|
|
Дата и час: Чет Сеп 18, 2025 7:23 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
Tuzarka
|
Винаги има такива дето ходят и се лензят на шефа, а понякога шефа се кефи особно много да му портят....а даже и да му
С такива няма оправия, честно казано....дали ще им обръщаш внимание или не....няма та ти се размине...била съм в такива колективи и е гаси гнездото на оси, свърталище на змии
|
Сря Сеп 03, 2008 12:22 pm |
|
 |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Колега на бившата си работа имах една 30 годишна колежка, която имаше огромно самочувствие за външния си вид и за вършената от нея работа!Една сутрин спах на криво и тя изцепи нещо относно моята работа пред главната счетовдителка, шефа и аз откачих.Дори пред шефа си събрах смелост и я сложих на място!Половината колеги се смяха и викаха браво, другите стояха като втрещени, главната счетоводителка вика"Митко спокойно" а въпросната мома се разрева!След тая случка повече не ме закачи и след това напусна 
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
Сря Сеп 03, 2008 12:24 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Лош Митко 
|
Сря Сеп 03, 2008 12:27 pm |
|
 |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Tuzarka написа: Лош Митко 
Така е но само с хората, които се опитват да налагат мнението си!Винаги съм казвал"аз съм млад, работа ще си намеря дори да ме изгонят"Но се убедих, че точно хора с нрав като моя дето не си оставят магарето в калта ги ценят.
На сегашната си работа се опитвам да бъда мил, но не се получава...явно ще стана пак лош...това е начина да правят това което им кажа, иначе са стадо без овчар.Вместо да си помогнат сами, като им кажа как да работят и да ми олеснят моята работа, аз ще усложня тяхнатаYellow_Flash_Colorz_PDT_09
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
Сря Сеп 03, 2008 12:32 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Винаги има такива дето ходят и се лензят на шефа, а понякога шефа се кефи особно много да му портят....а даже и да му С такива няма оправия, честно казано....дали ще им обръщаш внимание или не....няма та ти се размине...била съм в такива колективи и е гаси гнездото на оси, свърталище на змии
По принцип не говорря така за жени, но днес ще направя изключение! Според мен проблема и е, че няма кой да и даде да му  ! Аз в женски дрехи бих изглеждал по - добре(представяй си за к'во иде реч) и по слаб! А и преди малко вече със сигурност направих войната! Нещо пак ми се подзъбваше и най - любезно и казах:" Скии са! Ако имаш физиологични нужди - сърбеж, диария, запек, разходи се до банята, реши си проблема и ела пак да говориме за работата!" Мисля, че маааааалко се ядоса! Хич не ми дреме! То направо ми съсипа нервите тая жена!
Все тая! Да вкараме нещо весело! И к'во са за петела! Знаете ли! Умна птица е петела! Вода пие, не пикае! Ебе дупе и си трае!:P
|
Сря Сеп 03, 2008 12:40 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
dimmX написа: Tuzarka написа: Лош Митко  Така е но само с хората, които се опитват да налагат мнението си!Винаги съм казвал"аз съм млад, работа ще си намеря дори да ме изгонят"Но се убедих, че точно хора с нрав като моя дето не си оставят магарето в калта ги ценят. На сегашната си работа се опитвам да бъда мил, но не се получава...явно ще стана пак лош...това е начина да правят това което им кажа, иначе са стадо без овчар.Вместо да си помогнат сами, като им кажа как да работят и да ми олеснят моята работа, аз ще усложня тяхнатаYellow_Flash_Colorz_PDT_09
To и аз се опитвам с добро, ама е.ал съм го в доброто! Сега ще види, че и Иван не е толко мил, колкото изглежда! Все едно говорим за една и съща дрисла, колега! Нямам нищо против хората...докато не ме настъпят! Вярно, че тя 2год е тука, а аз само 6месеца, ама к'во от това!?
|
Сря Сеп 03, 2008 12:43 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Петела колеги, петела!
На думата Колега, BTW, нямало женски род! Никога не съм знаел! Какъв съм идиот само!Ма немога да се сетя къде го четох!
|
Сря Сеп 03, 2008 12:52 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Такааааа...виждам че сте се напрегнали нещо тука......а аз идвам от Св.Влас отпочинала, загоряла (за тена говоря за тена)....кеф да не ви разваля тука агресията нещо... 
|
Сря Сеп 03, 2008 12:53 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Eli's BRAVO написа: Такааааа...виждам че сте се напрегнали нещо тука......а аз идвам от Св.Влас отпочинала, загоряла (за тена говоря за тена)....кеф да не ви разваля тука агресията нещо... 
Здрасти на загорелите! Сигурни сме, че става въпрос за тена! Все пак на морето за друго трудно се загорява!
Няма такова нещо като агресия! Всичко е рози, рози, рози!
Говориме за някви петли тука!
|
Сря Сеп 03, 2008 12:55 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
nennormalnoto написа: Говориме за някви петли тука!
А такааааааааа...кой е петела и кой кокошката.....ако са от един пол не щъ да знам....
|
Сря Сеп 03, 2008 1:01 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Eli's BRAVO написа: nennormalnoto написа: Говориме за някви петли тука! А такааааааааа...кой е петела и кой кокошката.....ако са от един пол не щъ да знам....
Ааааааааа! Незнам! Аз на кокошка не мязам! Така поне се надявам! Ама и на петел много, много не ставам! Май не играя!
|
Сря Сеп 03, 2008 1:04 pm |
|
 |
VIVA_FERRARI_1
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Мар 05, 2007 10:07 pm Мнения: 161 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
Eli's BRAVO написа: Такааааа...виждам че сте се напрегнали нещо тука......а аз идвам от Св.Влас отпочинала, загоряла (за тена говоря за тена)....кеф да не ви разваля тука агресията нещо... 
Maлеее и аз какъв хубав тен съм направил..... Можем да видим кой е по-църен 
|
Сря Сеп 03, 2008 1:17 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
VIVA_FERRARI_1 написа: Eli's BRAVO написа: Такааааа...виждам че сте се напрегнали нещо тука......а аз идвам от Св.Влас отпочинала, загоряла (за тена говоря за тена)....кеф да не ви разваля тука агресията нещо...  Maлеее и аз какъв хубав тен съм направил..... Можем да видим кой е по-църен 
Гледайте само да е през деня, че да не стане така, че в тъмното да не се забележите!:)
|
Сря Сеп 03, 2008 1:21 pm |
|
 |
VIVA_FERRARI_1
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Мар 05, 2007 10:07 pm Мнения: 161 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
nennormalnoto написа: VIVA_FERRARI_1 написа: Eli's BRAVO написа: Такааааа...виждам че сте се напрегнали нещо тука......а аз идвам от Св.Влас отпочинала, загоряла (за тена говоря за тена)....кеф да не ви разваля тука агресията нещо...  Maлеее и аз какъв хубав тен съм направил..... Можем да видим кой е по-църен  Гледайте само да е през деня, че да не стане така, че в тъмното да не се забележите!:)
Ако не можем да се видим - със напипване и така 
|
Сря Сеп 03, 2008 2:02 pm |
|
 |
Tuzarka
|
VIVA_FERRARI_1...и как ще разбереш дали дупето е женско или мъжко? 
|
Сря Сеп 03, 2008 2:02 pm |
|
|