, 2008 2:49 am |
|
 |
d1am0nd
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Вто Ное 27, 2007 10:00 pm Мнения: 34 Местоположение: Ботевград
|
Колега paparac изпратих ти ги на пощата.
|
Съб Сеп 20, 2008 8:23 am |
|
 |
stylius1
Кара кола
Регистриран на: Вто Окт 23, 2007 9:47 pm Мнения: 314 Местоположение: Варна- София
|
Paparac написа: Прати ми ги на paparac@mail.bg и след това напиши в темата, че си ги пратил! Аз ще ги оправя и ъплоудна където трябва. 
Колега, имаш email...

_________________ The Cruiser... ... and the Brouser!!!
|
Съб Сеп 20, 2008 3:41 pm |
|
 |
marchan
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Сря Май 14, 2008 12:37 am Мнения: 39 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
_________________ Fiat Brava 1,6 16V `98 ELX
|
Пон Окт 06, 2008 7:13 pm |
|
|