Дата и час: Пет Сеп 19, 2025 7:40 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Мнение 
Смей се ти.....с любовта шега не бива :D

Пет Яну 25, 2008 3:21 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Смей се ти.....с любовта шега не бива :D

ще крадеме ли момата :D :D

Пет Яну 25, 2008 3:52 pm
Мнение 
За теб момата, за мен гсм-а :D

Пет Яну 25, 2008 4:05 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
За теб момата, за мен гсм-а :D

аз съм си откраднал и мома, и ГСМ... че и една микровълнова .. добре че бяха аверчетата да помагат Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

сега съм си харесал един ГСМ .. ама ще чакам да отбие малко цената че лоша цифра

Пет Яну 25, 2008 4:11 pm
Мнение 
Барем да бяхте задигнали и един пълен хладилник :D

И аз чакам на 1 гсм да му падне цената....омитам се...довечера ще вляза пак

Пет Яну 25, 2008 4:18 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
И аз чакам на 1 гсм да му падне цената....омитам се...довечера ще вляза пак

виж какво съм си харесал:

Изображение

Изображение Изображение

Изображение

*скоро имам РД.. ако някой има желание да знае с какво да ме "изненада" Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

а ти ?
само не казвай НОКИА че ще падне спорене :D :D

Пет Яну 25, 2008 5:20 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Мнение 
Никой повтарям никой GSM не вади снимки като Sony Erricsson :wink:

Пет Яну 25, 2008 5:37 pm
Профил WWW
Мнение 
bmahob написа:
Никой повтарям никой GSM не вади снимки като Sony Erricsson :wink:

Samsung D900 има по-добра камера от К800, но пък няма толкова бърз процесор :D

Пет Яну 25, 2008 5:48 pm
Мнение 
по мойте наблюдения ЛГ правят снимките най-контрастни, детайлни и с най-реални цветове в сравнение с тел. , които съм разглеждал...
последно го сравнявах с един гъзарски и много скъп слайдер на нокиа (2МП)... ЛГ-то(1.3МП) направо разби нокиата със снимки ... мога да докажа снимахме един до друг...
bmahob снимал ли си със СЕ и ЛГ от един и същ клас... да сравниш .. аз не съм и не мога да коментирам .. по принцип имах СЕ и съм много доволен .. даже още го нося :cool:

Пет Яну 25, 2008 5:54 pm
Кара велосипед
Кара велосипед

Мнение 
Тузарка без стикер ли караш за ГАЗ? защото и аз :-D някой знае ли какви са санкцийте ако ме гепнЪт?

Пет Яну 25, 2008 9:07 pm
Профил WWW
Мнение 
В Русия съм, в Русия съм.

За газта - да карам без стикер. Газовата я сложих нова, ама не знаех да си искам паспорт и трябва да се размотавам да я снимат и т.н....пък и тия какво ще ми проверят на бутилката....дали издиша от дюзите...Иначе братовчед ми разбира от газови и ми я проверяваше скоро. Не знам някой да е глобяван за липса на стикер. МАй това е последното, което се гледа.

За гсм-а - аз не държа да прави свръх добри снимки. Защото за качествени такива предпочитам да си ползвам фотоапарата. Иначе гледам да е някакъв по-нестандартен на изглед и в същото време да не е много опростен от към функции.
Имала съм СЕ S 700i. След това реших да се излигавя и си взех Самсунг E770 - ужас, лигав женски гсм - батерията не държи и т.н. Сега съм си харесала СЕ W910i в този виолетово-червения цвят http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1375

В онлайн магазините e 583lv, но не ми се рискува от там. В "time is money" е 619 лв. А в Германос е 849лв без сим карта и 799лв със сим карта. Тия Германос цепят мрака.... :evil:

Чилиев...готин е дизайна на гсм-а, който си си харесал :cool:

Пет Яну 25, 2008 9:48 pm
Мнение 
и тоя дето си си харесал не отстъпва по дизайн ... :cool: :cool:
единствено LG-то е със изцяло сензорен дисплей (touch screen) което най много ми харесва ...

Цени
от 820.00 лв Изображение
за тел. над 300лв не давам Изображение

Пет Яну 25, 2008 10:51 pm
Мнение 
Бая имаш да чакаш докато му падне цената до 300лв...поне година и половина. Моя струваше 700 и щом за 4-5 месеца падна дo 583 лв. Скоро гледах СЕ Р1 - той е по-евтин от твоя телефон...голяма мъка.още се опитват да качат карти...то не беше гармин, то не беше том том. Пък и с тази писалка...докато я извяадиш :D пък докато боднеш. Понякога скъпите гсм-и имат функции, които може и никога да не използваш или са много тегави за ползване. Аз предпочитам да си ползвам gps не на гсм, а на gps устройство. Ако искам карта на някой град - купувам си хартиена - доста по-пригледно.

Аз най-много тача Сони Ериксон и Нокия ...другите марки ми седят несериозно що се касае до гсм. Не ли е по-добре вместо LG да вземеш PDA?

Пет Яну 25, 2008 11:12 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
Едва крета лафа :( . Като доде речта за ГСМ-и, аз си импортирам собственоръчно последна дума на техниката.
Първо си взех апарат дето да работи с две карти едновремено. После го продадох взех си друг подобен - разбира се по-висок клас/3" тъч скрийн дисплей и 1000екстри + 2200mAh батерия два броя/. Като му скапах чипа/понеже е уникат в страната - части разбира се никакви/ и се оказах без телефон се върнах към добре познатите и ремонтируеми марки /Нокиа Н70/ :) . Всичко си му е ток на апарата, ама с моя темп на бърборене батерията ми издържа само 2 дена :cry: . Друго си е 5дена и допълнителна батерия в чантата.
Е да, обаче нали съм си фен, взех че си заръчах едно космическо чудо, дето работи с Уиндоус Мобайл, 5000екстри и чудесии, но без най-важната - инструкции на разбираем език, сега разполагам с един паметник на съвременната техника, на който чакам някой смелчага да му преведе инструкциите поне на английски или немски. 8-)

Съб Яну 26, 2008 12:16 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

Мнение 
Ей, хора има ли някой буден все още? Или Петък вечер е и всеки някъде трещи по кръчми?

Съб Яну 26, 2008 12:53 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 637  Следваща