Дата и час: Чет Сеп 18, 2025 6:40 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 599, 600, 601, 602, 603, 604, 605 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Мнение 
dimmX написа:
nennormalnoto написа:
Ае, много пари, мноо нещо бре! Аз да зема да стана нечия любовница освен, а?! Ще ме земете ли?

Поверявам ти Тузка :)

Аз имах пред вид, че щом си толко плащач, нали...сещаш се! А Туз не я закачам! Тя си е твоя! Дори и да ми я подаряваш, немога да приема такъв подарък! Би ме разорил!

Вто Сеп 09, 2008 1:22 pm
Мнение 
А, уе, докато всички ми се натискахте..сега биете отбой.....взела съм ви страха явно :P

Вто Сеп 09, 2008 1:32 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
А, уе, докато всички ми се натискахте..сега биете отбой.....взела съм ви страха явно :P

Аааааааа, аз на никой не съм се натискал! Най - малкото съм 103-4 литра и, ако се натисна на някого, може да го смачкам! Ако ми покажеш как съм се натискал, ще дам курбан! Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Вто Сеп 09, 2008 1:34 pm
Мнение 
Мързели

Вто Сеп 09, 2008 2:17 pm
Мнение 
nennormalnoto написа:
Мързели

Не точно, ама и тази седмица разбрах, че хляба и бирата са с пари Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Вто Сеп 09, 2008 2:33 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
nennormalnoto написа:
Мързели

Не точно, ама и тази седмица разбрах, че хляба и бирата са с пари Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Избираш или хляба, или бирата и бачкаш на половина!

Вто Сеп 09, 2008 2:56 pm
Мнение 
какво си прайте бре...
тузи вече почват да те делят ... ситуацията е опасна май май Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Вто Сеп 09, 2008 4:10 pm
Мнение 
Накрая като не могат да ме разделят - ще ме нарежат на парченца и всеки ще си вземе късче от любимата Тузи Yellow_Flash_Colorz_PDT_01

Вто Сеп 09, 2008 4:13 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Накрая като не могат да ме разделят - ще ме нарежат на парченца и всеки ще си вземе късче от любимата Тузи Yellow_Flash_Colorz_PDT_01

Колко скромно!
А бре пак ми сложихте думи в устата вие, а?
Аз имах пред вид, че щом колегата толко жени гледа, да му пристана и аз, и на мене пари да дава и джипове да купува! Пу! Мръсници такива!

Вто Сеп 09, 2008 4:18 pm
Мнение 
nennormalnoto написа:
да му пристана и аз, и на мене пари да дава и джипове да купува!

Ама ще се наложи да даваш дупе....а деца как ще раждаш? Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Вто Сеп 09, 2008 4:26 pm
Мнение 
Tuzarka написа:

Алооооооооооооооооуууууууууууууууууууууу спокойнооооооооооо не се бийте...ще има за всичкииииииииии........още топла топла, сочна я давам..... Yellow_Flash_Colorz_PDT_01

Вто Сеп 09, 2008 4:29 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
nennormalnoto написа:
да му пристана и аз, и на мене пари да дава и джипове да купува!

Ама ще се наложи да даваш дупе....а деца как ще раждаш? Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Въйййййй Тузита...и мъжете взеха да се дават...за пари и коли.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Вто Сеп 09, 2008 4:32 pm
Мнение 
Eli's BRAVO написа:
Въйййййй Тузита...и мъжете взеха да се дават...за пари и коли.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Ми ние докато се офлянкваме ...така става...вече е скучно с жена да си...друго си е мъжко дупе Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
Как тъй ще ме даваш.....?

Вто Сеп 09, 2008 4:52 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Как тъй ще ме даваш.....?

Никога....ама те да преведат паричките...после отиваме на Малдивите...Изображение
Изображение
Изображение Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 [/img]

Вто Сеп 09, 2008 5:09 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
абе знаете ли кви малдиви... кви 5 лева....марш на нивата..да копате.....как ще ви отива мотиката..... :cool:

Вто Сеп 09, 2008 5:18 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 599, 600, 601, 602, 603, 604, 605 ... 637  Следваща