|
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 6:31 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
ЗА БЯЛАТА МАЙКА 10 лв. НЯМАТ, НО ЗА МУРГАВАТА 800 лв. ИМА
Автор |
Съобщение |
CHILIEV
|
Tuzarka написа: georgian Успех в начинанието 
georgian ако имаше повече БЪЛГАРИ КАТО ТЕБ положението НЯМАШЕ ДА Е ТАКА ..
толкова съм се отчаял че бих подкрепил идеята Волен във прокарването на абсолютния расизъм сред българите.
Всички други доказаха че не струват нищо, смятам че вместо да избираме пак старите дебили с нови имена трябва да пробваме друга политика.
Това са паразити, които само ни дърпат надолу и ни излагат из целия свят.
Това е утайката на нацията и го доказва със всеки изминал ден...
Вместо мангала да има повече права от мен трябва да се чувства като негър в америка..
чак тогава ще се оправим и евентуално някой далечни наши наследници ще могат да се нарекът с гордост пак синове на Велика България !!!
|
Пон Мар 31, 2008 10:42 am |
|
 |
georgian
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 10:49 pm Мнения: 340 Местоположение: Горна Оряховица
|
Дано това да се случи някой ден и дано доживеем, за да го видим.
А дотогава-аз лично ще се опитам да се преборя с идиотизма на управляващите, но нямам ли подкрепа, това ми начинание ще е предварително обречено... Както се казва-една птичка пролет не прави, но виж 3 милиона птички са нещо съвсем друго...
Пон Мар 31, 2008 11:14 am |
|
 |
Tuzarka
|
CHILIEV написа: ако имаше повече БЪЛГАРИ КАТО ТЕБ положението НЯМАШЕ ДА Е ТАКА ..
Една част от българите направо бягат в чужбина. Друга част си казват "Можеше и да е по-зле" и си кютат в БГ. А тези, които искат да се борят са малко и на тях се гледа като на луди.
|
Пон Мар 31, 2008 11:33 am |
|
 |
CHILIEV
|
Tuzarka написа: CHILIEV написа: ако имаше повече БЪЛГАРИ КАТО ТЕБ положението НЯМАШЕ ДА Е ТАКА ..
Една част от българите направо бягат в чужбина. Друга част си казват "Можеше и да е по-зле" и си кютат в БГ. А тези, които искат да се борят са малко и на тях се гледа като на луди.
за жалост е така ... 
|
Пон Мар 31, 2008 11:37 am |
|
 |
Tuzarka
|
Много е верен лафа - "Като сме си клатик*рци - ще ни клатят турци"
|
Пон Мар 31, 2008 11:47 am |
|
 |
georgian
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 10:49 pm Мнения: 340 Местоположение: Горна Оряховица
|
Нека да ме наричат луд-не знам вие виждали ли сте деца да плачат за училището си? Виждали ли сте деца да стоят при -3 градуса по чиновете си, защото няма пари за нафта? Виждали ли сте човек да работи 5 месеца без възнаграждение в студа, само за да запази граденото над век и половина?
Е, точно тези сълзи в детските очи ме карат да се боря-за да не губят децата надежда, че на този свят има нещо различно от парите и арогантността.
Пон Мар 31, 2008 12:26 pm |
|
 |
Rokambol
|
georgian написа: Мога да ви дам и друг пример на циганизацията - изборът на местните управляващи в Община Г. Оряховица, който засяга българското училище и образование. Училище, създадено преди 165 години с парите на йеромонах Хаджи Викентий, училище, в което се пази националната традиция и гордост, училище, в което учат 60 българчета от първи до осми клас, училище, в което проблемите "тютюнопушене", "наркотици", "детска престъпност" изобщо не съществуват, и забележете-училище, в което няма нито ЕДНО цигане се предлага от г-н Михтиев, кмет на Община Г. Оряховица от листата на ГЕРБ, за ЗАКРИВАНЕ. Причините-общината няма 30000 лв. за дофинансиране на училището. Същият този г-н Михтиев, по време на предизборната кампания си прави рекламни клипове с нашите деца, обещава, обещава, обещава... От друга страна-училище с 50 мангала и НИТО ЕДНО българче (изключвам колегите) се дофинансира със, забележете, 50000 лв.! От трета страна-училище с над 80 мангала и около 30 българчета се дофинансира с над 80000 лв.! Докога ще мерим с двоен стандарт нещата в тази държава? Мога да продължа да изброявам... След сесията на Общински съвет-Г. Оряховица в четвъртък, на която присъствах-ВЕЧЕ МЕ Е СРАМ, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН, СРАМ МЕ Е, ЧЕ ОТНОВО ПОВЯРВАХ НА ПОРЕДНИТЕ ПОЛИТИЦИ! Мога да кажа, че с тези темпове на плодене на циганите, скоро в квартала, в който живея българи няма да останат. А и кой нормален българин би дал детето си в училище, в което то ще дели чин с някой миришещ, мръсен и каращ за трета поредна година четвърти клас мангал? Изводите оставям на вас...
За съжаление това, което се случва с вашето училище не е изолиран случай. В Благоевград е в ход подобен сценарии. Разликата е, че засега кметът застава зад въпросното елитно училище. Засега...В обществото упорито се носи слух, че идеята е в национален мащаб да се заТрият възможно най-голям брой, преди всичко елитни училища, за да може гарантирано да се отвори поле за частните такива и не само. Специално за Благоевград, ако идеята на мръсниците проработи, едно е сигурно - въпросното елитно! училище ще "приюти" всички циганета от града (които хич не са малко), а сещате се какво ще стане с българчетата - просто родителите ще си ги изтеглят и пренасочат към други училища, но само ако има свободни места. А дали ще има....в частните със сигурност ще ги приемат.
|
Вто Апр 01, 2008 6:37 pm |
|
 |
georgian
Кара кола
|
Срещу подходящата такса, естествено...
И после как се забогатявало от образованието-ето ви един начин, посочен от колегата.
Добре поне, че кметът е с вас-от него зависят парите за общинските училища, не от някой друг.
Сря Апр 02, 2008 1:13 am |
|
 |
6emetron
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Окт 27, 2007 12:20 am Мнения: 155 Местоположение: Пловдив 02 Източен
|
_________________ fiat bravo 1.4 12v
|
Чет Апр 03, 2008 7:26 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Без коментар:
Софиянци били най-големите ксенофоби
04 април 2008 / News.dir.bg
Колкото повече ДПС упражнява власт, толкова повече намаляват негативните настроения спрямо турците.
Това се казва в доклад на Националния съвет за сътрудничество по етническите и демографските въпроси към МС, чийто председател е вицепремиерът Емел Етем, предаде Дарик.. Докладът ще бъде обсъждан на заседание на Съвета. Според заключенията в документа българското общество отрано е разбрало начина за преодоляване на негативните стереотипи спрямо турците, които са политически. Решението на проблема е именно във включването на турците в демократичното представителство посредством политическа партия, която рано или късно ще упражнява някаква власт, пише в доклада. Според него паралелно с намаляването на предубежденията на българите към турците след 1999 година, се заздравява и засилва предубеждението на българите към ромите.
30 % от ромите са убедени, че са дискриминирани и твърдят, че са бити или ограбвани от българи или турци. 72% от българите пък смятат, че „циганите” търсят социални помощи, защото са мързеливи, а самите роми защитават позицията, че над 90% от тях търсят помощи поради липса на работа. Докладът обобщава, че най-ксенофобски настроена е столицата. Най–нетолерантно е отношението към ромите в софийския кв. „Факултета”, а най-висока степен на толерантност е налице спрямо жителите на ромския кв. „Надежда” в Сливен.
Източник на информацията http://sofia.dir.bg/2008/04/04/news2851455.html
|
Пет Апр 04, 2008 10:36 am |
|
|