Дата и час: Вто Юли 08, 2025 9:18 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 155 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Следваща
Пътуване до В. Търново - маршрути, часове, сборни пунктове 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Алиооооооо началниците - дайде да се вземем ф ръце и да се разберем за тая пуста среща. Аз като Чилиев ще запитам -
НА 5 АПРИЛ В 8.30 ( СУТРИНТА ) НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ ОМВ НА БОТЕВГРАДСКО ШОСЕ ПОСОКА ВАРНА - ОК ЛИ Е ЗА ВСИЧКИ ОТ СОФИЯ?

Пон Мар 24, 2008 4:51 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
То не остана време за ОК или не. Мисля да закова едно събщение, че това е срещата и толкова Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Пон Мар 24, 2008 4:53 pm
Профил ICQ YIM
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
CHILIEV написа:
Zozo написа:
CHILIEV написа:
до техномаркет няма да е проблем да стигна ... само да уточним в колко часа ще се чакаме там

НИе от София ще се класираме там между 12.00 и 13.00 така че прави сметка горе долу за този час.

ЗА КОЛЕГИТЕ ОТ ОКОЛНОСТТА: 12.00часа НА ТЕХНОМАРКЕТ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ?

ЗА ИЛИ ПРОТИВ ?

И по-рано да дойдеш-може кафе да пием в Мола, иначе проблеми няма за 12:00 на Техномаркет.
Ако искаш, може да те чакам (теб, а и ако има други колеги, идващи от тази посока) на входа на В. Търново и заедно после да минем през града, да не се омагьосате на детелината на Бирена фабрика.

Пон Мар 24, 2008 4:55 pm
Профил
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Ferrari написа:
То не остана време за ОК или не. Мисля да закова едно събщение, че това е срещата и толкова Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Абсолютно това ми е идеята и на мен :36_2_25:

Пон Мар 24, 2008 5:00 pm
Профил
UNREAD_POST 
georgian написа:
И по-рано да дойдеш-може кафе да пием в Мола, иначе проблеми няма за 12:00 на Техномаркет.
Ако искаш, може да те чакам (теб, а и ако има други колеги, идващи от тази посока) на входа на В. Търново и заедно после да минем през града, да не се омагьосате на детелината на Бирена фабрика.

ами да остане 12.00 на Техномаркет че да се съберем всички, а после може да пиинем кафенце някъде .. все пак колегите не се знае кога ще пристигнат , а и може да дойдат изморени и жадни кой за кафе, кой за други неща Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

за нас остава със сигурност:
ЗА КОЛЕГИТЕ ОТ ОКОЛНОСТТА: 12.00часа НА ТЕХНОМАРКЕТ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ЩЕ ЧАКАМЕ КОЛЕГИТЕ ОТ СОФИЯ !!!

софиянци - разберете се дали ви устройва следното предложение:
НА 5 АПРИЛ В 8.30 ( СУТРИНТА ) НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ ОМВ НА БОТЕВГРАДСКО ШОСЕ ПОСОКА ВАРНА - ОК ЛИ Е ЗА ВСИЧКИ ОТ СОФИЯ?

:cool:

Пон Мар 24, 2008 5:21 pm
UNREAD_POST 
На бензиностанцията май няма да има място, а и ще е събота... Може би е по-добре след караулката на Ботевградско шосе в аварийната лента:

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Пон Мар 24, 2008 6:05 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Колеги аз съм наработа тогава мамкаму ама мога да мина в 12:00ч. да се видим и да се запозная с някой от вас. е аз работя на 100 метра от Техномаркета точно отдоло в един автосервиз. Ще мина да се видим и запознаем ама само за малко иначе в неделя ако ще има някакво ходене разходки това онова аз съм с вас.

Пон Мар 24, 2008 7:14 pm
Профил
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
sok1 написа:
На бензиностанцията май няма да има място, а и ще е събота... Може би е по-добре след караулката на Ботевградско шосе в аварийната лента:

Хъммм и аз това го мислех като по добър вариант, но след като го предложих никой не каза да или не... но като цяло подържам този вариант за сбирка след караулката :cool:

Пон Мар 24, 2008 8:58 pm
Профил
UNREAD_POST 
Zozo написа:
sok1 написа:

Хъммм и аз това го мислех като по добър вариант, но след като го предложих никой не каза да или не... но като цяло подържам този вариант за сбирка след караулката :cool:

Варианта го заимствах от теб, признавам. :cool:

Пон Мар 24, 2008 10:15 pm
UNREAD_POST 
JacK`DanielS написа:
Колеги аз съм наработа тогава мамкаму ама мога да мина в 12:00ч. да се видим и да се запозная с някой от вас. е аз работя на 100 метра от Техномаркета точно отдоло в един автосервиз. Ще мина да се видим и запознаем ама само за малко иначе в неделя ако ще има някакво ходене разходки това онова аз съм с вас.

в крайна сметка ще минеш или не .. ако не - да превиваме колоната и идваме ние при тебе .. само кажете какво пиете екипа :cool:

Вто Мар 25, 2008 1:29 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
CHILIEV написа:
JacK`DanielS написа:

в крайна сметка ще минеш или не .. ако не - да превиваме колоната и идваме ние при тебе .. само кажете какво пиете екипа :cool:

Xa-xa-xa-xa! Ще мина 12:10-15ч. да се видим и запознаем. ще поостана за малко и ще отлитам. пък в неделя ако ще се ходи на някаде по разходки аз съм с вас !!!!!!! абе ще се разберем в събота :)

Вто Мар 25, 2008 8:41 am
Профил
UNREAD_POST 
JacK`DanielS написа:
Xa-xa-xa-xa! Ще мина 12:10-15ч. да се видим и запознаем. ще поостана за малко и ще отлитам. пък в неделя ако ще се ходи на някаде по разходки аз съм с вас !!!!!!! абе ще се разберем в събота :)

Вто Мар 25, 2008 9:41 am
UNREAD_POST 
Мисля, че е време да се разберете кога ще тръгвате и от къде за да има време и не толкова редовните посетители на форума, НО заплатили за срещата да могат да раберат от къде ще тръгват и в колко часа иначе така желаната колона няма да се получи, защото всеки ще тръгне когато му е кеф....

Вто Мар 25, 2008 1:41 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
viewtopic.php?t=21670
Това са сборните пунктове. Ако ще има други такива в страната ми кажете да ги добавя.

Вто Мар 25, 2008 2:57 pm
Профил ICQ YIM
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
CHILIEV написа:
JacK`DanielS написа:

ти поне си по отблизо надявам се че ще си там кам 12:00ч. айде като ме видиш че идвам ела кам мен да се запознаем:) че както казах вече никой не познавам. ще ме ме познаеш по звука :) и по черния цвят на колата :) и по работните дрехи :) хахахаха

Вто Мар 25, 2008 10:02 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 155 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Следваща