|
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 12:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Европейското-как може да го излъчват по ДИЕМА!!??
Автор |
Съобщение |
mitakkk
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 10, 2007 2:19 pm Мнения: 114 Местоположение: София 16 Студентски
|
 Европейското-как може да го излъчват по ДИЕМА!!??
Как може европейското по футбол да се излъчва по смотаната телевизия диема, до която нямат достъп доста от населението на страната. Такива форуми трябва да се дават на телевизии които имат национално покритие, а не просто на тези които дадат най-високата цена.
|
Пон Юни 09, 2008 10:12 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Такива форуми се излъчват по телевизията, която си плати за правата. Питай защо националните ефирни телевизии им се досвиди да ги купят? Сега Диема обра зрителите, а БНТ, БТВ и Нова могат да пият по една чешмяна.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пон Юни 09, 2008 10:21 am |
|
 |
Rokambol
|
 Re: Европейското-как може??
mitakkk написа: Как може европейсото по футбол да се излъчва по смотаната телевизия диема, до която нямат достъп доста от населението на страната. Такива форуми трябва да се дават на телевизии които имат национално покритие, а не просто на тези които дадат най-високата цена.
Мен страшно ме е яд. Не за друго, ами заради понятието "обществена" телевизия, каквато е К1. Това, че Нова и БТВ отделят луди пари за олигофренски шоу програми, вместо да купят правата върху такова велико спортно събитие си е за тяхна сметка. Те, обаче са частни медии и никой не може да ги упреква. Какво да правят хората в малките градове и особено селата, където 10-15лв за кабелна си е направо сума? За това всяка страна има обществена медия. Дядо ми е бивш футболист и голям фен; сега вместо да си седи удобно вкъщи, трябва да се тътрузи по комшии и кръчми за да гледа. Трябваше, снабдихме го със сателит. Да нахраним Булсатком  Друг е въпроса, че Диема си е една евтина телевизия; аз я оприличавам на немските SAT1 и Pro7, които дават само стари филми и сериали, и допотопни шоута. Въобще ум не ми го побира как се допусна правата да се купят от телевизия, която не е ефирна, при това в толкова бедна страна като нашата....
|
Пон Юни 09, 2008 10:43 am |
|
 |
georgian
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 10:49 pm Мнения: 340 Местоположение: Горна Оряховица
|
От цялата работа спечелиха Булсатком, ама и те са едни олигофрени, да не казвам какви...
Даваш 68 лв., потиш се да закачиш и настроиш антената сам (в противен случай още 20 лв. за монтаж, но незнайно кога) и в крайна сметка се оказва, че картата, която са ти продали е неактивна и нищо не можеш да гледаш. Обаждаш се в центъра им за обслужване и от там получаваш отговор: "Ние от тук не можем да активираме карти, а колегите, които ги активират работят до 14:00 часа." Това в събота към 15:00 часа, като антената е купена с идеята да се гледа откриването на европейското... Сега е понеделник, все още няма кой да се размърда и да активира проклетата карта.
А за избора кой да излъчва първенството - думи нямам, на Диема повече й подхожда да излъчва някоя селска лига, но след като са си платили, а другите през това време са лапали мухите, ще трябва да се съобразим.
Пон Юни 09, 2008 11:49 am |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
Ами до някъде мога да ви кажа защо БНТ и БТВ не купиха правата за евро 2008 - въпреки че ако се замислите ще се сетите и сами. Ние в коя група играеме на евро 2008...... група Я може би... или група Щ...? Е те за т'ва ще гледаме диемка и това е  .
А това че диема е слаба телевизия....ми не е точно така. Къде гледаме английското първенство...? То мога да ви уверя не е малко пари ( т.е. правата му де ).
|
Вто Юни 10, 2008 9:31 am |
|
 |
andio
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Ное 15, 2007 5:03 pm Мнения: 108 Местоположение: София Студентски/Пловдив
|
_________________ Bravo SX 1.6 16V, 103hp, 1996
|
Вто Юни 10, 2008 9:44 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
K1 ще платят мило и драго да излъчват мачовете на лески наесен- тъпите говеда- гледайте и ще се убедите че съм прав.
|
Вто Юни 10, 2008 10:18 pm |
|
 |
harifg
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 30, 2008 5:00 pm Мнения: 267 Местоположение: София, Павлово
|
Почти всяка кабеларка предлага Диема, така че не смятам че е кой знае какво....
А колкото до Булсатком.... - Определено им се вдигнаха продажбите....
Но важното в случая е да гледаме качествен футбол, който няма нищо общо с родото първенство.......
_________________ Фиат Браво 1.8 16V GT, нормална газова уредба - 12/100 ......
|
Вто Юни 10, 2008 10:26 pm |
|
 |
rusee_pz
Кара Симсонка
Регистриран на: Сря Дек 19, 2007 7:57 pm Мнения: 50 Местоположение: Пазарджик
|
КИМИ написа: K1 ще платят мило и драго да излъчват мачовете на лески наесен- тъпите говеда- гледайте и ще се убедите че съм прав.
Малко не етично изказване а!!!
_________________ Punto 1.2 ELX 75
|
Вто Юни 10, 2008 11:41 pm |
|
 |
Rokambol
|
rusee_pz написа: КИМИ написа: K1 ще платят мило и драго да излъчват мачовете на лески наесен- тъпите говеда- гледайте и ще се убедите че съм прав. Малко не етично изказване а!!!
Типично по чорбарски.
|
Сря Юни 11, 2008 6:39 am |
|
 |
mitakkk
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 10, 2007 2:19 pm Мнения: 114 Местоположение: София 16 Студентски
|
Цитат: Почти всяка кабеларка предлага Диема, така че не смятам че е кой знае какво....
Aз да ви кажа нямам кабелна телевизия. Защото рядко гледам телевизия по принцип, а и предлаганите канали са някакви пълни бози. Та дори и заради европейското няма да си прокарам кабелна. А що се отнася до Булсатком- стандартния пакет също не предлага телевизии които заслужават да бъдат гледани.
|
Сря Юни 11, 2008 9:44 am |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
Ми аз в квартирата нямам кабелна и съм яко бесен!
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Сря Юни 11, 2008 9:50 am |
|
 |
harifg
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 30, 2008 5:00 pm Мнения: 267 Местоположение: София, Павлово
|
В интерес на истината в къщи от кабеларката ползвам само ФОКС ЛАЙФ и ДЪСКАВЪРИ ЧАНЕЛ, а другите канали изобщо не ги гледам.....
Но все пак давам по 22 лева на месец......
_________________ Фиат Браво 1.8 16V GT, нормална газова уредба - 12/100 ......
|
Чет Юни 12, 2008 12:40 am |
|
 |
sok1
|
|
Съб Юни 14, 2008 9:07 pm |
|
 |
svetkos_
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юни 11, 2008 3:39 pm Мнения: 133 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
Аз нямам против, че еврото е по Диема, защото имам кабеларка.  Но е престъпление БНТ да се ****** така. Но те си го казаха. Случайно гледах интервю на Камен Алипиев, който каза, че не са си разчели бюджета и заради това така се е получило. А в Диема има много пари. УЕФА не ги интересува който ще го излъчва. Има фиксирана сума за пакета от мачовете. Който плаща излъчва, който не - седи и гледа по др телевизия. 
_________________ Фиат Браво 1.6 2000, Кукла www.prosport.bg
|
Пон Юни 16, 2008 11:34 am |
|
|