|
|
Дата и час: Чет Сеп 18, 2025 6:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
nennormalnoto
|
dimmX написа: nennormalnoto написа: Ае, много пари, мноо нещо бре! Аз да зема да стана нечия любовница освен, а?! Ще ме земете ли? Поверявам ти Тузка 
Аз имах пред вид, че щом си толко плащач, нали...сещаш се! А Туз не я закачам! Тя си е твоя! Дори и да ми я подаряваш, немога да приема такъв подарък! Би ме разорил!
|
Вто Сеп 09, 2008 1:22 pm |
|
 |
Tuzarka
|
А, уе, докато всички ми се натискахте..сега биете отбой.....взела съм ви страха явно 
|
Вто Сеп 09, 2008 1:32 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: А, уе, докато всички ми се натискахте..сега биете отбой.....взела съм ви страха явно 
Аааааааа, аз на никой не съм се натискал! Най - малкото съм 103-4 литра и, ако се натисна на някого, може да го смачкам! Ако ми покажеш как съм се натискал, ще дам курбан! 
|
Вто Сеп 09, 2008 1:34 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Мързели
|
Вто Сеп 09, 2008 2:17 pm |
|
 |
Tuzarka
|
nennormalnoto написа: Мързели
Не точно, ама и тази седмица разбрах, че хляба и бирата са с пари 
|
Вто Сеп 09, 2008 2:33 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: nennormalnoto написа: Мързели Не точно, ама и тази седмица разбрах, че хляба и бирата са с пари 
Избираш или хляба, или бирата и бачкаш на половина!
|
Вто Сеп 09, 2008 2:56 pm |
|
 |
CHILIEV
|
какво си прайте бре...
тузи вече почват да те делят ... ситуацията е опасна май май 
|
Вто Сеп 09, 2008 4:10 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Накрая като не могат да ме разделят - ще ме нарежат на парченца и всеки ще си вземе късче от любимата Тузи 
|
Вто Сеп 09, 2008 4:13 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Накрая като не могат да ме разделят - ще ме нарежат на парченца и всеки ще си вземе късче от любимата Тузи 
Колко скромно!
А бре пак ми сложихте думи в устата вие, а?
Аз имах пред вид, че щом колегата толко жени гледа, да му пристана и аз, и на мене пари да дава и джипове да купува! Пу! Мръсници такива!
|
Вто Сеп 09, 2008 4:18 pm |
|
 |
Tuzarka
|
nennormalnoto написа: да му пристана и аз, и на мене пари да дава и джипове да купува!
Ама ще се наложи да даваш дупе....а деца как ще раждаш? 
|
Вто Сеп 09, 2008 4:26 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Накрая като не могат да ме разделят - ще ме нарежат на парченца и всеки ще си вземе късче от любимата Тузи 
Алооооооооооооооооуууууууууууууууууууууу спокойнооооооооооо не се бийте...ще има за всичкииииииииии........още топла топла, сочна я давам..... 
|
Вто Сеп 09, 2008 4:29 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: nennormalnoto написа: да му пристана и аз, и на мене пари да дава и джипове да купува! Ама ще се наложи да даваш дупе....а деца как ще раждаш? 
Въйййййй Тузита...и мъжете взеха да се дават...за пари и коли.... 
|
Вто Сеп 09, 2008 4:32 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Ми ние докато се офлянкваме ...така става...вече е скучно с жена да си...друго си е мъжко дупе
Как тъй ще ме даваш.....?
|
Вто Сеп 09, 2008 4:52 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Как тъй ще ме даваш.....?
Никога....ама те да преведат паричките...после отиваме на Малдивите...
 [/img]
|
Вто Сеп 09, 2008 5:09 pm |
|
 |
николофф
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 20, 2008 12:55 pm Мнения: 313 Местоположение: София 04 Оборище
|
абе знаете ли кви малдиви... кви 5 лева....марш на нивата..да копате.....как ще ви отива мотиката..... 
_________________ една любофф от пръв поглед..ФИАТ КУПЕ.....1.8....16 v...черно.....1997.г. http://www.vbox7.com/play:61dff912
|
Вто Сеп 09, 2008 5:18 pm |
|
|