|
|
Дата и час: Чет Сеп 18, 2025 5:32 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Eli's BRAVO написа: Да не се окаже накрая че ние с Тузито си мерим ....тена, а останалите са се заиграли и натиснали.... 
Някой спомена нещо за тен ? Нали знаете, че единственото доказателство за тена е разликата с неопечената част  . Така че, ако ще си го мерите, пуснете подходящи снимки, а мераклии за жури със сигурност ще се намерят.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Сря Сеп 03, 2008 3:35 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Ще пуснем снимка само с мястото на разликата...ама отрязък от снимката...да ви е яд
Жените са хитруши..не забравяйте 
|
Сря Сеп 03, 2008 3:41 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
snake написа: Някой спомена нещо за тен ? Нали знаете, че единственото доказателство за тена е разликата с неопечената част  . Така че, ако ще си го мерите, пуснете подходящи снимки, а мераклии за жури със сигурност ще се намерят.
Ахааааа гола плът да се покаже а.... 
|
Сря Сеп 03, 2008 3:41 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Ще пуснем снимка само с мястото на разликата...ама отрязък от снимката...да ви е яд Жените са хитруши..не забравяйте 
Ще го направим като пъзел..."Сглоби дупето". И ще има различни парченца от снимки на 2-те дупетата.....от 2 да стане 1 
Последна промяна Eli's BRAVO на Сря Сеп 03, 2008 3:59 pm, променена общо 1 път
|
Сря Сеп 03, 2008 3:44 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: 2-те дупетата.....от 2 да стане 1 
Това неприлично предложение към мен ли е? 
|
Сря Сеп 03, 2008 3:45 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
|
Eli's BRAVO написа: Ахааааа гола плът да се покаже а.... 
Не се бях сетил за това  . Но конкурсът си е конкурс, правилата са строги, но справедливи. Каквото се покаже, това е  .
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Сря Сеп 03, 2008 3:49 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Eli's BRAVO написа: 2-те дупетата.....от 2 да стане 1  Това неприлично предложение към мен ли е? 
Хм че кое му е неприличното бре...много си е прилично даже.....и директно... 
|
Сря Сеп 03, 2008 3:55 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Забравих, че сме 21 век...ама съм една аз с тоя остарял морал 
|
Сря Сеп 03, 2008 4:01 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Хм нали си говорехме за мерене на тен...как стигнахме до .....въпросите за морала.... 
|
Сря Сеп 03, 2008 4:08 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: Хм нали си говорехме за мерене на тен...как стигнахме до .....въпросите за морала.... 
Като заговорихме за дупета 
|
Сря Сеп 03, 2008 4:12 pm |
|
 |
VIVA_FERRARI_1
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Мар 05, 2007 10:07 pm Мнения: 161 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
Eli's BRAVO написа: Да не се окаже накрая че ние с Тузито си мерим ....тена, а останалите са се заиграли и натиснали.... 
дали може да стане тоя фал - не мисля 
|
Сря Сеп 03, 2008 4:13 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Като заговорихме за дупета 
Хм така ли? Не знаех че е мръсна тема 
|
Сря Сеп 03, 2008 4:14 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
|
Тази седмица се очертава като може би последната, която позволява плаж. От 2 години съм открил едно райско кътче на 10 км. от Пазарджик и само там си ходим семейно на плаж, а народа незнайно защо се блъска на други места - хем по-скъпо, хем фраш от народ. Тази година направо се улях, нямам пропусната събота и неделя. Безделник съм си аз, това ми е най-любимото занимание.
|
Сря Сеп 03, 2008 4:14 pm |
|
 |
Tuzarka
|
snake написа: Безделник съм си аз, това ми е най-любимото занимание.
Предполагам не се оплакваш от себе си, а просто ни се хвалиш 
|
Сря Сеп 03, 2008 4:16 pm |
|
 |
VIVA_FERRARI_1
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Мар 05, 2007 10:07 pm Мнения: 161 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
Eli's BRAVO написа: Tuzarka написа: Ще пуснем снимка само с мястото на разликата...ама отрязък от снимката...да ви е яд Жените са хитруши..не забравяйте  Ще го направим като пъзел..."Сглоби дупето". И ще има различни парченца от снимки на 2-те дупетата.....от 2 да стане 1 
Самопожертвователно се предлагам при избора на снимките за пъзела....... 
|
Сря Сеп 03, 2008 4:18 pm |
|
|