|
|
Дата и час: Чет Сеп 18, 2025 11:21 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
николофф
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 20, 2008 12:55 pm Мнения: 313 Местоположение: София 04 Оборище
|
абе туз....един се отказа от теб.....втория бяга по тъча като велизар димитров....нещо кораба потъва....  ....колко още преди тях си .....уморила......?????........само от по старите колеги ще знаят сигурно......?????  ....................................мисля да пусна тема за това.........хххааахххаа
_________________ една любофф от пръв поглед..ФИАТ КУПЕ.....1.8....16 v...черно.....1997.г. http://www.vbox7.com/play:61dff912
|
Вто Сеп 09, 2008 5:22 pm |
|
 |
Paparac
|
николофф, пиле шарено, защо ти беше да пускаш съседната тема за многоуважаваната от нас колежка баба Тузи? 
|
Вто Сеп 09, 2008 8:45 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Paparac написа: николофф, пиле шарено,....
Щот може да се окаже най-големия ми фен  Очаквай темата...."Колко внуци има баба Тузи?" и анкетата "Ходи ли баба Тузи по мъже?" 
|
Вто Сеп 09, 2008 9:02 pm |
|
 |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Ех Тузи, и твойта не е лесна 
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
Вто Сеп 09, 2008 10:29 pm |
|
 |
Tuzarka
|
dimmX написа: Ех Тузи, и твойта не е лесна 
Ми, не е лесно да си жив, пък ако си много жив - хептен
|
Вто Сеп 09, 2008 10:44 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: ...друго си е мъжко дупе Древните римляни са смятали, че Цитат: жените са за разплод, а мъжете за плътски удоволствия
Определено не споделям тези схващания, но може би, защото не съм опитал с мъж!
|
Сря Сеп 10, 2008 12:21 am |
|
 |
Tuzarka
|
nennormalnoto написа: Определено не споделям тези схващания, но може би, защото не съм опитал с мъж!
Ооо, Азисе, огъзи се и кажи че ме обичаш 
|
Сря Сеп 10, 2008 12:29 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: nennormalnoto написа: Определено не споделям тези схващания, но може би, защото не съм опитал с мъж! Ооо, Азисе, огъзи се и кажи че ме обичаш 
Гххххххххргггхгхх! Ти нещо май лошо ми пожелаваш,аааааааааааааааааааааааа? ДОбре, че си имам мойта госпожица, дето да ме успокоява, че ти тука как ме малтретираш! Направо получих психически и морални травми, нейзлечими за цял живот! Не тъ й срам!
|
Сря Сеп 10, 2008 12:35 am |
|
 |
Paparac
|
|
Сря Сеп 10, 2008 12:41 am |
|
 |
николофф
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 20, 2008 12:55 pm Мнения: 313 Местоположение: София 04 Оборище
|
Paparac написа: николофф, пиле шарено, защо ти беше да пускаш съседната тема за многоуважаваната от нас колежка баба Тузи?  абе гледам аз днес тузи и сие се развихрили...и тука нещо колегите се задъхват..и реших да ударя едно рамо... нещо за малдиви мечтаят... шшшшшттттт алоо....всичкото п....а......марш на нивата..........в тръстиката....я да видим кво ще излезе...колко мъртъвци ще се появят...да лъсне истната..... 
_________________ една любофф от пръв поглед..ФИАТ КУПЕ.....1.8....16 v...черно.....1997.г. http://www.vbox7.com/play:61dff912
|
Сря Сеп 10, 2008 1:02 am |
|
 |
николофф
Кара кола
|
|
Сря Сеп 10, 2008 1:04 am |
|
 |
николофф
Кара кола
|
Tuzarka написа: Paparac написа: николофф, пиле шарено,.... Щот може да се окаже най-големия ми фен  Очаквай темата...."Колко внуци има баба Тузи?" и анкетата "Ходи ли баба Тузи по мъже?"  ххааххааа......мноого си прозорлива туз.....голям фен съм ти....ала за други работи.....п.с. изглеждаш печена ала ...................необръщана....  ..майтапя се готина си... 
|
Сря Сеп 10, 2008 1:20 am |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Ооо Тузита пак си ги натръшкала, браво моето момиче.... 
|
Сря Сеп 10, 2008 10:05 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Добър ден! Как е хавата? Има ли пияни, болни, луди(За луди знам, сутринта се погледнах в огледалото) и така нататък!? Лек и успешен ден на всички!
P.S.: Да пусна тема: Колко козички на дядо си е уморил nennormalnoto?
Гледам, че е модерно!
|
Сря Сеп 10, 2008 10:06 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Eli's BRAVO написа: Ооо Тузита пак си ги натръшкала, браво моето момиче.... 
Ама вие тука, май няква такава ваша си виртуална война създавате, а? Хмммммм! Аз добре, че не участвам, че лошо! Не за вас де! Аз със жени не смея да се заяждам, че много лошо бият! То зат'ва така съм залинел!
|
Сря Сеп 10, 2008 10:08 am |
|
|